Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 05, 2011 21:41 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Anielka, jesli nie Ty i nie ja to tylko...
Tak?
:roll:
Kurde, no...

Persia [']
Biedne starowinki maja problem z przejściem przez kwa...

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Nie cze 05, 2011 21:47 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Ech, persia... [*]

Ja też nie jestem DT, ale przecież już było mówione jakiś czas temu, kto go bierze ;>

I ja pewnie kończę tymczasowanie. Ale za to stówka miesięcznie na koty pójdzie. W zeszłym miesiącu była stówka bezpośrednio do Smarti na Ciumcię :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie cze 05, 2011 21:51 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Szalony Kot pisze:I ja pewnie kończę tymczasowanie.

Pogięło Cię? 8O
A kto będzie hołubił Paluszki??? :evil:
Ostatnio edytowano Nie cze 05, 2011 21:58 przez magaaaa, łącznie edytowano 1 raz

magaaaa

Post » Nie cze 05, 2011 21:56 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Nie mam gdzie trzymać tymczasa. To głupie, ale moje możliwości lokalowe niestety są bardzo złe ostatnio. A takich przeprowadzek to ja kotom fundować nie mogę :/

Poza tym nie chcę wcale oddawać Miszki. Za dużo czasu razem. Na samą myśl, że jej nie będzie, aż mnie skręca.
To jest najkochańszy koci morderca na świecie....

Szalony Kot

Post » Nie cze 05, 2011 23:16 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

no dobrze-przyznam się-ja go biorę.. :D
przecież pod tym warunkiem alareipan znalazła mi domek dla Trusi i Fionki :D ..z Nią to nie ma nic za darmo :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

a Sz.Kocie-ja też uważam że Miszka nadaje się tylko na zawsze !!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon cze 06, 2011 8:25 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

smarti pisze:no dobrze-przyznam się-ja go biorę.. :D

No, to już będe spokojniejsza.
A gdzie będzie można o Rolexiku poczytać?

Jakie wieści z P?

magaaaa

Post » Pon cze 06, 2011 10:08 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

może zorganizujemy kolejną akcję z serii "dziesiątak" ? tym razem dla Rolexa :)
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Pon cze 06, 2011 10:43 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Witam wszystkich w ten słoneczny dzień :)

Niestety taka pogoda pcha ludzi w stronę działek, jezior i grillowanych kiełbasek, a na topie sa raczej kosze piknikowe, a nie transportery, ale się nie poddajemy :wink:

Rolex już na bezpiecznym gruncie, będziemy dawać znać co u niego. Na szpitalik mam uciułane jeszcze ze zbiórki od znajomych Małgosi oraz od Patkizal- za co serdecznie dziękuję :) Z tym, że dla Rolexa to oczywiście kropla w morzu potrzeb. Najpierw czeka go rekonwalescencja glutowa, a jak doprowadzi się chłopak do stanu kociej używalności- jedziemy z oczkiem.

W pokoju adopcyjnym niezmiennie króluje Hrabia. Ma godnego siebie towarzysza- Wahida. Jeden ładniejszy od drugiego. Jeden bardziej dzikunowaty od drugiego :roll: (Choć Hrabia za miskę dobrej karmy da się nawet dotknąć ;) )
Obrazek Obrazek

Nadal jest także Zumba, która robi spore postępy- towarzystwo człowieka podoba jej się już dużo bardziej. Ociera się o nogi, mruczy, gada- tylko na ręce jeszcze nie czas :wink:
Obrazek

PasztetIII. Nie da się go nie lubić. Kolejny pełnowymiarowy, czarny, domowy kocurek. Z najsłodszym zezem na świecie!
Obrazek Obrazek

zdjęcie Pyłka i jednego z Grzybków (nadal ich nie rozróżniam :oops: ) wstawię później- na razie musicie uwierzyć na słowo, że tam są :oops:
edit: Obrazek

I teraz oferta specjalna dla Domów Tymczasowych (nie bijcie się- dla każdego wystarczy :lol: ):

Malaga. Nie idzie jej zrobić ładnego zdjęcia. A jest cudna!! Dymna, dłuższy włos, zielone cudne oczy, młoda. Jest po sterylce, ale nie chce jeść :( . Dostaje kroplówy, ale chudnie w oczach. Krucha przytulanka...
Obrazek

I moja nowa schronowa miłość: Oskar,
Jedna łapka amputowana, druga łapka drutowana, ale Oskar nie daje za wygraną... Po operacji ostro katarzył, ale ładnie reaguje na leczenie- poprawa jest ogromna. Co tu dużo pisać- sami zobaczcie tę słodką mordkę:
Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Pon cze 06, 2011 11:58 przez jamkasica, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon cze 06, 2011 10:49 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Matko, Wahid :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A tłumy domów tymczasowych to mnie pewnie zaraz przewrócą w pędzie po kociszcza, prawda? :roll:

Szalony Kot

Post » Pon cze 06, 2011 10:59 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

MALAGA :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

magaaaa

Post » Pon cze 06, 2011 11:04 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Jak zawsze Magaaaa masz oko - Malaga jest autentycznie piękna :1luvu:. I bardzo delikatna :1luvu: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pon cze 06, 2011 11:08 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

AnielkaG pisze:Schronisko opuścił, a raczej do niego nie dotarł malutki i milutki Rudasek, przywieziony przez SM. Tym samym Efcia1 dołączyła do klubu miłośników Paluszków. :)

Pani z SM chyba się przejęła naszym zaangażowaniem w niedopuszczenie do przekroczenia bramy schronu przez kota- bo zamierza do mnie dzwonić i pytać o jego losy :roll: Akurat jak Ewa odbierała rudasa- to przyjechał piękny, czarny, rozgadany kocur- i mje ręce opadły. To zwizualizuję sierotkę, która dostała mega szansę:

Obrazek

EDIT: no heloł! nikt się nie zachwyca Oskarkiem? :evil:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon cze 06, 2011 11:09 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

magaaaa pisze:
smarti pisze:no dobrze-przyznam się-ja go biorę.. :D

No, to już będe spokojniejsza.
A gdzie będzie można o Rolexiku poczytać?

Jakie wieści z P?

jak to gdzie?? na watku naszego DT.. viewtopic.php?f=1&t=127558&start=855
Jak i o Ciumci,Trusi,Sznyclu i Blusi-oraz losach innych paluszków-Bąbla,Laluni i Miki-Moruni( w miarę wiadomości z ich DS-ów

a Oskar :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jamkasica pisze:
I moja nowa schronowa miłość: Oskar,
Jedna łapka amputowana, druga łapka drutowana, ale Oskar nie daje za wygraną... Po operacji ostro katarzył, ale ładnie reaguje na leczenie- poprawa jest ogromna. Co tu dużo pisać- sami zobaczcie tę słodką mordkę:
Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Pon cze 06, 2011 11:13 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon cze 06, 2011 11:12 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Czy Oskar to ten chłopaczek ,z drutowaną miednicą i podwijającą się prawą łapką ?
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pon cze 06, 2011 11:14 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

nie,tamten to Ulubieniec :D

smarti

[poprzednia][następna]