puściłam kilak ogłoszeń Kropka.dosłownie kilka.Bo do pracy ide.Ale kciuki potrzebne.
Dla Kropka i Łacia
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z292146963
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
J.D. pisze:oczywiście zastosowałam wspomaganie w postaci kocimiętki i tabletek z walerianą bo krople gdzieś "wsiąkły"
Hej Asiu,
to mamy kompletny przełom. Nero tak wyrywa na podwórko,że go nie poznaję:) Zaczyna czuć się jak u siebie. Lata do psów sąsiadów, żeby się przez siatkę pokłócić, z moimi psami przyjaźń. Tylko nie mogę go przekonać do córki.Ona płacze, bo on szczeka na nią. Wiesz, jak to dziecko, nie rozumie, że on po przejściach i bardzo sie przejmuje,że Nero jej nie lubi. On się boi, bo nie zna dzieci.
dzwoniłam do kliniki, ale w sumie nie wiem na czym stoimy. Do Pana Jacka nie mogę się dobić, a znów ta Pani na recepcji to niby pomocna, ale dalej nic nie wiem.
Nie myśl Sobie, że ja tu siedze i nic nie robię, bo dnia mi małoi jeszcze jestem niedospana maksymalnie, bo Leoś daje nam czadu w nocy.No padam na twarz.
Słuchaj, a może dziewczyny mają ochotę podjechać i Nero zobaczyć, bo nie ukrywam, że poczuję się spokojnie, kiedy ktos podjedzie i zobaczy jak on się ma. My tyle możemy,co przez telefon i zdjęciowo.
jak będziesz miała jakieśsugestie,to pisz,lub dzwoń.
I przepraszam za nieskładną wiadomość, ale jeszcze klawiatura mi się przycina i bez spacjiidzie.
Pozrawiam:)
CatAngel pisze:ASK@ to ja poproszę tekst na pw
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 85 gości