BOZENAZWISNIEWA pisze:Rozważam opuszczenie tego forum poważnie...za dużo złego sie tu działo i dzieje...

dokładnie tak jak napisałaś, nic więcej tutaj się nie dzieje...
co do p.Krysi nie znam nie oceniam czyli zasada której nikt tutaj nie przestrzega, jedno jest pewne Pani Krystyna
prowadzi Dom Tymczasowy od bardzo dawna więc jej działalność nie jest prowadzona od dzisiaj, uratowała od groma
kocich istnień, niestety w Fundacjach też zdychają kocięta często nawet w dużej ilości, gdybym był takim czymś o takiej
mentalności jak niektórzy z Was powiedziałbym w ten sposób jestem kociarzem od wielu lat nigdy nie zdechł u mnie ani jeden kot które były
przyjmowane w kiepskim stanie, mało tego Rudasek z tą chorobą co miał nigdzie indziej nie przeżyłby tego! ale po co to robić?
Ja do p. Krystyny nie mam nic, nie wierzę też wrogom z tego Forum nie znam jej, może miałbym gdybym sam nie był tutaj notorycznie atakowany przypominam że tylko za to że nie wyrzucam kotów na ulicę a szukam im domu (jak się później okazało bezskutecznie)
Nie jestem osobą która daje się manipulować ludźmi dlatego często też obrywam, mam swoje zdanie myślę kreatywnie.
Zawsze byłem bardzo daleki od tego że gdy jakaś małpa zrobi na kogoś nagonkę to pójdę za nią! osoby takie jak Zofia&Sasza i całe ich głupie postępowanie w stylu hej napisałam Tobie pw bo nie chcę pisać na forum ogólnym jeżeli chcesz oddać koty na dom tymczasowy nie rób tego! po czym nie mija minuta już pisze na forum ogólnym...

a więc najpierw chce pisać na pw po czym migiem zmienia taktykę i zasady bez porozumienia i piszę na ogólnym, z takimi osobami nie chcę mieć nic wspólnego żal mi jest ich po prostu z takimi osobami się nie pertraktuje...taka osoba nigdy nie zniesie tego że możesz mieć inne zdanie.
Dostałem kiedyś e-maila w którym pewna dziewczyna z forum napisała nie przejmuj się ludźmi z forum jedna coś napisze a reszta niczym wpatrzone owce idą za nią i powielają teksty... czyli co głupota? brak myślenia? taka osoba napisze rzuć się do rzeki zrobisz to!?
Co do dziewczyny którą dobiły teksty forumowiczów,
nie jest to żadne zaskoczenie skoro na jaki wątek bym nie wszedł czyste szkalowanie ludzi,
na całe szczęście nie wszyscy tutaj tacy są chociaż zawsze Ci źli przyćmiewają tych dobrych.
Mam nadzieję że Ci co pisali na jej wątku kiedyś za życia zostaną wynagrodzeni a jeśli nie to po śmierci
(podobno po śmierci spotyka się osoby które się dręczyło za życia)
To wszystko co miałem do napisania,
ja też już mam serdecznie dosyć!
przez Zofia&Sasza, który znajduje się na Twojej liście ignorowanych. Pokaż post.