Bielskie B.- 7 tymczasów-kciuki za Sane.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt paź 10, 2008 8:21

starsznie sie ciesze ze Wacus sie pojawił znowu
i ze tak ładnie wyglada
raczej biedy nie cierpiał
zastanawiam sie skad on wogole jest.

Moze wrócił na zime mądrala? wie ze czeka go cieply kąt i miska pełna (aż za bardzo) :D

Tolus..hm..prosze trzymajcie kciuki za niego. Niby sie bawi, je..ale wczoraj znowu mial duzy brzuszek.. :(
reszta dalej zostawia smierdzace bomby, moze ciut bardziej wałeczkowete niż plaskate.
Ogolnie niefajnie. I sił brak. I zniechecenie. Ja bym chciala dostac choć jeden wieczór kiedy po pracy mogę siąśc sobie spokojnie, nic nie robić, nie mieć zmartwien. Wiem ze to moja wina, myslalam ze uratuje ich wiecej niż jestem w stanie :(
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Pt paź 10, 2008 8:32

berni pisze:dziekuje ogromnie.
Teraz Ciotka Carmella zawiadywała bazarkami, ja nawet nie wiem jakie byly.

Linki do wystawianych bazarków wstawiałam do tego wątku
plus allegro 4X bielizna i allegro 3x puszka na karmę

razem : 415,90 i taka suma wpłynęła na konto Berni.

PS Berni oczywiście dostała rozliczenie w excelu :)
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pt paź 10, 2008 12:45

nie chciałam zeby to zabrzmiało że nie wiem co tam Carmella wyprawia za moimi plecami i defrauduje kasę (na nowe dzinksy :wink: ). Aboslutnie nie tak to miało zabrzmieć.
Ja po prostu jak już obrobie stadko to jest koło 24 i nie mam sił ruszyć zwojami w mózgu. Nie nadązam.

Carmelli jestem ogromnie wdzieczna :1luvu: :1luvu: za zajecie sie moimi "kocięcymi" sprawami finansowymi, wystawaniem allegro i bazarków, bo ja nie dałam juz rady tego ogarnąc. Teraz nawet nie mialam czasu zagladac na aukcje, pilnować. Wczesniej pewnie niektórzy pamietają ze mialam "poslizgi" w sprawdzaniu konta wpłat, wysyłaniu paczek.
Dzieki Carmelli ta dzialka kociej działalnosc wygladała wreszcie jak powinna wygladać, łacznie z piekna tablelką w exelu.

berni

Post » Pt paź 10, 2008 12:51

Mam nadzieję, że wszyscy dostali swoje fanty - wysyłałam na bieżąco zaraz jak dostałam pieniążki. Jeszcze zostały mi do wysłania rzeczy z chyba dwóch bazarków, ale nie dostałam jeszcze wpłat.
Obrazek

carmella

Post » Pt paź 10, 2008 21:59

klopotow nie ma konca :(

dzis brzuszek Daisy wyglada jak balonik, z kolei Tolek jakby lepiej. Poza tym Daisy je bawi sie, tylko znowu ten brzuch.
Stosuje samopocieszanie...niemozliwe to by bylo..az taki pech chyba mnie nie przesladuje.

do weta dopiero we wtorek, bo dopiero wtedy sa wetki ktorym pobieranie krwi idzie bardzo dobrze i koty nie przezywaja mega stresow. Zbadamy krew, moze usg. Chyba nie ma co tracic nerwow-co ma byc to bedzie. Powtarzam sobie to w myslach, ale wcielenie tego w zycie kompletnie mi nie wychodzi. Jestem przerazona. :(

berni

Post » Sob paź 11, 2008 10:00

Berni - ale te brzuszki to może przez to "coś" co powoduje te brzydkie wypróżnienia...skoro mają trudności z kupkami, to może to są wzdęcia?
Jakaś niestrawnośc?
No w każdym razie mam nadziję, ze nic poważniejszego... :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Sob paź 11, 2008 18:27

Obrazek

carmella

Post » Pon paź 13, 2008 7:51

dziekuję Carmello za kolejna porcje bazarków.

u nas kiepsko cos od rana. Hope zle sie czuje, było zwymiotowane (napewno ona bo tylko ona dostaje acanę ), i zrobila qoopke na poslanko co sie jej nie zdarza. Qoopka była z jakimś takim sluzem :?
Poza tym przy sniadaniu naciągneło Tolke a Misiu puścił pawika :(

wszystkie są szczepione. ciekawe co to sie dzieje. Zeby juz była 15 zebym mogla pojechac do domu :(

berni

Post » Pon paź 13, 2008 11:02

Nie no...
Czemu nie może być spokojnie?
Mam nadzieję, że będzie ok, jak wrócisz.

