Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
violavi pisze:Ona wróci...
dagmara-olga pisze:Djuna na wątku seniorów:
Djuna - ok. 7 lat - "Chcę mieć kogoś tylko dla mnie do kochania, kto zrozumie i da serce" - Kontakt - Korciaczki
viewtopic.php?f=1&t=108886
kotetek pisze:Nie tak zakończyć się miała ta bajka...
Pokochałam Cię mała kruszynko w chwili, gdy przeczytałam pierwsze słowa napisane o Tobie przez Korciaczki.
Codziennie żyjesz w moich myślach, choć moja dłoń nigdy nie musnęła Twojego miękkiego futerka.
Gdybyś Gaju potrafiła czytać, wiedziałabyś, jak wiele osób obdarzyło Cię ciepłym uczuciem i zaglądało tu do Ciebie każdego dnia.
W swoim krótkim życiu zaznałaś Gajeczko wiele zła i bólu. Na szczęście jednak dzięki osobom, którym Twój los nie był obojętny, trafiłaś do Korciaczek - cudownego domku, w którym dowiedziałaś się, jak to jest być kochaną i otoczoną troskliwą opieką. Teraz śpisz spokojnie słuchając szumu drzew i śpiewu ptaków. Śpisz, tuląc do siebie swoją ulubioną myszkę. Korciaczki zadały sobie sporo trudu i zadbały o to, by nikt nie zakłócał Twojego snu.
A ja słucham Twojego słodkiego mruczanda i żyję nadzieją, że będzie tak, jak w tym ślicznym wierszu, który przytoczyła Kociara82 - wrócisz do nas, choć może w innym futerku.
dagmara-olga pisze:wątek to wątek seniorów, Korciaczki prosiły, by ją wpisać. To prawda - 7 lat to zaden tam "starczy" wiek, ale dla ludzi czesto 5 lat to "stary kot"
Djunka tam jest - zawsze to jedno miejsce więcej, gdzie czyjes oczy mogą ją wypatrzyć..
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, puszatek, Zeeni i 446 gości