isabell36 pisze:ślicznie wyglądają kotki w kubraczkach i te futerko sterczące na wszystkie strony
Panny Groszki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:ślicznie wyglądają kotki w kubraczkach i te futerko sterczące na wszystkie strony
Chiara pisze:Chiara pisze:Panią Monikę ktoś przysłał do mnie po pomoc. Ma trzy dorosłe, rodzące kocice spokrewnione ze sobą i trzy maleńskie, z których dwie mają już zapewniony dom. Koty bytują w Starowicach Dolnych w województwie opolskim. Zdjęcia dwóch kotek - sióstr już mam, na zdjęcie trzeciej czekam.
Pani Monika znalazła weterynarza, który wysterylizuje trzy dorosłe kotki za 300 zł w sumie. Czwarta mała szuka domu, jeśli nie znajdzie też ją ciachniemy.
Zdjęcie trzeciej kotki ze Starowic Dolnych:
Niestety pani Monika napisała, że lekarz odradził zabieg jednej z kocic ze względu na stan zdrowia. Zapytałam dlaczego dokładnie i poprosiłam o zacytowanie diagnozy.
Chiara pisze:Zachęcam też do wspierania kotów w tarapatach, bo w tarapaty z nimi wpada fundacja...![]()
viewtopic.php?f=1&t=164317
Ventrue1 pisze:Wetów jest tylko dwóch, z tego co wiem drugi specjalizuje się raczej w większych zwierzętach choć głowy nie dam. Zawsze zwierzaki leczyłam u tego u którego pytałam i nie było problemów... Skontaktuję się później z Zosik telefonicznie bo teraz jestem w pracy i nie bardzo mam jak rozmawiać, łatwiej pisać.
A niestety Zawiercie etc odpadają logistycznie :/
Brak auta i brak kogoś z autem :/
Ventrue1 pisze:Zadzwonię wieczorem to pogadamy, teraz ryzykuję bycie złapaną na Miau
Niedobrze że tu są takie problemy;/ Bo może się okazać że po USG zabieg byłby zrobiony, a może się okazać że nie :/
A mnie nie stać żeby zapłacić nawet za USG z własnej kieszeni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 471 gości