Nie ma Gai - [']. już pięć lat. w sercach na zawsze

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 12, 2010 13:14 Re: Teraz Gaja i Djuna. Gajeczka... nie ma już Gai... [']

Nie tak zakończyć się miała ta bajka...

Pokochałam Cię mała kruszynko w chwili, gdy przeczytałam pierwsze słowa napisane o Tobie przez Korciaczki.
Codziennie żyjesz w moich myślach, choć moja dłoń nigdy nie musnęła Twojego miękkiego futerka.
Gdybyś Gaju potrafiła czytać, wiedziałabyś, jak wiele osób obdarzyło Cię ciepłym uczuciem i zaglądało tu do Ciebie każdego dnia.

W swoim krótkim życiu zaznałaś Gajeczko wiele zła i bólu. Na szczęście jednak dzięki osobom, którym Twój los nie był obojętny, trafiłaś do Korciaczek - cudownego domku, w którym dowiedziałaś się, jak to jest być kochaną i otoczoną troskliwą opieką. Teraz śpisz spokojnie słuchając szumu drzew i śpiewu ptaków. Śpisz, tuląc do siebie swoją ulubioną myszkę. Korciaczki zadały sobie sporo trudu i zadbały o to, by nikt nie zakłócał Twojego snu.

A ja słucham Twojego słodkiego mruczanda i żyję nadzieją, że będzie tak, jak w tym ślicznym wierszu, który przytoczyła Kociara82 - wrócisz do nas, choć może w innym futerku.

kotetek

Od: Pt kwi 30, 2010 12:26

Post » Sob cze 12, 2010 13:27 Re: Teraz Gaja i Djuna. Gajeczka... nie ma już Gai... [']

Gajusia :)
[*] badz najszczesliwsza kotenka tam, za TM :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob cze 12, 2010 14:06 Re: Teraz Gaja i Djuna. Gajeczka... nie ma już Gai... [']

Gajeczka :?: :!:
Bardzo Wam współczuję dziewczyny :cry:
Gajeczka już nie męczy się.
Za TM jest już jej lepiej.

[i][i][i]
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob cze 12, 2010 14:15 Re: Teraz Gaja i Djuna. Gajeczka... nie ma już Gai... [']

trzymajcie się jakoś tam
co tu wejdę to ryczę

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob cze 12, 2010 14:23 Re: Teraz Gaja i Djuna. Gajeczka... nie ma już Gai... [']

nie zaglądałam do Was jakiś czas, teraz weszłam...
strasznie mi przykro, bardzo mocno ściskam, taki żal... ale Gajeczka teraz ze swoją mysią bryka gdzieś po pięknych kolorowych łąkach z ciepłym wspomnieniem wspaniałej opieki jaką miała.
Brykaj radośnie Koteńko.
dla Was jeszcze raz mocne uściski.
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Sob cze 12, 2010 16:30 Re: Teraz Gaja i Djuna. Gajeczka... nie ma już Gai... [']

Gajka, dlaczego nas opuściłaś...... dlaczego wybrałaś tamten świat....naprawdę jest tam aż tak dużo lepiej, niż tu?....nawet jeśli…. - nie tam jest Twoje miejsce, nie tam powinny odchodzić koty młode, jak Ty...... wróć do nas.... gdziekolwiek teraz jesteś- wróć.... z kimkolwiek teraz mieszkasz- zostaw ich i chodź do nas....czekamy na Ciebie, Dju też czeka (ona tylko udawała, że Cię nie lubi, nawet jeśli czasem dostało Ci się od niej słownie- ona tylko udawała, nie można nie lubić takiego znikotka jak Ty).......wróć....w sklepie zoologicznym przyszła dostawa, są nowe myszki, a wśród nich taka Twoja ulubiona, może nie jest żółta, ale bardzo podobna do tej Twojej ukochanej myszy....jak tylko wrócisz, od razu pójdziemy i kupimy Ci ją, w końcu tak bardzo tamtą lubiłaś....tylko musisz wrócić… no Gaja.... czekamy na Ciebie, nieważne w jakim futerku przybędziesz do nas spowrotem...

to Ty ostatnim zdjęciu schroniskowym, tak rozbrajająco tu wyszłaś
pamietasz tę zieloną obróżkę którą nosiłaś?
tak ślicznie w niej wyglądałaś
Obrazek

pozdrawiamy Brinkę i Zolinka też. Niech chociaż im się uda... zostali już tylko oni....
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Sob cze 12, 2010 16:37 Re: Teraz Gaja i Djuna. Gajeczka... nie ma już Gai... [']

:placz:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob cze 12, 2010 17:00 Re: Teraz Gaja i Djuna. Gajeczka... nie ma już Gai... [']

Ona wróci...

