Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 29, 2009 23:28 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

aga_gdynia pisze:hej,
mam zamiar rozesłać trochę maili w mojej pracy. Pewnie trochę potrwa zbiórka karm. Pytanie jak wam ją przekazać??

pozdrawiam,
aga

Dziękujemy bardzo :)....zbiórka karmy jest u mnie w Gdyni ......skąd jesteś ? jak uzbierasz karmę to się odezwij a ja na PW podam ci mój adres :ok:
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Wto gru 29, 2009 23:35 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

kochani moi a ja mam znów małego stoczniowca :ryk: trafił do mnie za namową kingi, ja nie umiem odmawiać tej kobiecie :wink: mój rychu powiedział, że od czasu do czasu mogę brać małe i zdrowe, pod warunkiem, że nie będę gadać cały dzień o kotach i zamknę buziaka jak przyjdą jego znajomi, bo on twierdzi, że już większość znajomych ma mnie za świrka 8O :ryk:
KOTEK BĘDZIE NOSIŁ IMIĘ ALEX :lol: kiniu jak będziesz u łukucia- koniecznie niech mu wyrobi książeczkę, wpisze wszytko co mu zaaplikował. czy kot był szczepiony i odrobaczony? bo jak nie to wezmę go do kasprzyków. ważne ile ma miesiecy? wygląda mi na oko na ok.3 miechy. boi się biedak cały dzień przesiedział w transporterze w jednej pozycji, na rękach sztywnieje, potem wieczorem schował sie pod szafkę. nie ruszam go, daję mu spokój, niech się troszkę oswoi z nowym miejscem. nie jadł, nie sikał, nie kupkał, nie pił :? , a jak weszłam do niego późnym wieczorem to szalał, biegał z półki na półkę, wyglądało na to że szuka miejsca do ucieczki. biedny jest sparaliżowany strachem............

KIEDY SPOTKANIE PKDT???????? PROPONUJĘ W NIEDZIELĘ PO NOWYM ROKU- 03.01.2010R
MIEJSCE DO USTALENIA- PROSZĘ O POTWIERDZANIE OBECNOŚCI :lol:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto gru 29, 2009 23:36 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Dziś z Jarkiem nakarmiliśmy głodomorki w stoczni.Panie Januszu koło pana zostawiamy coraz wiecej karmy tam jest zawsze pusto wszystko wyjedzone jeden kot był dziś tak głodny że nie dał mi spokojnie karmę wyłożyć ;) Koło straży cudna cała czarna koteczka bardzo domagała się głaskania świetna koteczka :) Koteczce "tyfusce" wstrętne mewy miskę zabrały :evil:
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Wto gru 29, 2009 23:43 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Sabina dziękuję tobie i Ryśkowi że wzieliście kociaka o książeczce zapomniałam bo miałam jeszcze swoją tymczaskę stoczniową u Łukucia ona ma napuchnięty paluch ale jest lepiej niż poprzednio.
W poniedziałek książeczkę założę kociakowi .Kot na bank jest odpchlony i odrobaczony szczepiony nie był to już będzie bliżej u Kasprzyków go zaszczepić za parę dni .Ten kociak to koteczka jest.
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Śro gru 30, 2009 0:09 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Panie Januszu dobra wiadomość stoczniowa Klusia poszła dziś do stałego domku :) Dla tych którzy nie wiedzą jest to pierwsza zabrana ze stoczni koteczka pierw była u mnie potem u Magdy i Marka przeszłą koci katar i grzybice którą zaraziła nie tylko nasze koty ale i nas ludzi.Kochana kicia :)
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Śro gru 30, 2009 17:43 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Oto część kotów Pana Janusza sfotografowane przez Piotra skubane wiedzą że o nich nie zapominamy że zawsze jedzonko dostaną ;)

Obrazek
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Śro gru 30, 2009 17:55 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

A tutaj zdjęcia robione przez Łukasza na tzw molo koło PWN w stoczni sa to zdjecia z dnia kiedy docieplaliśmy budki ależ było wtedy okropnie zimno brrrr .Ale zdjecia kotów rewelacyjne to sa nasze ulubione koty i chyba najzdrowsze koty w stoczni.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Śro gru 30, 2009 19:48 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Oj nasze kluski (tego z wąsikiem nazwałam Hitla :) )
Słoma jest w zielonej budce obok Pana Janusza, wymieniajcie na karmieniu już powoli szmaty na słome.
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Śro gru 30, 2009 19:57 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

