Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:Moniko, świat sie nie zawali jak sie sóźnisz ze składka. Grunt, że namierzyłas gdzie problem![]()
Witaj nam ab. Naczelna któras przyleci przyklepie i jestes nasza![]()
A foty kotów kochamy, osatnio jakos ich mało tutaj
becia_73 pisze:psiama pisze:Moniko, świat sie nie zawali jak sie sóźnisz ze składka. Grunt, że namierzyłas gdzie problem![]()
Witam nową Czarownicę w naszym gronie![]()
Czy ktoś zapodał nr konta?
Mulesia pisze:becia_73 pisze:psiama pisze:Moniko, świat sie nie zawali jak sie sóźnisz ze składka. Grunt, że namierzyłas gdzie problem![]()
Zapewne nie, bo czekaliśmy na przyklepanie.
Już podaję.
MB&Ofelia pisze:Na razie w głosowaniu pół na pół... Ciekawe, co będzie, jak będzie remis
becia_73 pisze:Mulesia pisze:becia_73 pisze:psiama pisze:Moniko, świat sie nie zawali jak sie sóźnisz ze składka. Grunt, że namierzyłas gdzie problem![]()
Zapewne nie, bo czekaliśmy na przyklepanie.
Już podaję.
Dzięki Mulesio .
AYO pisze:Jest jeszcze czas.
Mulesia pisze:Wydaje mi się, że zawsze miałyśmy tzw."ciszę wyborczą" w trakcie głosowania.
Nie uzasadniałyśmy dlaczego głosujemy na daną kandydaturę, nie agitowałyśmy ( na agitację był czas przed głosowaniem ).
Czy dobrze mi się wydaje?
Jeśli tak, to proponuję wrócić do tej zasady przynajmniej teraz, bo mamy remis ( czyli jakby restart głosowania ).
shira3 pisze:Mulesia pisze:Wydaje mi się, że zawsze miałyśmy tzw."ciszę wyborczą" w trakcie głosowania.
Nie uzasadniałyśmy dlaczego głosujemy na daną kandydaturę, nie agitowałyśmy ( na agitację był czas przed głosowaniem ).
Czy dobrze mi się wydaje?
Jeśli tak, to proponuję wrócić do tej zasady przynajmniej teraz, bo mamy remis ( czyli jakby restart głosowania ).
Prawda, myślałam, że ta zasada się zmieniła....
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, Szymkowa, uga i 92 gości