Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 20, 2011 18:05 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Zofia&Sasza pisze:
pinokio_ pisze:Dziękujemy, dziewczynki dobrze i Agatce też już lepiej, zaczęła jeść, myslę, że lepiej sie czuje.
Diabełki są chore. Nie wiem co robić, chyba muszę do weta jechać z nimi. Noski tak zawalone, że az im ciężko oddychać, no i przestały jeść. Nie wytrzymam z tym kk. Coż to za paskudztwo straszne!!!!!.
W sumie z kk mam już 7 kotów. Dziś 6 doba jak antybiotyk dostają i nic nie lepiej, wręcz przeciwnie, przestały jeść. Nie wiem czym ich leczyć.
Erin, podaje im to scanomune tak jak mówiłas, ale od niedzieli nic nie widac poprawy. Biedaki, tylko sie męczą. Co chwile wycieram i smaruję noski, zakrapiam im 2 razy gentamycynę. Co jeszcze moge zrobić? Nie jest dobrze.

Czy te kociaki były u weta? Bo nie mogę się doczytać na wątku?

z karzełkami wszystko ok,
to inne kitki zachorowały..wątek wklejony wyżej....
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Sob sty 22, 2011 9:53 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Dorcia potwierdziła chęc DT dla małej Toli......
Never może dopiero w lutym...co tu robic?
Pipi miałaby wiecej czasu dla 3 czarnuszków i innych kotów które aktualnie muszą ściśnięte siedziec w maleńkim pokoiku, i wolny pokój by doszedł dla nich gdyby karzełki oba pojechały w tą niedziele (jedziemy zawieźc karmę dla zwierząt Irciowych) do Warszawy......
czy ktoś może przetrzyma jedną kotkę mini burasię Tinke przez ok. tydzień????? ona jest naprawde mini, mini, prawda Erin?
baaaardzo prosimy......bardzo, bardzo, bardzo :kotek:
Obrazek Obrazek

ina11

Post » Sob sty 22, 2011 9:58 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

poprosze jeszcze kolezanke, moze ona przetrzyma mala, dzis wieczorem bede z nia rozmawiac.
niestety ja do konca stycznia nie moge, fizycznie nie dam rady.... Odezwe sie wieczorem na forum.
Jesli nikt sie nie znajdzie, kto moglby kotke przetrzymac, przyjade po nia na poczatku lutego.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Sob sty 22, 2011 9:59 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Tak Ina, ta kocinka jest tyciutka.
Naprawdę maleństwo, wygląda jak kilkutygodniowy kociaczek.
Może ktoś da kruszynce DT? :oops:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sty 22, 2011 10:11 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Moze dzis sie cos uda, spokojnie...
Jakby tego bylo malo, w nd nie ma mojej wetki, ktora by zrobila malej od razu testy....
Pomysle jeszcze dzis. O ktorej przyjezdzacie jutro?

Never

Post » Sob sty 22, 2011 14:32 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Never pisze:Moze dzis sie cos uda, spokojnie...
Jakby tego bylo malo, w nd nie ma mojej wetki, ktora by zrobila malej od razu testy....
Pomysle jeszcze dzis. O ktorej przyjezdzacie jutro?

późnym popołudniem ok 18-19.....
wpisze swój tel jakby ktoś poszukiwał 609 143 446
Obrazek Obrazek

ina11

Post » Sob sty 22, 2011 19:11 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

znalazłam zaufaną osobę, która weźmie do siebie burasie na 10 dni, potem ja ją przejmę. Musimy jednak zrobić malej testy, zanim trafi do tego domu, bo są tam jeszcze inne koty. To oznacza, że musimy się zdzwonić i razem pojechać do lecznicy, gdzie malej zrobią testy - kolo mnie jest lecznica całodobowa gdzie można to zrobić. Zresztą ujemne testy były warunkiem zabrania malej także przeze mnie. Mam tez prośbę - żeby uniknąć problemów związanych ze zmianą karmy, czy mogłabyś zabrać ze sobą z 2-3 puszki mokrego, które mała jadła? i może trochę suchego, jeśli nie był to RC - ja mam właśnie RC dla malej.

Never

Post » Nie sty 23, 2011 22:31 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

to ja tak na szybko - mala zjadla troche mokrego, poustawiala juz inne koty, biega i dokazuje.Niestety ani nie chciala pic wody, ani nie korzystala jeszcze z kuwety.

Never

Post » Nie sty 23, 2011 22:37 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

To malutka już jest u Ciebie ? 8O

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie sty 23, 2011 22:39 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

jasdor pisze:To malutka już jest u Ciebie ? 8O

niezupełnie jeszcze, ale jest w W-wie pod moją opieką :D właśnie morduje myszkę - boska jest. testy ujemne! uwielbiam ją!

Never

Post » Nie sty 23, 2011 22:41 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Omatkokochana :1luvu: Fajnie, że dobrze się czuje w nowym domku , kochane maleństwo. I testy :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon sty 24, 2011 4:55 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

:ok:
A malutka burasia jest u Dorci :)

Erin

Post » Pon sty 24, 2011 5:16 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Dla przypomnienia obie siostrzyczki:

Obrazek

Obrazek

Erin

Post » Pon sty 24, 2011 8:14 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Burasia ok, natomiast wczoraj wieczorem zaczeła kichac. Dzis umawiam wizyte u weta.... poza tym bawi sie, kuwetkuje i wcina mokre, a i suchego troche.... Fantastyczna mała.... :D

Never

Post » Pon sty 24, 2011 8:18 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

a jakies fotki Never? czy te maleństwa rosną choć troszkę?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]