Kocia brygada budowlano-ociepleniowa :1luvu: a "Biały wąs" cudownie przepiękny i jakie one są grubaśne...nie nadają się na plakaty o głodem przymierających stoczniowych kotach :wink: Piękne są :1luvu:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro gru 30, 2009 19:58 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

kinga-kinia pisze:Panie Januszu dobra wiadomość stoczniowa Klusia poszła dziś do stałego domku :) Dla tych którzy nie wiedzą jest to pierwsza zabrana ze stoczni koteczka pierw była u mnie potem u Magdy i Marka przeszłą koci katar i grzybice którą zaraziła nie tylko nasze koty ale i nas ludzi.Kochana kicia :)

To chyba najlepszy prezent dla mnie na Nowy Rok!!!Cieszę się niezmiernie że tak sprawy się potoczyły z Klusią!Dzielna mała kotka !!!
Mam nadzieję że Fortuna będzie dalej dla niej łaskawa :D :D :D
Ostatnio edytowano Śro gru 30, 2009 20:28 przez lidjanb, łącznie edytowano 1 raz

lidjanb

Od: Czw paź 08, 2009 7:01

Post » Śro gru 30, 2009 20:07 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

maile wysłane :) odzew jest super, ale zobaczymy jak to wyjdzie w rzeczywistości :)
u mnie już na półce parę puszek mokrej karmy czeka :)
pozdrowienia!
a co trzeba zrobić, żeby wam trochę pomóc? jak jest z wolontariatem?

aga

aga_gdynia

Od: Wto gru 29, 2009 19:02

Post » Śro gru 30, 2009 20:09 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

kinga-kinia pisze:Oto część kotów Pana Janusza sfotografowane przez Piotra skubane wiedzą że o nich nie zapominamy że zawsze jedzonko dostaną ;)

Obrazek

Serce człowiekowi rośnie jak widzi ile Wy poświęcacie czasu aby pomóc tym biedakom! :D Podsumowując-te koty ze stoczni miały dużo szczęścia że trafily na Was!!! :ok: :ok: :ok: One tak dobrze(co widać na zdjęciach) to nie miały nawet w czasie prosperity Stoczni! :D Opiekę,leczenie,jedzonko,własne domy i co tam jeszcze....:ok: :ok: :ok: One same nie zdają sobie sprawy ile Wam zawdzięczają! :1luvu:

lidjanb

Post » Śro gru 30, 2009 20:11 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

jestem z centrum Gdyni, więc z podrzuceniem karmy nie będzie problemu :D :ryk:

aga_gdynia

Od: Wto gru 29, 2009 19:02

Post » Śro gru 30, 2009 20:13 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

biamila pisze:Kocia brygada budowlano-ociepleniowa :1luvu: a "Biały wąs" cudownie przepiękny i jakie one są grubaśne...nie nadają się na plakaty o głodem przymierających stoczniowych kotach :wink: Piękne są :1luvu:

Sprecyzujmy-one teraz już nie nadają się na takie plakaty .Ale jeszcze nie tak dawno.....Czyja to zasługa? Wiadomo!!!! :ok: :ok: :ok:

lidjanb

Post » Śro gru 30, 2009 20:17 Re: Kotki z opuszczonej Stoczni w Gdyni umrą z głodu i chorób?:(

kinga-kinia pisze:Dziś z Jarkiem nakarmiliśmy głodomorki w stoczni.Panie Januszu koło pana zostawiamy coraz wiecej karmy tam jest zawsze pusto wszystko wyjedzone jeden kot był dziś tak głodny że nie dał mi spokojnie karmę wyłożyć ;) Koło straży cudna cała czarna koteczka bardzo domagała się głaskania świetna koteczka :) Koteczce "tyfusce" wstrętne mewy miskę zabrały :evil:

A mi dzisiaj Pan Marek referował że koty koło mnie są grubaśne i nosem kręcą na jedzenie.W każdym razie nie wyglądają i nie zachowują się jak głodne koty.....Teraz przynajmniej wiadomo dlaczego!!! :D :D :D
Pan Marek w razie czego ma karmę"na czarną godzinę"Jakby coś, to do niego.Dzisiaj TOZ był nieczynny więc Pan Jarek nie przywoził karmy do Stoczni.Za tydzień przywiezie......
Ostatnio edytowano Śro gru 30, 2009 20:26 przez lidjanb, łącznie edytowano 1 raz

lidjanb

[poprzednia][następna]