http://www.allegro.pl/item541371981_kuw ... drzej.html
To co nazwane jest kuweta, może i jest zabawką i dobrze, że takie mają, a nie maluchom żywe koty, ale popatrzcie - dla niektórych naszych"wyrośnietych" by stykło
Moderator: Estraven
Tweety pisze:uff, Kastapra odbierze ze schronu dzisiaj Talię, tego maluszka bez ogonka i odstawi do Krakvetu, także można spać spokojnie ( o tyle o ile)

kastapra pisze:Ściska za serceCo więcej powiedzieć, nie jadę już do schronu. To ponad moje siły......
Tunisia pisze:kastapra pisze:Ściska za serceCo więcej powiedzieć, nie jadę już do schronu. To ponad moje siły......
witam w ponurej rzeczywistości...ponad siły to będzie za jakieś 1-3 miesiące po pierwszych rujkach
I wielkie dziękuję za Talię![]()
co powiedział doktor?
Tunisia pisze:kastapra pisze:Ściska za serceCo więcej powiedzieć, nie jadę już do schronu. To ponad moje siły......
witam w ponurej rzeczywistości...ponad siły to będzie za jakieś 1-3 miesiące po pierwszych rujkach
co powiedział doktor?

Tweety pisze:Tunisia pisze:kastapra pisze:Ściska za serceCo więcej powiedzieć, nie jadę już do schronu. To ponad moje siły......
co powiedział doktor?
Tunisia, miej litość, tzn ja to świetnie wiem ale odsuwam tę myśl od siebie jak najdalej w tym momencie
Tweety pisze:ja też zawsze się zarzekam, że nie pójdę więcej do schronu i co?lezę tam jak ciele na rzeź
Kastapra, ale kto to Was przyjmował, bo to na pewno nie są ręce dr Miśkowicza tylko obstawiam dr MotykęWiadomo coś więcej o Talii? Mówiłaś o problemach z siusianiem?
Mikołaj urocze cudo, ja już oczywiście nie będę spać przez niego i te jego łapusie wystawiane przez kratkęA ta bida po wypadku ....
![]()
z rzeczy bardziej przyziemnych proszę o kciuki jutro w okolicach południa jest ten nieszczęsny przetarg, do którego robiłam dzisiaj jakieś skomplikowane wyliczanki kosztorysu remontowego
Tweety pisze:z rzeczy bardziej przyziemnych proszę o kciuki jutro w okolicach południa jest ten nieszczęsny przetarg, do którego robiłam dzisiaj jakieś skomplikowane wyliczanki kosztorysu remontowego
Amelki już nie ma...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 78 gości