Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 06, 2010 10:43 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Prognoza pogody na Szczecin jest taka, że dziś późnym wieczorem ma się zacząć wypogadzać, a potem do środy pochmurno, ale raczej bez opadów, natomiast w środę znowu deszcz
Pozdrawiam i do roboty :mrgreen:
Dopisek: to znaczy ja do roboty :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob lis 06, 2010 10:48 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

taizu pisze:Prognoza pogody na Szczecin jest taka, że dziś późnym wieczorem ma się zacząć wypogadzać, a potem do środy pochmurno, ale raczej bez opadów, natomiast w środę znowu deszcz
Pozdrawiam i do roboty :mrgreen:
Dopisek: to znaczy ja do roboty :mrgreen:

Kurcze. :| To niezbyt ciekawa pogoda. :| No zeby chociaż nie padało. :roll: Gdyby troche powiało, wydmuchałoby te kałuze... :roll: No ja też uciekam. Trzeba gotować i sprzatac ,a ja tu gadu- gadu a robota czeka. :|
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob lis 06, 2010 11:39 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Dzień dobry sobotnio. U mnie leje :? Jutro łapiemy, oby przestało chociaż na trochę padać.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Sob lis 06, 2010 11:44 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Afatima pisze:Dzień dobry sobotnio. U mnie leje :? Jutro łapiemy, oby przestało chociaż na trochę padać.

A u mnie nadal słonecznie i bardzo ciepło, tylko wiatr jest duży :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob lis 06, 2010 18:48 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Iweta pisze:
Afatima pisze:Dzień dobry sobotnio. U mnie leje :? Jutro łapiemy, oby przestało chociaż na trochę padać.

no u mnie 18 C dzisiaj było :mrgreen:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Sob lis 06, 2010 18:54 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

iza71koty pisze:ALICJA mam pytanie. Dyzio którego zaadoptowałaś wirtualnie poprzez stornę Vivy! Juz od dawna sie nie pokazuje. Pisałam Ci o tym. Poniewam wszystko musi byc na bieząco, bede prosic o zdjęcie go ze strony. Na to miejsce przekażę innego kociaka. Wiele naszych kotkow straciło Wirtualnego Opiekuna. Zdecyduj który kot Ci odpowiada. Moge zaproponowac Różę, Aisze lub Clio. Dwie ostatnie to córki Inez, która masz zaadoptowana. Ewentualnie coś innego Ci wyszukam. Czekam na Twoja decyzję.

to od następnego miesiąca wezmę Aiszę i Clio, to będę miała 4 futerka :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Inez z córkami i Biedroneczkę :ryk:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Sob lis 06, 2010 20:43 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

U mnie padało, ale teraz prawie przestalo. W W-wie jutro pochmurno, opady nad ranem i po południu, mozliwe nawet przejaśnienia ze słoneczkiem http://www.accuweather.com/en-us/pl/maz ... rly24.aspx

taizu

Post » Sob lis 06, 2010 20:49 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

To dłuższa prognoza dla Szczecina http://www.accuweather.com/pl/pl/zachod ... ecast.aspx

taizu

Post » Nie lis 07, 2010 0:28 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Boże Dziewczyny jestem nieprzytomna. :| Te koty mnie wykończa.... :roll: Kurcze musiałam wyrzucić baranka z działki. Znów była kupa. :| Wielka kupa. :| Jasny gwint.Balbinka sie wkurzyła, bo ona sobie zasiadała na tym baranku przed piecykiem. Musze cos innego wykombinować i chyba bede to zwijać przed wyjsciem. Podejrzewam Misia z budki z pradem. :| Myslę że to on nam to robi.Wstreciuch jeden. :| Ma tam tak czysciutko na stryszku. Ciepłe swieze posłania. Złazi na dół napaskudzi Myszce , Zuzi i Balbince i zadowolony!!! :| Oczko jest mocno przeziebiony. Wchodzi i też grzeje sie w altance. Musze mu zaczać podawac antybiotyk. Bardzo cieżko oddycha.Apetyt ma i jest w dobrej formie. Ciała nabrał sporo, ale gdzieś pewnie polazł. Moze wpadł do kanałku. moze spał na zimnym. Nie wiem.

