^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 24, 2009 12:39 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

:ryk: :ryk: :ryk:
motywacja mi wzrosła ....
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Sob paź 24, 2009 13:29 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

przychodzi Burak do biblioteki i pyta : a te gazety to sprzedajecie ? Ja na to : nie, udostepniamy na miejscu. Burak : a moge sobie wziasc ? Ja : nie tylko na miejscu. Burak : a po co to wam ? Ja : czasopisma są wprowadzane do inwentarza i stanowią cześć majątku biblioteki. Fajnych mamy studentow - Burak chyba pierwszy raz przyszedl do biblioteki 8) Ech zaprawdę zaprawde po takim dniu chetnie odsapnę wśród styropianu - milszy on niźli brac studencka... :wink:
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Sob paź 24, 2009 13:31 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

drugi obrazek z zycia biblioteki uczelnianej :
student pyta sie o zbior zadan z matematyki. Niestety dwa ktore byly juz wypozyczone. On na to ze chce w takim razie kupic. Mowie mu ze to nie zostalo wydane przez nasza uczelnie i kupic moze sobie w ksiegarni. Strasznie byl oburzony ze nie sprzedaje - jeszcze sie rzucal ze on nie ma czasu po ksiegarniach latac Normalnie rece opadaja.... czasem chyba myla biblioteke z ksiegarnia - ksiazki to ksiazki wsio rybka czy to ksiegarnia w miescie czy biblioteka na uczelni :roll:
Obrazek

Istna

Post » Sob paź 24, 2009 13:32 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

to wy w bibliotece nie dajecie książek zapakowanych w gazety 8O 8O 8O

agiis-s

Post » Sob paź 24, 2009 13:44 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

nie dajemy :evil: niech się nasi przyszli magistrowie trochę wysilą i ruszą szare komórki w celu zdobycia wiedzy w inny sposób niz kopiuj-wklej w pracach pisemnych :wink:
Obrazek

Istna

Post » Sob paź 24, 2009 20:34 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

:mrgreen: no i po pracy - budki zrobione

agiis-s

Post » Sob paź 24, 2009 22:02 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Gratulacje!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob paź 24, 2009 23:19 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

:mrgreen: :kotek: :ok: dzielne kobitki z was :!: :!:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie paź 25, 2009 11:56 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

probowalam dzisiaj robic fotki" prezentowym"aparatem.Ile zepsulam to nawet mowic nie bede :evil: Najwyrazniej troche techniki i gine :oops: Ale chociaz pochwale sie tym co zrobilam:

Oto najslynniejszy kot podworkowy Król Menelus I.Jeszcze na starej budzie bo usilnie poszukuje odpowiedniego stolika pod nowa bude:
Obrazek

Łatka,kocia łajza,ktora ponad rok probowalo zlapac do sterylki wiele osob .Teraz juz po sterylce na szczescie:

Obrazek
Ostatni miot Łatki to 2 urodziwe kociaki,ktore niedlugo pojda pod noż:
Obrazek

Bandyta- imie zyskal w wyniku swojej przestepczej dzialalnosci.Cale lato wyl wieczorami i nocami probujac sobie wywalczyc prawo pobytu na moim terenie a teraz zajal caly plac przy TOZowskich budach odganiajac inne koty .Malo tego,potrafi wladowac sie menelowi do jego budki i tam kimac :evil: Juz wykastrowany ale nadal bojowy :
Obrazek

Niemniej slynny kot rozplodowy-TatuśKicanek .Jego dzieci snuja sie bezdomne po calej okolicy ; co trzeci kot wyglada jak jego potomstwo :evil: Teoretycznie kot ma swoich wlascicieli ale najwyrazniej woli jadac z moimi bezdomniakami .Wykastrowalam gadzine:
Obrazek

KociaBieda : przpałętała sie jakoś w środku lata.Wyglądała jakby miala zaraz sie przewrocic z wycieńczenia. Dzika dzicz,ktora do dzisiejszego dnia wali mnie z pazura gdy podsuwam jej miske. Nie lubi zadnego kota ,na wszystkie syczy i wali je z liścia:
Obrazek

Kocia Bieda jak sie okazalo nie pojawila sie sama.Przytargala ze soba swój 3-4 tygodniowy przychówek sztuk 3 : dwa czarne i jeden laciaty kociak.Mowie na nie po prostu Kluski:
Obrazek Obrazek Obrazek
Uśmiechnieta kluska:
Obrazek

Kot o beznadziejnym imieniu Buczek.Przywlokl sie na podworko zeszlej zimy ,wystraszony ,z biegunka..Plakal jak dziecko .Najprawdopodobniej komus zaginal lub wyrzucony z domu .Nakarmilam gada,pokazalam budki TOZowskie .Nawet nie powiem ile poslanek ofajdal gdy byl jeszcze chory.Potem przylaczyl sie do stadka i woli byc z nimi .
Obrazek

Zdjecia zbiorowe:
Obrazek Obrazek

Jest jeszcze Panterka ,ktorej zdjecie skopalam i 2 Kicanki z czego 1 nie przylazla na sniadanie . Na posilki przychodzi Wyjec i bury staruszek podobny do tego od ksiedza . Ile wieczorami i nocami sie pasa to nie mam pojecia :evil:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Nie paź 25, 2009 13:24 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

fajne te twoje koty

Ksiądz poddał się szaleństwu i dzisiaj mi meldował że nakarmił już kota :mrgreen:

agiis-s

Post » Nie paź 25, 2009 13:25 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

kya

Post » Nie paź 25, 2009 21:16 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Nie spać Koci Szczecinie :)

agiis-s

Post » Nie paź 25, 2009 21:26 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

ZzzzzZzzzzZzzz....chyba naprawde zaraz pojde spac a najchetniej poszlabym sobie na jakies zwolnionko :lol:

kya

Post » Nie paź 25, 2009 22:36 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Kya, kociambry superowe :mrgreen: Menel :1luvu:

Czy na za tydzień przewidywane jest klejenie kocich domków? 8)

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Nie paź 25, 2009 22:56 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 2

Nie śpijta. Zmogło mnie psychicznie i fizycznie, zawiesiłam forum i co? Cuda dziwy normalnie.

Dowiedziałam się na przykład, że jako dr inż. i wykładowca akademicki jestem szują do kwadratu co emigrantom do Irlandii kością w gardle staje. Jakby im kto bronił za grosze po uczelniach się tułać i znosić humory profesorów. A koty to pewnie swom elokwencyjom straszę. Ech...

Jak koncert? I jak budki? Jak Puki i ręka e-dity? Ja obiecuję, że po 11 listopada postaram się pozbierać psychicznie. Na razie ciężko.

Usagi_pl

Od: Śro wrz 05, 2007 9:18

[poprzednia][następna]