Opole * Nerkowe koty- [*] [*] [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 11, 2010 22:02 Re: OP.Nerkowe koty proszą o WSPARCIE- przekaż nam 1% MACIEK [*]

Dziękuję Wam,
dopiero jakoś doszłam,
to tak jakbym czuła, szósty zmysł, Maciej nie chciał spać już ani w fotelu ani na kanapie, spał na swojej kanapie na podłodze, postanowiłam pospać razem z nim położyłam się na karimacie on obok mnie i tak "przespaliśmy" tę ostania noc,
dokładnie tak samo było z Prązkiem, też w ostatnich dniach spał "na podłodze"
wiem, że miały problem ze wskakiwaniem...
w tę noc juz wiedziałam, że coraz bliżej jesteśmy..., co jakiś czas wstawał i szukał wygodnej pozycji, coraz rzadziej zwijał się w obwarzanek, wiedziałam , że cierpi, rano jak chciałam nakarmić, narzekał, bolało go, ale jeszcze zjadł, dostał kroplówkę
w ciągu dnia już się tylko dwa razy zwinął w obwarzanek, wieczorem zwymiotował po kroplówce, już tylko oczy szeroko otwierał jak słyszał głos i podnosił główkę,
ale siku szedł do kuwety, kupę też, ale już ten chód nie był ten sam
zadzwoniłam w nocy do Mileny, jakby szukając cudu/poparcia, chyba tak, pomogła mi, przypomniała mi żebym nie tylko o sobie myślała, szukałam chyba potwierdzenia, że jednak go nie zabijam tylko pomagam...
wiem, że to była droga w jedna stronę...
przyjechał do nas lekarz, powiedział, że jednak juz cierpi, dostał usypiający w pupę, zapłakał, a miało być bezboleśnie..., długo zasypiał, taki silny, potem ten ostatni prowadzący w jedną stronę...

teraz mam wyrzuty sumienia..............

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Pon kwi 12, 2010 1:45 Re: OP.Nerkowe koty proszą o WSPARCIE- przekaż nam 1% MACIEK [*]

po całkowitym przejściu spojrzałam na zegarek, który był na wprost, była równo 21.45...

Prążek

Post » Pon kwi 12, 2010 6:21 Re: OP.Nerkowe koty proszą o WSPARCIE- przekaż nam 1% MACIEK [*]

Bardzo mi przykro i smutno-Małgosiu przytulam mocno bo wiem jak boli odejście przyjaciela-członka rodziny
Maciusiu brykaj za tęczowym mostem,tam nic nie boli[*]

łApkA

Od: Pon sty 05, 2009 12:32

Post » Pon kwi 12, 2010 8:50 Re: OP.Nerkowe koty proszą o WSPARCIE- przekaż nam 1% MACIEK [*]

Tyle tragedii na raz. :(
Gosia jak by co, jestem.

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Pon kwi 12, 2010 10:44 Re: OP.Nerkowe koty proszą o WSPARCIE- przekaż nam 1% MACIEK [*]

:(

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pon kwi 12, 2010 20:02 Re: OP.Nerkowe koty proszą o WSPARCIE- przekaż nam 1% MACIEK [*]

Dopiero jestem, jakoś tak ciężko,
zrobiłam sobie wolne, pół dnia przespałam
znajoma przyszła pomóc przy kociakach

Kacperek próbuje naśladować Maciuszkę...
na kolana się pcha, sprawdza co jem, tak jak Maciej, najpierw Maciucha sie pchała, jak niejadalne to odpuszczał, jak jadalne to ryjek prawie w talerzu...
no nie można było, trzeba było się dzielić,
a jaka walka była, jak wyczuł wołowinę, to kradł z reklamówki, stołu, półki i trzeba było gonić i wyrywać np. z woreczkiem z ryjka...

