Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Niflhel pisze:Witam![]()
Mam na imię Ula
Daretka pisze:Głównym argumentem były oczywiście dzieci, drugi... pozwoliłam mu kupić helikopter do zabawy.
Tak poważnie to chyba m-c zajęły nam rozmowy. Do tego nasi znajomi kociarze też mieli swój maly wkład w przekonanie męża.
Lulu i jej pierwsza nocka
Daretka pisze:Daretka pisze:Głównym argumentem były oczywiście dzieci, drugi... pozwoliłam mu kupić helikopter do zabawy.
Tak poważnie to chyba m-c zajęły nam rozmowy. Do tego nasi znajomi kociarze też mieli swój maly wkład w przekonanie męża.
Lulu i jej pierwsza nocka
Ojej z sentymentem patrzę na te zdjęcia. Dzis Lulu wygląda tak...
Powoli dojrzewamy do mysli o przygarnięciu 2 kota. Mój mąż oszalał na pkcie Lulu.
kokocha pisze:Witam
Mam na imię Zosia i jestem posiadaczką dwójki najwspanialszych (oczywiście jest to subiektywna opinia) kotów: Władka ragdolla i Amelki brytyjki. Już od jakiegoś czasu podlądam pewne wątki...Ale teraz już się zarejestrowałam a więc wkraczam w kocią społeczność
. W sumie to zarejestrowałam się i założyłam swój temat, ponieważ mój Władzi ma zdiagnozowany od piątku SUK. Wiem, że o tym sporo jest na forum, ale nie ukrywam, że kilka ciepłych słow skierowanych do nas osobiście i kila rad dobrze zrobi mojej skołowanej głowie i zszarganym nerwom ...
Pozdrawiam wszystkich ciepło
Zapraszam do mojego wątku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 180 gości