Mam wolną godzinę i zajrzałam, co tam słychać.... Niech już będzie dobrze...
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto paź 14, 2008 6:14

Hope miala wczoraj goraczke -39,3.

Tofu zachorował :( ocza całe załzawione, w nosku gluty. Świszczy starsznie jak biega, jak mruczy. Nie moze dobrze oddychac. Na szczescie ma apetyt i nawet za piórkami pobiegał.
Od wczoraj na antybiotyku.

Chyba mam w domu poczatki jakiejś epidemii. Susie miała dziś zaropiale oczko i to na pewno nie był spioch. Maciek miał glutka w nosie, Misio wczoraj kichał. Po prostu świetnie :(

Z powodów rodzinno- kociochorobych nie odbyła sie łapanka brata Misia. Niestety jeden domownik szczególnie (tata) starsznie się ostatnio na te ilosci futer w domu zdenerwował.
Czy ktoś mógłby zabrac na DT ok 4 miesiecznego całkiem rudego pieknego kocurka? Trzeba go oswoić.
Moze ktoś mógłby? :oops: eh wiem że nikt :(

berni

Post » Wto paź 14, 2008 12:48

ja informuję o kolejnych edycjach bazarków...

Berni :(

aneta od zwierzyńca

Od: Pt gru 02, 2005 14:29

Post » Wto paź 14, 2008 13:28

zrobił się jeszcze jeden bazarek

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3593567#3593567

aneta od zwierzyńca

Od: Pt gru 02, 2005 14:29

Post » Wto paź 14, 2008 17:50

aneto ogromnie ogromnie dziekuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wczoraj czekala na nas na poczcie fantastyczna niespodzianka. Ogromna paczka pełna cudownych rzeczy na bazarek dla kociaków.
Bardzo dziekuje Pani Annie B. z Krakowa za te wszystkie piekne fanty :1luvu: :1luvu: :1luvu:

i :oops: aż wstyd sie przyznać, ale nie znam forumowego nicka. Napewno to ktoś z forum, ale nie mogę sobie przypomnieć komu podawałam adres :oops: przejrzalam pw i nie znalazłam takowego. Starsznie mi głupio i przepraszam Panią Anne za takie fou paux
I mam ogromną prośbę- proszę się ujawnić.

a ja powinnam sobie kupic coś na pamieć..miałam dzis jechać z Tolkiem do wetki, bo jego brzuszek czasami sie mi nie podoba. I co...
własnie dostały obfity chrupkowy podwieczorek :|
zapomniałam kompletnie o wyprawie do weta

berni

Post » Wto paź 14, 2008 19:20

klamka zapadła

jutro Siri zaczyna znowu łapać brata Misia i jego matkę. Niestety kotka znowu jest w ciąży i oby sie złapała. A braciszek trafi do mnie :roll: to decyzja samobójcza wrecz zwazywaszy na atmosferę domową, ale to niesprawiedliwe ze jeden braciszek spi w pościeli a drugi w piwnicy.

bedę miała 14 tymczasów :strach: :strach: z Hope 15,ale Hope pojedzie do kochanej Agn :love:

berni

Post » Śro paź 15, 2008 6:54

a tak sobie znowu popiszę sama do siebie. Bielskie biedy maja tylko ukrytych fanów 8)

klatka dostarczona na miejsce. Oby sie dzis udało.

Najbardziej się boję że do klatki połapią się tez inne koty i kociaki. W okolicy krecila sie calkiem biała kotka z dwójką kociąt. Niestety nie mam dla nich miejsca. Zabieram tylko i wyłacznie braciszka Misia. Jak sie inne złapią zostaną wypuszczone :cry: :cry: to okrutne, ale nie dam rady.

Kolezanka znalazła wczoraj w piwnicach w bloku mała krówkę. I co ja mam jej odpisać? :( :(

berni

[poprzednia][następna]