I już mniej dumnie

Moja kota przeżywa go wyjątkowo źle

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Luspa pisze:Moja kota przeżywa go wyjątkowo źleCzy ktoś ma może coś na stres?? Basiczko, mówiłaś mi o czymś takim, ale wyleciało mi z głowy
Luspa pisze:Dzisiejszy dzień z Frankiem vel Saniem vel Młodym minął ..hm aktywnie![]()
Basica pisze:Luspa pisze:Moja kota przeżywa go wyjątkowo źleCzy ktoś ma może coś na stres?? Basiczko, mówiłaś mi o czymś takim, ale wyleciało mi z głowy
mam w domu taką pastę antystresową z niemiec, dobrze się sprawdza, mogę sie podzielić.... a na dłuższą metę Feliway włączony do kontaktu.
Maluch przepiękny, wyprany wygląda zupełnie na MCOopchniemy go za niezłe pieniądze
asica15 pisze:Sprzedajcie goTaka jedna dziewczyna za Dobrzyniewem kupiła sobie kotka-identyczny ! A kotek jest jakiś rasowy i go kupiła za 1000 zł
Ale to było chyab ze 3 lata temu....
To po promocji będzie 700
dorotak97 pisze:Wróciłam do Was kochane z wakacji.Kotów nie widziałam ale chyba widziałam Luspę![]()
Byłaś w Białogórze??
J.D. pisze:Wklejam post ze swojego wątku.
Stało się coś niesamowitego!Przyjechał wczoraj z B-stoku pan po kotka a raczej koteczkę "Eskulapkę" od p.Bogusi i odczarował mi Kitkę a może raczej zaczarował![]()
![]()
![]()
????Oglądając koty podszed do klatki wziął koteczkę na ręce[!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] potrzymał,włożył,zabrał koteczkę po którą przyjechał i.....pojechał.A Kitka jak zaczarowana podeszła do miski ZJADŁA I ZACZĘŁA OCIERAĆ SIĘ O KRATKI KLATKI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
więc ją po prostu wypuściłam a ona poszła zwiedzać ostrożnie pomieszczenie.Do teraz jestem w szoku
![]()
![]()
![]()
!Jest nadal ostrożna i fuka na małe[bo też i Dymka to diable wcielone!],nie jest fanką jedzenia[na razie] ale czyż to nie cud?To chyba był czarodziej kotów. mówił,że się znają z Aga&2.Mówią na niego KOMETA.Czy kto widział żeby kometa uzdrawiała koty?
Czarnulka21 pisze:Dorotko fajnie, że już jesteś![]()
Masz może ochotę na jakieś tymczaski![]()
dorotak97 pisze:Czarnulka21 pisze:Dorotko fajnie, że już jesteś![]()
Masz może ochotę na jakieś tymczaski![]()
Mam ochotę na miłe, oswojone, nie robiące qupy gdzie popadnie tymczaski.Masz takie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 141 gości