Miałam sobie dzisiaj zmienic firanki. Wyprałam i firanki i zasłonki i jak skonczyłam sprzatac, to juz nawet nie mam siły tam wlezć.Co gorsze kotki z Teczy tez mi dzisiaj walneły na czysty spiworek. :| Podejrzewam jedna kotkę. Kiedyś juz ja złapałam na goracym uczynku. :| Posprzatałam , zmieniłam, wyrzucilam. Zrobiłam im tez troche zdjęć. Postaram sie je wstawic jutro w nocy, bo w ciagu dnia musze zajać sie sprawami zwiazanymi z Vivą! Dobranoc Dziewczyny. :wink:

iza71koty

Post » Nie lis 07, 2010 0:29 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

ALICJA Borgelt pisze:
iza71koty pisze:ALICJA mam pytanie. Dyzio którego zaadoptowałaś wirtualnie poprzez stornę Vivy! Juz od dawna sie nie pokazuje. Pisałam Ci o tym. Poniewam wszystko musi byc na bieząco, bede prosic o zdjęcie go ze strony. Na to miejsce przekażę innego kociaka. Wiele naszych kotkow straciło Wirtualnego Opiekuna. Zdecyduj który kot Ci odpowiada. Moge zaproponowac Różę, Aisze lub Clio. Dwie ostatnie to córki Inez, która masz zaadoptowana. Ewentualnie coś innego Ci wyszukam. Czekam na Twoja decyzję.

to od następnego miesiąca wezmę Aiszę i Clio, to będę miała 4 futerka :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Inez z córkami i Biedroneczkę :ryk:

ALICJA 8O Ty naprawde jesteś SZALONA!!!!! :lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :lol:

iza71koty

Post » Nie lis 07, 2010 0:32 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

ALICJA Borgelt pisze:
Iweta pisze:

no u mnie 18 C dzisiaj było :mrgreen:

Zazdroszcze. :roll: Taka pogoda by mi sie przydała.... :roll: Mogłabym wiele zrobic. A u nas cały dzień deszcz..... :| Jest paskudnie. :| Mokro. Na Tęczy woda wylała z kanałkow. W niektóre miejsca wogóle wejść nie można. :|

iza71koty

Post » Nie lis 07, 2010 0:34 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

taizu pisze:To dłuższa prognoza dla Szczecina http://www.accuweather.com/pl/pl/zachod ... ecast.aspx

Fatalnie..... :(

iza71koty

Post » Nie lis 07, 2010 0:40 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Zapomniałam. Ktoś mi podrzucił kociaka do Niuni.Podrzucil albo przyprowadziła go jakaś kotka i porzuciła. Nie wiem.Szary około 4 miesiace. Płakał potwornie z głodu i uciekł do pakamery Niuni.Dałam mu osobno. Bardzo sie boi i ucieka.Mam nadzieję ,ze nie będzie sie nigdzie pętał.Tam nie jest dobry teren dla takiego malucha. W pakamerze sa trzy ciepłe budki. Postaram sie zaniesć tam ciepłe świeże kocyki.

iza71koty

Post » Nie lis 07, 2010 12:23 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Wysłałam wpłatę dla Szarusia z małym opóźnieniem, ale za to z "karnymi odsetkami", bo nie zauważyłam, że automatyczna wysyłka z konta się skończyła :oops:
Na wątek zaglądam cichutko, smucę się kłopotami lub cieszę z sukcesów. Poczytałam o akcjach "garnkowej" i "budkowej". Gratulacje dla Dziewczyn za szybkość - były świetne :ok:
Obrazek

Marmotka

Od: Nie sie 26, 2007 17:35

Post » Nie lis 07, 2010 12:29 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Mam zmieniać wielkość tego banerka? :roll:
Jejku! gdzie to o tym było? Czy ten kod na 2 str. wątku jest taki jak trzeba?
Obrazek

Marmotka

Od: Nie sie 26, 2007 17:35

[poprzednia][następna]