Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:niech domki przybywają! I głosy!
kociamysza pisze:Ja mam pytanie w sprawie Misia
Dom, ktory staral sie o Nastkezapytuje czy Misio bedac takim wolnosciowcem nie zwieje z ogrodka?
Hanulka pisze:kociamysza pisze:Ja mam pytanie w sprawie Misia
Dom, ktory staral sie o Nastkezapytuje czy Misio bedac takim wolnosciowcem nie zwieje z ogrodka?
nie wiem, trzeba andzelike zapytać.. każdy kot musi być zamknięty przez jakis czas, zanim będzie mógł wychodzic do ogródka - musi sie związać z ludźmi i domkiem...
kociamysza pisze:Hanulka pisze:kociamysza pisze:Ja mam pytanie w sprawie Misia
nie wiem, trzeba andzelike zapytać.. każdy kot musi być zamknięty przez jakis czas, zanim będzie mógł wychodzic do ogródka - musi sie związać z ludźmi i domkiem...
Ale skoro Misio boi sie zamknietych pomieszczen to jak to pogodzic?
Mój kumpel jest zrozpaczony. Mieszka pod Krakowem i jego kotka jest chora. Miejscowy wet wróży z fusów... nawet nie może zrobić morfologii (sic!) Twierdzi że to może być białaczka. Dziewczyny polecić dobrego i taniego weta z Krakowa
kociamysza pisze:Krakowianki, jest sprawa:Mój kumpel jest zrozpaczony. Mieszka pod Krakowem i jego kotka jest chora. Miejscowy wet wróży z fusów... nawet nie może zrobić morfologii (sic!) Twierdzi że to może być białaczka. Dziewczyny polecić dobrego i taniego weta z Krakowa
kociamysza pisze:Krakowianki, jest sprawa:Mój kumpel jest zrozpaczony. Mieszka pod Krakowem i jego kotka jest chora. Miejscowy wet wróży z fusów... nawet nie może zrobić morfologii (sic!) Twierdzi że to może być białaczka. Dziewczyny polecić dobrego i taniego weta z Krakowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: bartoo, Google [Bot] i 94 gości