Kiedy człowiek traci wszystko. Miś w DS, Puszkin u A59

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 13, 2008 17:54

no nareszcie jakieś wieści , a za Skierkę cały czas trzymałam kciuki, dobrze, że ma DS :D :D Ale z tego Puszkina musi być kochany kiciuś :D
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Czw lis 13, 2008 19:27

Hmm, lubię koty z charakterem, szkoda że nie mam dla niego miejca. A takie oswajanie daje bardzo dużo satysfakcji.
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Czw lis 13, 2008 21:53

Killatha pisze:Hmm, lubię koty z charakterem, szkoda że nie mam dla niego miejca. A takie oswajanie daje bardzo dużo satysfakcji.

Killatha - kochana moja :1luvu: i Ty dobrze wiesz za co KOCHANA jesteś :love: :1luvu: :wink: - może w ogłoszeniach Hrabiego byś mi pomogła :? Taka interesowna baba jestem :oops: Bo ja ogłoszen robić nie umiem :oops: Hrabia - Allan, z tego wątku
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=80124&highlight=
jednak chyba sam do DS powinien trafić :? Trochę Allana szkoda - bo kociak jest fajowski, ale robi się trochę "za stary" do adopcji kociakowej :? A ja Puszkinowi znajdę towarzystwo 8)

Kallatha - gdybyś miała miejsce, Puszkin już jutro byłby u Ciebie :D Byłabyś najcudowniejszym domkiem dla Puszkina, skoro charakterne futra lubisz :ok: Ale najważniejsze są Twoje koty - Puszkin, charakterny kot - chyba źle u mnie nie ma :wink: A kolejne postępy w mizianiu Puszkina - NIEZASTĄPIONE :D , tak jak z kartą kredytową :lol: :lol: :lol:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt lis 14, 2008 17:33

Pomóc, pomogę. Jak chcesz szybciej to wyślij mi zdjęcia i opis kota oraz twje namiary. Ostatnio rozpaczliwie znowu nie mam czasu, ani w pracy ani prywatnie
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Pt lis 14, 2008 22:09

tyyyle mnie ominęło 8O
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Pt lis 14, 2008 22:59

Killatha pisze:Pomóc, pomogę. Jak chcesz szybciej to wyślij mi zdjęcia i opis kota oraz twje namiary. Ostatnio rozpaczliwie znowu nie mam czasu, ani w pracy ani prywatnie

Spoko - Allan poczeka na ustabilizowanie się Twojej sytuacji pracowej i prywatnej. Dzięki wielkie :1luvu:

Aleksandra59

Post » Pt lis 14, 2008 23:06

Dzisiaj był grany indyk 8) Konkretnie pierś indycza - Puszkin kocha mięso indycze :wink:
Ja indycze mięso kroiłam a Puszkin prawie na mnie wchodził 8O , gruchał 8O , miział się o wszystko co było w okolicy 8O - chociaż wcześniej obiadek z Bozity zjadl i przekąsił kawałeczek paróweczki :roll:

Jutro dla Puszkina duże wyzwanie - wizytację mamy, całe multum Cioteczek miauowych u nas sie pojawi :D Zobaczymy co Puszkin na to :wink:

Aleksandra59

Post » Pt lis 14, 2008 23:13

Aleksandra59 pisze:Dzisiaj był grany indyk 8) Konkretnie pierś indycza - Puszkin kocha mięso indycze :wink:
Ja indycze mięso kroiłam a Puszkin prawie na mnie wchodził 8O , gruchał 8O , miział się o wszystko co było w okolicy 8O - chociaż wcześniej obiadek z Bozity zjadl i przekąsił kawałeczek paróweczki :roll:

Jutro dla Puszkina duże wyzwanie - wizytację mamy, całe multum Cioteczek miauowych u nas sie pojawi :D Zobaczymy co Puszkin na to :wink:

Ja wiem, ja wiem :!: Jest takie miejsce między łóżkiem, ścianą i kaloryferem. Tam się zaszyje. Nawet go nie zobaczymy :evil: A jeśli już to jakoś w przelocie :roll: A tak bym chciała bliżej się poznać, zaprzyjaźnić :wink:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Sob lis 15, 2008 10:30

a co ma wszystkim pokazywać ;)

Killatha

Post » Nie lis 16, 2008 8:18

I jak po sabacie? :D

Killatha

Post » Nie lis 16, 2008 11:07

barba50 pisze:
Aleksandra59 pisze:Jutro dla Puszkina duże wyzwanie - wizytację mamy, całe multum Cioteczek miauowych u nas sie pojawi :D Zobaczymy co Puszkin na to :wink:

Ja wiem, ja wiem :!: Jest takie miejsce między łóżkiem, ścianą i kaloryferem. Tam się zaszyje. Nawet go nie zobaczymy :evil: A jeśli już to jakoś w przelocie :roll: A tak bym chciała bliżej się poznać, zaprzyjaźnić :wink:

Miałam rację :?: :?: :?: Pewnie że miałam :twisted: Jest takie miejsce :roll:
A w nim PUSZKIN
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

No i ALLAN od drugiej strony :D
ObrazekObrazek

Taaak - mój kontakt z poetą i hrabią ograniczył się do ręki z aparatem 8)

Za to koty złe dwa Oli czyli Mimi i Fifi spoufalać też za bardzo nie pozwoliły, tak troszeczkę tylko, żeby mi nie było żal, ale do zdjęć pozowały bardzo chętnie. Ale poszukam ICH wąteczku to pokażę :roll:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Nie lis 16, 2008 11:09

jeju, jak on cudnie pięknieje! 8O
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Nie lis 16, 2008 14:09

jaki on piękny 8O
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek

makrejsza

Od: Czw lis 22, 2007 20:41

Post » Nie lis 16, 2008 16:31

no piekny, a kto się w nim zakocha?

Killatha

Post » Pon lis 17, 2008 17:02

barba50 pisze:Obrazek

Taki standardzik, jeśli chodzi o Puszkina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No ale to, że dał się Oli wygłaskać, po pól roku zamieszkiwania 8O 8O 8O 8O :wink:

(Czy to już pół roku, czy jednak przesadziłam?)
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

[poprzednia][następna]