Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:Ponownie uaktualniłam pierwszy post..
Może macie jakieś uwagi?
Coś poprawić?
Coś dopisać?
A może ktoś ma nowe puchate kociaste na tymczasie?
Komu dopisać? i jeśli chcecie, żeby dopisać, to poprosze fotkę i chociaż jedno zdanie o kociastym.. no i oczywiście o informację czy nadaje się już do adopcji czy jeszcze nie..
kabrysia pisze:Witaj Aamms
niedawno zarejestrowałam się na forum puchatkowa i na moją skrzynkę dostałam emaila,że moje konto jest nieaktywne i że bym czekała na drugiego emaila,który do tej pory nie doszedł.Próbowałam też się logować ale wyskakuje ponownie rejestracja.Próbowałam też na forum puchatkowa wysłać kilkakrotnie email do Zirrael ale wyskakuje mi napis nie można uruchomić programu microsoft outlook.Może mam coś nie tak z komputerem a nie znam sie na nim.Bardzo prosze żeby Zirrael się ze mną skontaktowała,bo bardzo zależy mi na tej piękności.
kabrysia pisze:Witam
Chciałabym w tym wątku zwrócić się do Zirrael,ponieważ od kilku dni usiłuję zarejestrować się na forum adopcji puchatkowa,lecz bez efektu.Znajduje się u ciebie długowłosa kotka tri do adopcji.Bardzo chciałabym dać jej DS.Marze o takiej kici od dawna.Znam warunki adopcyjne,sądze,że je spełniam,zgadzam się i zapraszam na rozmowę przedadopcyjną.Mieszkam pod Warszawą w bloku,okna i balkon zabezpieczone są kratą metalową.Wiem w jakim wieku jest kotka,ale myślę,że u mnie by się szybko zaklimatyzowała i chciałabym,żeby ze mną dożyła starości.Mam kotke i kota,ale z ich strony nie będzie żadnego problemu,myśle,że przyjmą ją szybko.Bardzo prosze o jakiś kontakt do Ciebie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 252 gości