zabers pisze:Też jeszcze nie śpię.
Zrobiłam w domu czystkę (mam miejsce na fanty

).
Olu powiedz tylko kiedy a podrzucę tobie moje i Honiowe fanty.
Myślisz że masz na tyle miejsca aby pomieścić meble,sprzęt RTV i AGD oraz trochę drobnicy ?
Aha wczoraj reanimowałam kraba,wiesz którego
Moniko z tego co kiedyś mówiła p.Basia to Ptyś nie wiadomo czemu ciągle przesiadywał w kuwecie.Być może tak jak piszecie potrzebuje mniej przekoconego domu aby dojść do siebie.Z resztą ja na ten temat rozmawiałam z p.Basią gdy wracałyśmy z lecznicy doktora Przybylskiego gdzie byłyśmy z Agą na przeglądzie i badaniach.Wiadomo kobieta robiła wszystko co było w granicach jej możliwości ale dom który może zająć się kotem indywidualnie to zupełnie inna sprawa.Już wtedy napomknęłam jej ze może będzie taka możliwość zabrania i niejako odciążenia jej .Bardzo się wtedy ucieszyła.
A w ogóle filo jesteś
wielka
aga9955 pisze:Nie mam pojecia w jakim on jest wieku. ALe chyba ma z rok. To sa mlode koty wbrew temu jak wygladaja.
Pamiętam że wtedy p.Przybylski coś wspomniał o trzech latach.Możliwe ze się pomylił bo gdy byłam z Karoliną i Tosią ostatnio u niego,pytał o jej wiek.Ja mu powiedziałam tak orientacyjnie że jest z marca a on mi na to : 2008. Ja mówię że z tego roku bo pamiętam ją jak była grzdylem.A on powiedział : skoro tak twierdzicie to wpiszę marzec 2009.
Znajdźcie mi kota który w DT z brzydkiego kaczątka nie zamienił się w łabędzia
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "