K-ów, Wacuś Nóżka nie żyje :(((((( FIP, co z resztą???

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lut 10, 2009 21:35

sorry za OT ale widział ktos takie cudo :P

http://www.allegro.pl/item541371981_kuw ... drzej.html
To co nazwane jest kuweta, może i jest zabawką i dobrze, że takie mają, a nie maluchom żywe koty, ale popatrzcie - dla niektórych naszych"wyrośnietych" by stykło :D
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Wto lut 10, 2009 22:30

Tweety pisze:uff, Kastapra odbierze ze schronu dzisiaj Talię, tego maluszka bez ogonka i odstawi do Krakvetu, także można spać spokojnie ( o tyle o ile)

uff dopiero wróciłam, czytam i dziękuję dziękuję po stokroć. pieniądze prześlę tak szybko jak będe mogła

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Wto lut 10, 2009 23:25

Talia odstawiona do Krakvetu. Jest przekochaną malizną, okrutnie doświadczoną przez los (człowieka?) w swoim króciutkim życiu. Jest grzeczniutka, łudząco podobna do "mojej" Tareńki. No cóż oto bida..
ObrazekObrazekObrazek

ale prawdziwy krzyk rozpaczy to Mikołaj :( Musimy go stamtąd wyciągnąć!!!! Jakieś babsko oddało go do schronu, psychika mu siada, błaga by go wziąć. Krzyczy i wyciąga łapki!!!! :crying:

ObrazekObrazek
Obrazek

A oto inny kocurek pod kroplówką, po wypadku. Ściska za serce :( Co więcej powiedzieć, nie jadę już do schronu. To ponad moje siły......

ObrazekObrazek

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Wto lut 10, 2009 23:44

Mikołajek

Obrazek

tu pokazuję mu kolorową piłeczkę żeby spojrzał choć na chwile w obiektyw
Obrazek

bury pręgowany kocurek w transporterze poniżej miał z czymś zderzenie pierwszego stopnia, ma obdarty do skóry właść. łuk nad jednym okiem, jest chyba jeszcze w szoku ale jest bardzo milutki

Tunisia

Post » Wto lut 10, 2009 23:55

kastapra pisze:Ściska za serce :( Co więcej powiedzieć, nie jadę już do schronu. To ponad moje siły......

witam w ponurej rzeczywistości...ponad siły to będzie za jakieś 1-3 miesiące po pierwszych rujkach

I wielkie dziękuję za Talię :love:
co powiedział doktor?

Tunisia

Post » Śro lut 11, 2009 0:00

Tunisia pisze:
kastapra pisze:Ściska za serce :( Co więcej powiedzieć, nie jadę już do schronu. To ponad moje siły......

witam w ponurej rzeczywistości...ponad siły to będzie za jakieś 1-3 miesiące po pierwszych rujkach

co powiedział doktor?

Pani doktor nie powiedziała nic...była zdziwiona ze zostawiam Talie, po czym zabrała ją na zaplecze.
Mam nadzieję ze znajdzie szybko dom, to taka urocza bida

kastapra

Post » Śro lut 11, 2009 0:03

ja też zawsze się zarzekam, że nie pójdę więcej do schronu i co? :roll: lezę tam jak ciele na rzeź

Kastapra, ale kto to Was przyjmował, bo to na pewno nie są ręce dr Miśkowicza tylko obstawiam dr Motykę :wink: Wiadomo coś więcej o Talii? Mówiłaś o problemach z siusianiem?

Mikołaj urocze cudo, ja już oczywiście nie będę spać przez niego i te jego łapusie wystawiane przez kratkę :( A ta bida po wypadku .... :cry:

z rzeczy bardziej przyziemnych proszę o kciuki jutro w okolicach południa jest ten nieszczęsny przetarg, do którego robiłam dzisiaj jakieś skomplikowane wyliczanki kosztorysu remontowego :?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lut 11, 2009 0:05

Tunisia pisze:

co powiedział doktor?

