MałgosiaZ pisze:Karma reconvalescent zawsze !!! Nerkowców na renalu niestety też mamy.
Ewa zbieraj, koniecznie

Moderator: Estraven
MałgosiaZ pisze:Karma reconvalescent zawsze !!! Nerkowców na renalu niestety też mamy.
kuba.kaczor13 pisze:Informuję wszem i wobec ,że w schronie będę w niedzielę .W godzinach oficjalnych urzędowania .
Revontulet pisze:Dzisiaj do cudownego domu pobiegła Trisia, a także jeden maluszek.
kuba.kaczor13 pisze:A co mam zrobić jak mi się skończą kotki na składzie ????
czy mam dzwonić po więcej![]()
![]()
![]()
A tak na serio : oby jutro było lepiej
akne pisze:kuba.kaczor13 pisze:A co mam zrobić jak mi się skończą kotki na składzie ????
czy mam dzwonić po więcej![]()
![]()
![]()
A tak na serio : oby jutro było lepiej
Zawsze będą jakieś koty schronisku, niestety. Dziewczyny (doświadczone wolontariuszki) mi kiedyś opowiedziały, że był taki dzień ostatniej zimy chyba, że na adopcjach był tylko jeden kot. Czyli cała reszta chorowała w szpitalu.
Mam do Ciebie ogrrrrromną prośbę, a w zasadzie kilka: wygłaskaj ode mnie jutro Kręcioła (jest w klatkowym pokoju, drugim od wejścia, taki bury ze śmiesznym misiowym pyszczkiem) i Glorka (pokój na końcu, ten taki w typie Perełki i Fuku) i Rudolfa (pierwszy pokój od wejścia, rudzielec nieśmiały). W pierwszej kolejności
Co do Glorka to wiadomo - uważaj, bo chłopak po piątym głasku lubi pazurem pojechać. I za to go kocham - za ten nonkonformizm
W następnej kolejności Stokrotkę, Arbuza i w ogóle, wygłaskaj, bo kociaste cholernie spragnione pieszczot tak, że mi rąk zabrakło dziś i czasu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 449 gości