Prążek

Post » Wto kwi 13, 2010 8:11 Re: OP.Nerkowe koty proszą o WSPARCIE- przekaż nam 1% MACIEK [*]

Kacperek widzi i czuje, że nie ma Maciusia.
Pewnie chce Cię pocieszyć, dlatego pcha się na kolanka.
Jak jego zdrowie i Frani- stabilnie?

violavi

Post » Wto kwi 13, 2010 14:40 Re: OP.Nerkowe koty proszą o WSPARCIE- przekaż nam 1% MACIEK [*]

Frania śpi dużo, nie wiem czy jest z nią gorzej
12.02 miała lepsze wyniki niż w zeszłym roku
ale coś tak mi "nie pasuje", nie wiem czy to od pogody?

Prążek

Post » Wto kwi 13, 2010 15:16 Re: OP.Nerkowe koty proszą o WSPARCIE- przekaż nam 1% MACIEK [*]

Prążek pisze:Dziękuję Wam,
dopiero jakoś doszłam,
to tak jakbym czuła, szósty zmysł, Maciej nie chciał spać już ani w fotelu ani na kanapie, spał na swojej kanapie na podłodze, postanowiłam pospać razem z nim położyłam się na karimacie on obok mnie i tak "przespaliśmy" tę ostania noc,
dokładnie tak samo było z Prązkiem, też w ostatnich dniach spał "na podłodze"
wiem, że miały problem ze wskakiwaniem...
w tę noc juz wiedziałam, że coraz bliżej jesteśmy..., co jakiś czas wstawał i szukał wygodnej pozycji, coraz rzadziej zwijał się w obwarzanek, wiedziałam , że cierpi, rano jak chciałam nakarmić, narzekał, bolało go, ale jeszcze zjadł, dostał kroplówkę
w ciągu dnia już się tylko dwa razy zwinął w obwarzanek, wieczorem zwymiotował po kroplówce, już tylko oczy szeroko otwierał jak słyszał głos i podnosił główkę,
ale siku szedł do kuwety, kupę też, ale już ten chód nie był ten sam
zadzwoniłam w nocy do Mileny, jakby szukając cudu/poparcia, chyba tak, pomogła mi, przypomniała mi żebym nie tylko o sobie myślała, szukałam chyba potwierdzenia, że jednak go nie zabijam tylko pomagam...
wiem, że to była droga w jedna stronę...
przyjechał do nas lekarz, powiedział, że jednak juz cierpi, dostał usypiający w pupę, zapłakał, a miało być bezboleśnie..., długo zasypiał, taki silny, potem ten ostatni prowadzący w jedną stronę...

teraz mam wyrzuty sumienia..............

Tak mi przykro Małgosiu :cry:
Nasz Pumek też nie najlepiej :cry:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Wto kwi 13, 2010 18:33 Re: OP.Nerkowe koty proszą o WSPARCIE- przekaż nam 1% MACIEK [*]

Nataszo dziękuję, tyle wsparcia dostałam od Was...
to takie ważne...
a dajecie to co ja?
jedno wiem, że nie cierpiał tak jak mógł gdybym robiła tylko to co podają u nas wszyscy

Prążek

Post » Wto kwi 13, 2010 23:26 Re: OP.Nerkowe koty proszą o WSPARCIE- przekaż nam 1% MACIEK [*]

Kacper zmienia imię na Kaszprowy Wierch, bo cały czas siedziałby na człowieku!

Prążek

Post » Śro kwi 14, 2010 8:14 Re: OP.Nerkowe koty proszą o WSPARCIE- przekaż nam 1% MACIEK [*]

Kacperek teraz się Tobą opiekuje, miły koteczek. :)

violavi

Post » Śro kwi 14, 2010 11:25 Re: OP.Nerkowe koty proszą o WSPARCIE- przekaż nam 1% MACIEK [*]

:ok:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Śro kwi 14, 2010 16:48 Re: OP.Nerkowe koty proszą o WSPARCIE- przekaż nam 1% MACIEK [*]

Kacper robi się nakolankowym kotem!

Prążek

Post » Śro kwi 14, 2010 19:03 Re: OP.Nerkowe koty proszą o WSPARCIE- przekaż nam 1% MACIEK [*]

To chyba dobrze, co nie?

violavi

[poprzednia][następna]