Tunisia, miej litość, tzn ja to świetnie wiem ale odsuwam tę myśl od siebie jak najdalej w tym momencie :roll:

Tweety

Post » Śro lut 11, 2009 0:09

Za przetarg trzymamy !
:ok:
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Śro lut 11, 2009 0:12

Tweety pisze:
Tunisia pisze:

co powiedział doktor?

Tunisia, miej litość, tzn ja to świetnie wiem ale odsuwam tę myśl od siebie jak najdalej w tym momencie :roll:

ale ja już się boję

Tunisia

Post » Śro lut 11, 2009 0:15

Tweety pisze:ja też zawsze się zarzekam, że nie pójdę więcej do schronu i co? :roll: lezę tam jak ciele na rzeź

Kastapra, ale kto to Was przyjmował, bo to na pewno nie są ręce dr Miśkowicza tylko obstawiam dr Motykę :wink: Wiadomo coś więcej o Talii? Mówiłaś o problemach z siusianiem?

Mikołaj urocze cudo, ja już oczywiście nie będę spać przez niego i te jego łapusie wystawiane przez kratkę :( A ta bida po wypadku .... :cry:

z rzeczy bardziej przyziemnych proszę o kciuki jutro w okolicach południa jest ten nieszczęsny przetarg, do którego robiłam dzisiaj jakieś skomplikowane wyliczanki kosztorysu remontowego :?

Był dr Miśkowicz, ale zajęty. Przyjełymnie dwie panie dr: blondynka (wywracała oczami) i ciemna, miła pani. Mówiłam o problemach plus wszystko było wpisane w książeczkę

kastapra

Post » Śro lut 11, 2009 6:20

Tweety pisze:z rzeczy bardziej przyziemnych proszę o kciuki jutro w okolicach południa jest ten nieszczęsny przetarg, do którego robiłam dzisiaj jakieś skomplikowane wyliczanki kosztorysu remontowego :?

Kciuki będę zaciskać z całej siły!!!!!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro lut 11, 2009 8:59

Dawno nie byłam w schronie. To dla mnie niebezpieczne!
Zawsze wracam z jakimś dodatkowym lokatorem...
Kiedyś zabrałam cały miot 3-tygodniowych koteczków. Inaczej nie miałyby szans. A i tak jedna kotunia u mnie umarła... Nazywała się Grafitka.
No i wyciągnęłam ze schronu trzy psy. Ale na coś takiego już sobie teraz nie mogę pozwolić.
Na wszelki wypadek już unikam schronu.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro lut 11, 2009 10:33

Miuti, określ się o której jutro można odebrać Dalmę, bo jedzie do swojego domu, tylko tak jakoś w miarę precyzyjnie z godzinnym zapasem, bo muszę dać znać domkowi, o której ich kotusia nadjedzie. Kinya będzie u Ciebie zabrać kotę

Tweety

Post » Śro lut 11, 2009 11:21

przez żołądek do serca czyli
Misia zrozumiała że to duże coś ma na stanie lodowke.
A w lodówce są różne pyszne rzeczy.Wiec podczas sniadania staje w pozie pieska preriowego(malutka jest w klatce niestety) i robi pyszczkiem takie pi..pi...pi..no tak jak pieski preriowe-szczeka.
I dostaje pyszny kawałeczek wędlinki.Jeszcze nie z ręki tylko z miski ale pracujemy nad tym.

wczoraj wyraźnie się przełamała.
lubi być smyrana kijkiem.może to dziwnie brzmi ale jeszcze nie zaryzykuję ręki-bo na widok reki jest garnitur zębów i syyyyk.
ale do kijka to az piszczy i daje brzuszek/głowkę i boczki do wykijkowania
wczoraj sie wyraźnie przełamała
wiec może nie będzie tak zle
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

[poprzednia][następna]