Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 13, 2016 16:44 Re: Tytek Kot Nad Koty. Tygrynia wciąż szuka domu.

Biedny maluszek :( niech to choróbsko wreszcie odpuści !
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro lip 13, 2016 18:16 Re: Tytek Kot Nad Koty. Tygrynia wciąż szuka domu.

teraz ,jak spadła gorączka mały urwisek się bawi.
zjadł troszkę rozciapcianej piersi z kuraka ,sam ,bez mojej pomocy .

co za franca go męczy?

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro lip 13, 2016 19:32 Re: Tytek Kot Nad Koty. Tygrynia wciąż szuka domu.

Jakie sładziaki malutkie :love:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Śro lip 13, 2016 19:55 Re: Tytek Kot Nad Koty. Tygrynia wciąż szuka domu.

Prawda? :D
Dziewczynki pilnie wypatrują domków , są chodzącymi cudami 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lip 13, 2016 20:25 Re: Tytek Kot Nad Koty. Tygrynia wciąż szuka domu.

Bura ma białe paputki :1luvu: sreberko skośne oczy :1luvu: , a malutek to cud, miód i malina :1luvu:
Jakie mają imiona ?
Obrazek

ametyst55

Post » Czw lip 14, 2016 10:49 Re: Tytek Kot Nad Koty. Tygrynia wciąż szuka domu.

Jestem.
Ten uroczy Krówek na zdjęciach to ten, o którym mi pisałaś?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw lip 14, 2016 14:21 Re: Tytek Kot Nad Koty. Tygrynia wciąż szuka domu.

ametyst55 pisze:Bura ma białe paputki :1luvu: sreberko skośne oczy :1luvu: , a malutek to cud, miód i malina :1luvu:
Jakie mają imiona ?

Cudek , Miodunka i Malinka :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw lip 14, 2016 15:39 Re: Tytek Kot Nad Koty. Tygrynia wciąż szuka domu.

Ja się pytam KTO! szkolił Pączka zwanego Pipakiem w wykradaniu saszetek, memłaniu ich w sypialni na łóżku aż się otworzą i ciumkaniu zawartości na pościeli :evil:
Cyryl się nie przyznaje :smokin:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw lip 14, 2016 16:36 Re: Tytek Kot Nad Koty. Tygrynia wciąż szuka domu.

Witam Kochani.

Marcelibu pisze:Jestem.
Ten uroczy Krówek na zdjęciach to ten, o którym mi pisałaś?

tak Moniko,to on.
Dziś znów gorączka :( je ,bez szału ale je i to sam.
Niestety trzeba było wyjąć wenflon ,nikt nie potrafił założyć nowego ,totalna porażka ,pojechałam więc drugi raz po pracy i też się nie udało .
Po drugim razie nie pozwoliłam więcej męczyć gnojka ,nie i już. :evil:
tyle że nie dostał kroplówki i metronidazolu.
Może już starczy?

Skąd ta gorączka ? co jeszcze go trawi?
Powinnam testy zrobić.
Boję się :oops:
Jak już będzie całkiem ok. zrobię.

Dziewczyny szaleją ,dziś dostały drugie odrobaczenie.
Ogłaszam je.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 14, 2016 16:36 Re: Tytek Kot Nad Koty. Tygrynia wciąż szuka domu.

LimLim pisze:Ja się pytam KTO! szkolił Pączka zwanego Pipakiem w wykradaniu saszetek, memłaniu ich w sypialni na łóżku aż się otworzą i ciumkaniu zawartości na pościeli :evil:
Cyryl się nie przyznaje :smokin:

ja? nie ,nigdy w życiu :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 14, 2016 16:37 Re: Tytek Kot Nad Koty. Tygrynia wciąż szuka domu.

barbarados pisze:
ametyst55 pisze:Bura ma białe paputki :1luvu: sreberko skośne oczy :1luvu: , a malutek to cud, miód i malina :1luvu:
Jakie mają imiona ?

Cudek , Miodunka i Malinka :twisted:

:ryk:
nawet ładnie ,ale długo ,trzeba coś zdrobnić :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 14, 2016 22:50 Re: Tytek Kot Nad Koty. Tygrynia wciąż szuka domu.

