Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 23, 2010 22:30 Re: Czy jest jakieś..?4 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

I przed snem kciuki za domki dla kotków!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto mar 23, 2010 22:46 Re: Czy jest jakieś..?4 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Dzięki Dziewczyny :1luvu:

Teraz prosimy o kciuki hurtowe, zeby znalazła sie spokojna przystań na wsi dla 2 panów :wink:

A tak jeszcze kilka słów o nich: Pingwin syczy już zdecydowanie pro forma, śmietanka naprawde łagodzi obyczaje :lol: w kuwecie wszystko w porządku, michy czysci równo, będziemy odrobaczać od jutra. I co ciekawe, Pingwin wieczorami nawołuje Melke 8O chyba mu jeszcze hormonki nie wywietrzały :lol: na jego syki i na niego samego koty reagują totalnym olaniem tematu, jak syczy, to tylko sie patrzą na zasadzie: a temu znowu o co chodzi? :lol:

czarny wreszcie się troszkę odblokował, zjadł ładnie, też popił troche śmietanki i wreszcie się położył na kocyku. Klatka na razie w 90% przykryta, zeby miał spokój, łazienka zamknięta. Koty też go wcale nie obchodzą, tylko człowiek jest "zagrozeniem". Jego jeszcze kilka dni obserwujemy, zanim rozpoczniemy odrobaczanie.

Dostał oczywiscie Frontline (Dziewczyny, przepraszam, ale tego Frontline musiałam już kupić z pieniędzy od Was, teraz jeszcze Mela mnie troche kosztowała, a jestem przed ostatnią wypłatą i niestety już nie miałam kasy, więc wpisuje już do rozlizczenia na str. 1).
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Wto mar 23, 2010 23:40 Re: Czy jest jakieś..?4 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

No, dotarłam. :mrgreen:
Milenko -
1. zaraz szybciutko przesyłam "utarg". Ogarnę się tylko "deczko".
2. mam prośbę, czy mogłabyś w wątku (jeśli to nie kłopot) zwarcać się do mnie per zabers? Właśnie czytałam poprzednią stronę i zimny pot mnie oblał, bo przeczytałam o jakichś kroplach i prawie na zawał zeszłam, ze o czymś zapomniałam (a obiecałam).
3. nie przepraszaj, że kupujesz kotom coś z pieniędzy bazarkowych. Po to są.
4. zaraz ci napiszę PW i rozliczę się dokładnie, żeby tu nie śmiecić.
5. trzymam kciuki "za całokształt" bez wnikania w szczegóły.

Betaka - przysięgam, wyszłam tylko na chwilę, a tu już "po pogrzebie". Sama nie przypuszczałam, ze to sie rozegra w ciągu... kilku godzin. 8O Sklecę jeszcze bazar, na pewno.

podpisano: Ebenezer Scrooge :mrgreen:
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Śro mar 24, 2010 4:48 Re: Czy jest jakieś..?4 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

:ok: :ok: :ok:
Obrazek
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Śro mar 24, 2010 6:08 Re: Czy jest jakieś..?4 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Hurtowe kciuki są! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro mar 24, 2010 8:08 Re: Czy jest jakieś..?4 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Kurczę -wątek spada,a ja już do pracy musze gnać :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro mar 24, 2010 8:09 Re: Czy jest jakieś..?4 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

No chłopaki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro mar 24, 2010 8:16 Re: Czy jest jakieś...?Już 3 koty potrzebują DT na kilka m-cy

milenap pisze:Małe podsumowanie (chyba bardziej dla mnie :wink: )

Koty, które już są w DT:

Fernandzio/Totuś - jest u Aleksandry59 :D
Kocica buro-biała - DS znaleziony przez siasia1981 :D (i trzymamy kciuki, żeby takim został :ok: )

Czekają w kolejce:

1 kot - DT u Poker71 - preferowany biało-szary "coś" :D
1 kot - DT u Cameo - Kamila, też burasek albo coś biało szarego :D
1 kot - DT u Edziny - może duży czarny :D kot już złapany i "się kastruje" :wink:

Potencjalne DT:

Edzina - jeśli znajdzie sie miziak, to będzie miał DS :D - nieaktualne
Avian - jeśli znajdzie się typ działkowca :D
kolejna Dobra Dusza - jeśli znajdzie się prokoci osobnik :D

I małe streszczenie sytuacji, w punktach, moze będzie czytelniej:

- pomocy potrzebują jeszcze 4 koty
- koty to bezdomniaczki
- ja i koty musimy stąd zniknąć do końca kwietnia, ja wyprowadzam się 450 km stąd, mieszkanie zostanie sprzedane, stracą azyl i opiekę
- dla każdego kota deklaruję określoną kwotę/karmę co miesiąc
- deklaruję, ze zabiorę kota (jeśli nie znajdzie domu w międzyczasie) najpóźniej na jesień/zimę tego roku - mogę podpisać umowy zobowiązujące do tego
- każdy kot zostanie odpchlony, odrobaczony, wykastrowany przed wydaniem

BARDZO proszę o pomoc, potrzebuję tych kilku miesięcy, by na nowo zorganizować swoje życie, tak naprawde od zera i coś przygotować dla tych kotów.

Obiecuję, ze nie zostawię nikogo z problemem, naprawde nie chcę umyć rąk od odpowiedzialności za te koty.

Dziewczyny, na razie zmieniam tytuł na 4 koty. Jeżeli kotka zostanie w tym miejscu, w którym jest, to obawiam się, ze zostanie tam, jako jedynaczka. Niestety to było widać po jej reakcji na kota.

Bardzo proszę o pomoc!!!

:!:
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Śro mar 24, 2010 10:21 Re: Czy jest jakieś..?4 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Futrzaki Mileny up :)
I nieustanne kciukasy :ok: :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro mar 24, 2010 10:55 Re: Czy jest jakieś..?4 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Dzień DObry Srodowo-słonecznie
I jak zwykle :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro mar 24, 2010 14:04 Re: Czy jest jakieś..?4 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Piękna optymistyczna aura za oknem nastała, więc może ktoś przygarnie mruczka, niezbędnego do pełni szczęścia wiosennego :1luvu: :1luvu:

P.S. Ale mi się rym'nęło :mrgreen:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro mar 24, 2010 17:13 Re: Czy jest jakieś..?4 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Mruczusie domków szukają!!!!!
Jeszcze cztery!!!!!!!!!!!-domki,gdzie jesteście-coraz mniej czasu!

Milenko-wysłałam
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro mar 24, 2010 18:21 Re: Czy jest jakieś..?4 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

No kurczę-wątek w dół leci :( :( :( -cioteczki-pomocy!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro mar 24, 2010 18:24 Re: Czy jest jakieś..?4 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Hop, hop, hop na górę. Cztery kotki domków szukają :!: :!: :!:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro mar 24, 2010 18:43 Re: Czy jest jakieś..?4 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Witaj Kasieńko-wsparcie potrzebne bardzo!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]