aga_gdynia pisze:hej,
mam zamiar rozesłać trochę maili w mojej pracy. Pewnie trochę potrwa zbiórka karm. Pytanie jak wam ją przekazać??
pozdrawiam,
aga
Dziękujemy bardzo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga_gdynia pisze:hej,
mam zamiar rozesłać trochę maili w mojej pracy. Pewnie trochę potrwa zbiórka karm. Pytanie jak wam ją przekazać??
pozdrawiam,
aga
kinga-kinia pisze:Panie Januszu dobra wiadomość stoczniowa Klusia poszła dziś do stałego domkuDla tych którzy nie wiedzą jest to pierwsza zabrana ze stoczni koteczka pierw była u mnie potem u Magdy i Marka przeszłą koci katar i grzybice którą zaraziła nie tylko nasze koty ale i nas ludzi.Kochana kicia
biamila pisze:Kocia brygada budowlano-ociepleniowaa "Biały wąs" cudownie przepiękny i jakie one są grubaśne...nie nadają się na plakaty o głodem przymierających stoczniowych kotach
Piękne są
kinga-kinia pisze:Dziś z Jarkiem nakarmiliśmy głodomorki w stoczni.Panie Januszu koło pana zostawiamy coraz wiecej karmy tam jest zawsze pusto wszystko wyjedzone jeden kot był dziś tak głodny że nie dał mi spokojnie karmę wyłożyćKoło straży cudna cała czarna koteczka bardzo domagała się głaskania świetna koteczka
Koteczce "tyfusce" wstrętne mewy miskę zabrały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 228 gości