Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chiara pisze:Lekarz z miejscowości pod Częstochową, nazwy nie podam ze strachu, przysłał fakturę za 51 kocic, kocurów ciętych na PS nie dopisał choć go prosiłam dwa razy. Powiedział, ze to prezent. I że póki się nie pozbieram będą pilne przypadki ciąć za darmo
Katia K. pisze:Wczoraj fanimani rozsyłali maila, że przelew darowizn do Szare, bure i łaciate w drodze. Ostatnie były spore, ponad 1000 zł, nie?
JoasiaS pisze:
Wystawiłam kolejne książki na bazarku - niech się sprzedają i pomagają![]()
![]()
viewtopic.php?f=20&t=180221
Chiara pisze:JoasiaS pisze:
Wystawiłam kolejne książki na bazarku - niech się sprzedają i pomagają![]()
![]()
viewtopic.php?f=20&t=180221
Dzięki.Jak tylko wygrzebiemy się z długów zbieramy na następne zabiegi.
![]()
![]()
Chiara pisze:
Lekarz z miejscowości pod Częstochową, nazwy nie podam ze strachu, przysłał fakturę za 51 kocic, kocurów ciętych na PS nie dopisał choć go prosiłam dwa razy. Powiedział, ze to prezent. I że póki się nie pozbieram będą pilne przypadki ciąć za darmo.
zuza pisze:Chiara pisze:
Lekarz z miejscowości pod Częstochową, nazwy nie podam ze strachu, przysłał fakturę za 51 kocic, kocurów ciętych na PS nie dopisał choć go prosiłam dwa razy. Powiedział, ze to prezent. I że póki się nie pozbieram będą pilne przypadki ciąć za darmo.
Superfacet!
Caly czas Was promuje i udostepniam jak tylko moge, niestety finanse nie pozwalaja na nic wiecej
Axa76 pisze:Coś dla tych, którzy mówią, że gmina wszystko zapewnia... http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-s ... Id,1826306
ana pisze:A ja ze zdumieniem odkryłam opcję wspierania Was przez fanimani.
Jakie to łatwe![]()
Sporo rzeczy kupuje przez net, więc będę Was zasilać.
Pinezkowa pisze:Axa76 pisze:Coś dla tych, którzy mówią, że gmina wszystko zapewnia... http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-s ... Id,1826306
Szokujące to są komentarze do tego króciutkiego artykułu. Wstyd być Polakiem, niestety...
tomek_k pisze:Proponuję przyjąć zasadę: "Każda wycięta kotka szczególnym dobrem Narodu". A hejterów olewać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 211 gości