Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edii pisze:Miya2 pisze:A jak w ogóle kotki się maja? Kaja i Mila?
Też podpytuję.
dzikafretka pisze:
Miya to ty masz teraz dwa tymczaski? Się rozpędziłaś
Catka pisze:dzikafretka pisze:
Nieopatrznie mi o nim powiedziała i teraz nie może się opędzić od naszych kotów.
dzikafretka pisze:Catka pisze:dzikafretka pisze:
Nieopatrznie mi o nim powiedziała i teraz nie może się opędzić od naszych kotów.
Pewnie teraz sobie myśli "ale ja mam długi jęzor"
W związku z obchodzonym 17 lutego Światowym Dniem Kota, zapraszamy wszystkich do wsparcia bezdomnych kotów podczas zbiórki darów w Auchan w Bielaku-Białej zorganizowanej przez Fundację Zmieńmy Los.
Zbiórka odbędzie się w terminie 16.02 - 29.02. Prosimy o wszelkiego rodzaju karmę dla kotów, suchą i w puszkach, żwirek, kocyki, witaminy, zabawki i wszelkie kocie akcesoria.
Wiele mruczków przetrwa tegoroczną zimę tylko dzięki ludzkie pomocy.
Marta_od_Kropeczki pisze:A kiedy będą nowe zdjęcia Tadzia?
dzikafretka pisze:W związku z obchodzonym 17 lutego Światowym Dniem Kota, zapraszamy wszystkich do wsparcia bezdomnych kotów podczas zbiórki darów w Auchan w Bielaku-Białej zorganizowanej przez Fundację Zmieńmy Los.
Zbiórka odbędzie się w terminie 16.02 - 29.02. Prosimy o wszelkiego rodzaju karmę dla kotów, suchą i w puszkach, żwirek, kocyki, witaminy, zabawki i wszelkie kocie akcesoria.
Wiele mruczków przetrwa tegoroczną zimę tylko dzięki ludzkie pomocy.
Jak to wygląda organizacyjnie, będzie jakieś miejsce wydzielone na zanoszenie rzeczy?
I co tam z Pieguskiem? Odbyła się już wizyta przedadopcyjna dla niego?
dzikafretka pisze:
A ja bym chciała zobaczyć podrośniętego Buszka - masz Catka może jakieś wieści z tego domku? Pewnie już z niego niezły kiciuś jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], olabaranowska, puszatek i 1290 gości