Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
molly88 pisze:Dowiemy sie jutro wszystko z KruszynaJak nie przeczyta to przypomne
Agness78 pisze:molly88 pisze:Dowiemy sie jutro wszystko z KruszynaJak nie przeczyta to przypomne
![]()
![]()
super, czekamy na jutrzejszą relację
![]()
Trzymam kciuki za twoją przyszłą tymczasowiczkę, oby gładko poszło
Negri pisze:Dziewczyny a ja mam jeszcze takie pytanie. Mam kota od nas ze schronu a tak dokładnie to Ulv mi go wcisnęłamiał być DT a wyszło DS...... jak oduczyć kota grzebania w kwiatkach??????
Gibutkowa pisze:Negri pisze:Dziewczyny a ja mam jeszcze takie pytanie. Mam kota od nas ze schronu a tak dokładnie to Ulv mi go wcisnęłamiał być DT a wyszło DS...... jak oduczyć kota grzebania w kwiatkach??????
Czasem nie da się oduczyći trzeba pokochać
![]()
albo zwracać więcej uwagi - u mnie grzebie z nudów i tylko wtedy jak ja jestem w domu bo wie że tylko mnie to rusza i zacznę ją z kwiatków wyganiać a to fajny pretekst do zabawy w ganianego
mawin pisze:Gibutkowa z tej twojej kotki to niezła artystkano i oczywiście akrobatka, cały czas sie zastanawiam jak ona na te drzwi wlazła
![]()
Negri pisze:Gibutkowa pisze:Negri pisze:Dziewczyny a ja mam jeszcze takie pytanie. Mam kota od nas ze schronu a tak dokładnie to Ulv mi go wcisnęłamiał być DT a wyszło DS...... jak oduczyć kota grzebania w kwiatkach??????
Czasem nie da się oduczyći trzeba pokochać
![]()
albo zwracać więcej uwagi - u mnie grzebie z nudów i tylko wtedy jak ja jestem w domu bo wie że tylko mnie to rusza i zacznę ją z kwiatków wyganiać a to fajny pretekst do zabawy w ganianego
moja grzebie w nocy lub jak nikogo nie ma..... dziś rano też pół doniczki ziemi było na jasnym, ukochanym dywanie mojej mamy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 67 gości