Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gabi.cezar pisze:...
Obawiam się przez to czy dostarcza swojemu organizmowi odpowiednią ilość płynów jedząc tylko suche.
...
anusia27 pisze:gabi.cezar pisze:...
Obawiam się przez to czy dostarcza swojemu organizmowi odpowiednią ilość płynów jedząc tylko suche.
...
To może kup mu poidełko/fontanne?
Moje dziewczyny zdecydowanie więcej piją odkąd ją mają.
magaaaa pisze:Moja seniorka Mooi odmawia jedzenia RC Mature (karmiona osobno) i z przyjemnością wsuwa Orijena.
Orijen jest polecany dla kotów w każdym wieku - moze to jakieś rozwiązanie?
*anika* pisze:magaaaa pisze:Moja seniorka Mooi odmawia jedzenia RC Mature (karmiona osobno) i z przyjemnością wsuwa Orijena.
Acana też raczej jest dla kotów w każdym wieku, bo różni się tylko smakami, a podziału na "Kitten", "Adult" czy "Senior" nie posiada![]()
Aha - Orijen kiedyś próbowany u mnie, nie cieszył się powodzeniemTzn. na pewno średnio chciała go jeść Sara o którą się rozchodzi (3 sierpnia skończyła 7 lat).
tripti pisze:*anika* pisze:magaaaa pisze:Moja seniorka Mooi odmawia jedzenia RC Mature (karmiona osobno) i z przyjemnością wsuwa Orijena.
Acana też raczej jest dla kotów w każdym wieku, bo różni się tylko smakami, a podziału na "Kitten", "Adult" czy "Senior" nie posiada![]()
Aha - Orijen kiedyś próbowany u mnie, nie cieszył się powodzeniemTzn. na pewno średnio chciała go jeść Sara o którą się rozchodzi (3 sierpnia skończyła 7 lat).
a który rodzaj? u nas mniej smakował orijen 6 ryb (ten w niebieskim opakowaniu) chociaż zapach miał apetyczny i dla ludzi, ale koty jakoś jadły z musu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 65 gości