Cudi, Miodi, Mali :mrgreen:
fckptn
Obrazek

ana

Od: Śro lut 20, 2002 21:56

Post » Pt lip 15, 2016 11:45 Re: Tytek Kot Nad Koty. Tygrynia wciąż szuka domu.

dorcia44 pisze:
tabo10 pisze:
dorcia44 pisze:Łapanki kocic wstrzymane do czasu aż przestaną padać deszcze ,koty się chowają ,nie przychodzą ,w dodatku kotki wyprowadziły kocięta .

No to będzie powtórka z rozrywki.Cała nasza praca na marne i kolejne dzikie bezdomne skazane na życie cmentarne :crying: .
Pieniądze gminne też się skończyły we Włochach.

Za zdrowie maluszka :ok:

Myślę że nie ,że damy radę ,zobaczymy jaki będzie piątek.
Może objawią się maluchy?
Codziennie po 7 dostaje relację od Pani Mieci.

dorciu44, próbujesz łapać tam od miesiąca. Niestety ciągle coś idzie nie tak (pogoda,roboty,złe samopoczucie itd.)i w efekcie maluchy dorastają-nie wiem czy jeszcze będą się nadawać do oswajania i adopcji,a kocice zajdą w kolejne ciąże :roll: . Ponawiam prośbę o Twój kontakt z moguncją w sprawie łapanki np.w ten weekend,by to zdecydowanie przyśpieszyć (oczywiście czy Ona ma na pewno czas ,musisz dogadać z Nią). I tel.,bo czasowo nie ma dostępu do neta.

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Pt lip 15, 2016 14:52 Re: Tytek Kot Nad Koty. Tygrynia wciąż szuka domu.

tabo10 pisze:
dorcia44 pisze:
tabo10 pisze:
dorcia44 pisze:Łapanki kocic wstrzymane do czasu aż przestaną padać deszcze ,koty się chowają ,nie przychodzą ,w dodatku kotki wyprowadziły kocięta .

No to będzie powtórka z rozrywki.Cała nasza praca na marne i kolejne dzikie bezdomne skazane na życie cmentarne :crying: .
Pieniądze gminne też się skończyły we Włochach.

Za zdrowie maluszka :ok:

Myślę że nie ,że damy radę ,zobaczymy jaki będzie piątek.
Może objawią się maluchy?
Codziennie po 7 dostaje relację od Pani Mieci.

dorciu44, próbujesz łapać tam od miesiąca. Niestety ciągle coś idzie nie tak (pogoda,roboty,złe samopoczucie itd.)i w efekcie maluchy dorastają-nie wiem czy jeszcze będą się nadawać do oswajania i adopcji,a kocice zajdą w kolejne ciąże :roll: . Ponawiam prośbę o Twój kontakt z moguncją w sprawie łapanki np.w ten weekend,by to zdecydowanie przyśpieszyć (oczywiście czy Ona ma na pewno czas ,musisz dogadać z Nią). I tel.,bo czasowo nie ma dostępu do neta.

W danej sytuacji nie mogę zabrać żadnego malucha ,to raz,druga sprawa Pani karmicielka nie wie gdzie są maluchy ,nie chce wyłapywać kotek nie znając miejsca pobytu ich potomstwa.To chyba logiczne .Kociaki nie przychodzą na teren cmentarza ani hurtowni ,to bardzo utrudnia sprawę.
Małgosiu ,tu nic na wariata ,co ma być zrobione będzie zrobione .
Prawie codziennie robię objazd za maluchami ,nie ma wsiąkły ,raz czy dwa razy ktoś widział w krzakach za terenem budowy.
Tam nie ma dostępu.

Koty z lecznicy powinnam zabrać ,nie mogę bo cały szpitalik chory.Wszystkie na antybiotykach. :?
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lip 15, 2016 15:22 Re: Tytek Kot Nad Koty. Tygrynia wciąż szuka domu.

a to troszkę foteczek .-
takie cudo zakwitło w moim mini ogródeczku.

Obrazek

a to Malutek z ciocią Kulikuli ;)
Obrazek

w poczekalni u weta ,taki ze mnie biedny frędzel
Obrazek

Obrazek

Malutek do 16 był taki se właściwie więcej spał. ,kupa ładna ,apetyt niezły ,muszę pierś z kuraka mieszać mu z odrobiną Schesira tuńczyk .
Wtedy je. i to jak.!
Teraz się bawi. :ok:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]