MiauKot(66+2):Center, Miaukotek i Kacper w domach! :D-98.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 27, 2010 14:07 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

a któż to sobie leżakuje na chodniku?

Mikuś :mrgreen:
Miałyśmy doborowe towarzystwo, zarówno kocie jak i człecze :mrgreen: A nasz kierowca był po prostu :king:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Wto lip 27, 2010 14:25 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

Ty pacz, ale niby że relaks, no nie? ale ręka trzymie transporter. Się nazywa gotowość :mrgreen:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Wto lip 27, 2010 14:41 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

Tia, kot stworzenie bezcenne :mrgreen: No przecie wiemy :wink: To nic, że to pustkowie było i nawet złodzieja tam trudno było zobaczyć, ale trz być przygotowanym na każdą ewentualność :twisted:

Barbara Horz

Post » Wto lip 27, 2010 15:49 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

Myszka.xww pisze:Ty pacz, ale niby że relaks, no nie? ale ręka trzymie transporter. Się nazywa gotowość :mrgreen:

Myszka mi tekst zabrała... :placz:

:mrgreen:

Jeden mały Avatarek i tyyyyle sprzętu wokół niego! :ok:

edit: A Karol taki trochę Albisiowaty :mrgreen:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Wto lip 27, 2010 20:49 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

Center to mały terrorysta. Upierdliwie mruczy lub piszczy gdy domaga się swego.

Silek z wyglądu to po prostu Zgredek z Harrego Pottera. No nos ma krótszy.

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Wto lip 27, 2010 20:52 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

aassiiaa pisze:Center to mały terrorysta. Upierdliwie mruczy lub piszczy gdy domaga się swego.

Silek z wyglądu to po prostu Zgredek z Harrego Pottera. No nos ma krótszy.
Podaruj mu coś. Może se pójdzie :mrgreen:

EwKo

Post » Wto lip 27, 2010 21:08 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

Barbara Horz pisze:
a któż to sobie leżakuje na chodniku?

Mikuś :mrgreen:
Miałyśmy doborowe towarzystwo, zarówno kocie jak i człecze :mrgreen: A nasz kierowca był po prostu :king:

MIKUŚ we własnej osobie. :ryk:

Dziękuję za pomoc. Transport był bardzo miły i sympatyczny :mrgreen:
Cieszę się że mogłam Was kobitki poznać :piwa:
MIKUŚ

Post » Wto lip 27, 2010 21:13 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

Myszka.xww pisze:Ty pacz, ale niby że relaks, no nie? ale ręka trzymie transporter. Się nazywa gotowość :mrgreen:

Przecie nie dam ukraść kota :mrgreen:
Pojechała ze skarbem to i wrócić z Nim musiała :wink:
MIKUŚ

Post » Wto lip 27, 2010 22:22 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

Cieszę się że mogłam Was kobitki poznać :piwa:

MIKUŚ, my się też cieszymy i powinnyśmy jakoś częściej się spotykać w gronie działających "obok" fundacji :piwa:

Proszę nie pytajcie co to i skąd to. Może Adria będzie miała siłę opisać to to.
Obrazek Gwidon
Obrazek Rafał
c.d u Ady :evil:
Całość naszego dzisiejszego przychowku została zaszczepiona i odpchlona. Życie wewnętrzne będziemy mordować za dwa dni, a uszne już zaczęłam :evil:

Barbara Horz

Post » Śro lip 28, 2010 8:13 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

Nooo dooobra... To nie pytam, skąd się toto wzięło było? I co oznacza "cd. u Ady" ? Obrazek
Ale, zaiste... na wielką próbę ludzi wystawiacie 8)

EwKo

Post » Śro lip 28, 2010 8:28 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

czy ja już mówiłam, że nie lubie robactwa...fuuujjj :x a z tych podrostków to wychodzi z wszystkich stron :(
Zabrałyśmy wczoraj 4 kociaki od starszej pani. o której pisaliśmy wcześniej. Plany były inne, ale życie niestety werifikuje wszystko niemiłosiernie :(
Podzieliłyśmy sie z basią sprawiedliwie po 2 .. u mnie chłopak i dziewucha, imion póki co brak.
Limit wolnych miejsc został całkowicie wyczerpany :(
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Śro lip 28, 2010 8:35 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

:(

Rozglądnąwszy się - może Felga i Kołpak?

Bo na Kalarepkę i Kalafiorka tradycyjnie nie ma szans? :oops:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Śro lip 28, 2010 8:51 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

Myszka.xww pisze::(

ło matko jedyna..zlitowania poprosze :strach: To już chyba K i K lepsze :twisted:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Śro lip 28, 2010 9:00 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

:mrgreen:

Kalarepa (śl. Oberiba)
Kalafior (śl. Blumkol)
Felga
Kołpak

Wpisy w ksiażeczkach zdrowia - bezcenne :mrgreen:

EwKo

Post » Śro lip 28, 2010 9:07 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

Limit wolnych miejsc został całkowicie wyczerpany :(

A czy myśmy miały jeszcze wolne miejsca, bo sie mi qrna wydawało, że nie :roll:

Myszka.xww pisze::(

Jak dobrze, że ochrzciłam chłopaki, bo może imiona mają prostolinijne, ale za to w szkole nie będą się z nich śmiać :twisted:

Barbara Horz

[poprzednia][następna]