Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ametyst55 pisze:Bura ma białe paputkisreberko skośne oczy
, a malutek to cud, miód i malina
![]()
Jakie mają imiona ?
Marcelibu pisze:Jestem.
Ten uroczy Krówek na zdjęciach to ten, o którym mi pisałaś?
LimLim pisze:Ja się pytam KTO! szkolił Pączka zwanego Pipakiem w wykradaniu saszetek, memłaniu ich w sypialni na łóżku aż się otworzą i ciumkaniu zawartości na pościeli![]()
Cyryl się nie przyznaje
barbarados pisze:ametyst55 pisze:Bura ma białe paputkisreberko skośne oczy
, a malutek to cud, miód i malina
![]()
Jakie mają imiona ?
Cudek , Miodunka i Malinka
dorcia44 pisze:tabo10 pisze:dorcia44 pisze:Łapanki kocic wstrzymane do czasu aż przestaną padać deszcze ,koty się chowają ,nie przychodzą ,w dodatku kotki wyprowadziły kocięta .
No to będzie powtórka z rozrywki.Cała nasza praca na marne i kolejne dzikie bezdomne skazane na życie cmentarne.
Pieniądze gminne też się skończyły we Włochach.
Za zdrowie maluszka
Myślę że nie ,że damy radę ,zobaczymy jaki będzie piątek.
Może objawią się maluchy?
Codziennie po 7 dostaje relację od Pani Mieci.
tabo10 pisze:dorcia44 pisze:tabo10 pisze:dorcia44 pisze:Łapanki kocic wstrzymane do czasu aż przestaną padać deszcze ,koty się chowają ,nie przychodzą ,w dodatku kotki wyprowadziły kocięta .
No to będzie powtórka z rozrywki.Cała nasza praca na marne i kolejne dzikie bezdomne skazane na życie cmentarne.
Pieniądze gminne też się skończyły we Włochach.
Za zdrowie maluszka
Myślę że nie ,że damy radę ,zobaczymy jaki będzie piątek.
Może objawią się maluchy?
Codziennie po 7 dostaje relację od Pani Mieci.
dorciu44, próbujesz łapać tam od miesiąca. Niestety ciągle coś idzie nie tak (pogoda,roboty,złe samopoczucie itd.)i w efekcie maluchy dorastają-nie wiem czy jeszcze będą się nadawać do oswajania i adopcji,a kocice zajdą w kolejne ciąże. Ponawiam prośbę o Twój kontakt z moguncją w sprawie łapanki np.w ten weekend,by to zdecydowanie przyśpieszyć (oczywiście czy Ona ma na pewno czas ,musisz dogadać z Nią). I tel.,bo czasowo nie ma dostępu do neta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot] i 59 gości