Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
a czy masz jakieś aktualniejsze zdjęcie kotki? na stałe na uropecie..może to przyczyna trudności znalezienia jej domku chociaż tego w opisie nie ma, może też i opis troszkę zmienić? opis jest sprzed roku.Irma pisze:Figusia dalej u mnie. Musi byc stale na uropecie bo niestety bez niego się zatyka. Ze względu na brak wiekszości ząbków nie daje rady suchej karmie urinary. Jest bardzo bojowa i nie pozwoliła sobie zrobić usg, do pobrania krwi trzeba ją podespać. Parametry nerkowe miała w górnej granicy normy. Milutka jest, cicha spokojna kicia. Mruczy jak traktor, ale mizianie tylko jak ona chce
puskas pisze:Ja z wieściami z nowego domku Agunki - wybaczcie że nawalam na bieżąco, coś ostatnio mam kompowstręta![]()
kotusia miała problem z kuwetką, ale już jest ok, okazało się że żwirek nie odpowiadał, rezydentka używa drewnianego, a Agunia woli benka![]()
rezydentka na razie trzyma się na dystans, ale awantur nie ma![]()
z rozmowy z jej Dużą wnioskuję że cicia jest kochana - np. "Leżymy sobie z Agunką i oglądamy film"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1855 gości