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Sob cze 12, 2010 17:09 Re: Teraz Gaja i Djuna. Gajeczka... nie ma już Gai... [']

violavi pisze:Ona wróci...

tez w to wierze, tylko potrzeba na to troche czasu.
Gaju, jak juz wrocisz, to daj znac Korciaczkom, ze to Ty. Naprawde nie wazne, w jakim bedziesz futerku! Daj w jakis wyrazny sposob znac, ze to Ty! Pamietaj, zwlaszcza, gdybys potrzebowala pomocy, ze u Korciaczek Ci jej nikt nie odmowi, tak jak nie odmowili jej, kiedy w tym zyciu jej potrzebowalas... A teraz daj jakos znac, ze jestes szczesliwa za TM, ze jestes tam kochana, ze niczego Ci nie brakuje. I wracaj do nas szybko! Zawsze sie dla Ciebie miejsce znajdzie :)

Kociara82

Post » Sob cze 12, 2010 17:35 Re: Teraz Gaja i Djuna. Gajeczka... nie ma już Gai... [']

Djuna na wątku seniorów:
Djuna - ok. 7 lat - "Chcę mieć kogoś tylko dla mnie do kochania, kto zrozumie i da serce" - Kontakt - Korciaczki
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
viewtopic.php?f=1&t=108886
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob cze 12, 2010 17:41 Re: Teraz Gaja i Djuna. Gajeczka... nie ma już Gai... [']

dalej płacz dławi w gardle.......
u Was, Dziewczyny, zawsze tyle radosci, same optymistyczne wątki, wieści.......
nie moge w to uwierzyc, taka zdrowo wygladajaca kruszyna i juz jej nie ma :cry: :cry: :cry:

Korciaczki, przytulam Was... wszyscy, ktorzy sledzą watek, łączą sie z Wami w bólu i tesknocie za Małą Znikotką :cry:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Sob cze 12, 2010 18:28 Re: Teraz Gaja i Djuna. Gajeczka... nie ma już Gai... [']

dagmara-olga pisze:Djuna na wątku seniorów:
Djuna - ok. 7 lat - "Chcę mieć kogoś tylko dla mnie do kochania, kto zrozumie i da serce" - Kontakt - Korciaczki
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
viewtopic.php?f=1&t=108886

ale 7 lat to jeszcze nie seniorka :D To kicia w "srednim" wieku :D
Gaja na pewno juz wie, gdzie jest domek dla Djunki :) Oni tam wiedza lepiej i duo wczesniej :) Wiec jak przyjdzie czas, na pewno splecie ich drogi razem :)

Kociara82

Post » Sob cze 12, 2010 18:52 Re: Teraz Gaja i Djuna. Gajeczka... nie ma już Gai... [']

wątek to wątek seniorów, Korciaczki prosiły, by ją wpisać. To prawda - 7 lat to zaden tam "starczy" wiek, ale dla ludzi czesto 5 lat to "stary kot"
Djunka tam jest - zawsze to jedno miejsce więcej, gdzie czyjes oczy mogą ją wypatrzyć..
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob cze 12, 2010 19:05 Re: Teraz Gaja i Djuna. Gajeczka... nie ma już Gai... [']

kotetek pisze:Nie tak zakończyć się miała ta bajka...

Pokochałam Cię mała kruszynko w chwili, gdy przeczytałam pierwsze słowa napisane o Tobie przez Korciaczki.
Codziennie żyjesz w moich myślach, choć moja dłoń nigdy nie musnęła Twojego miękkiego futerka.
Gdybyś Gaju potrafiła czytać, wiedziałabyś, jak wiele osób obdarzyło Cię ciepłym uczuciem i zaglądało tu do Ciebie każdego dnia.

W swoim krótkim życiu zaznałaś Gajeczko wiele zła i bólu. Na szczęście jednak dzięki osobom, którym Twój los nie był obojętny, trafiłaś do Korciaczek - cudownego domku, w którym dowiedziałaś się, jak to jest być kochaną i otoczoną troskliwą opieką. Teraz śpisz spokojnie słuchając szumu drzew i śpiewu ptaków. Śpisz, tuląc do siebie swoją ulubioną myszkę. Korciaczki zadały sobie sporo trudu i zadbały o to, by nikt nie zakłócał Twojego snu.

A ja słucham Twojego słodkiego mruczanda i żyję nadzieją, że będzie tak, jak w tym ślicznym wierszu, który przytoczyła Kociara82 - wrócisz do nas, choć może w innym futerku.

Pięknie powiedziane. Długo chciałam to napisać, ale zawsze brakowało mi słów...
Przytulam i ciepło o Was myślę cały czas, Korciaczki...

Ronnie

Od: Sob lis 28, 2009 14:36

Post » Sob cze 12, 2010 20:44 Re: Teraz Gaja i Djuna. Gajeczka... nie ma już Gai... [']

dagmara-olga pisze:wątek to wątek seniorów, Korciaczki prosiły, by ją wpisać. To prawda - 7 lat to zaden tam "starczy" wiek, ale dla ludzi czesto 5 lat to "stary kot"
Djunka tam jest - zawsze to jedno miejsce więcej, gdzie czyjes oczy mogą ją wypatrzyć..

a no, to fakt :)
Mam tylko nadzieje, ze Djusia nie zarazila sie tym paskudztwem, ktore nam zabralo Gajusie :evil:

Kociara82

[poprzednia][następna]