charm pisze:mnie jutro nie będzie, więc mam nadzieję, że udostępnicie jakieś szczegółyAgaPap pisze:Postaram się jutro być w schronie to pogadamy o sobotnich szczegółach![]()
![]()
Pewnie

Kurczę gdybym mogła namówić TŻ-ta choć na 2 sztuki maluszków

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
charm pisze:mnie jutro nie będzie, więc mam nadzieję, że udostępnicie jakieś szczegółyAgaPap pisze:Postaram się jutro być w schronie to pogadamy o sobotnich szczegółach![]()
![]()
TanundA pisze:
Zrobiłam plakat na już (to jest plakat, tak?), może tak być? Co jest źle, co można poprawić???
Proszę o sugestie, to mój pierwszy raz
Korciaczki poradźcie
Dzięki za rady, spróbuję poprawićcharm pisze:TanundA pisze:
Zrobiłam plakat na już (to jest plakat, tak?), może tak być? Co jest źle, co można poprawić???
Proszę o sugestie, to mój pierwszy raz
Korciaczki poradźcie
moim zdaniem świetnie![]()
jakby już chcieć się "czepiać", to rogi, żeby ramka miała takie same "ścięcia" jak zdjęcie, ewentualnie jaśniejszy tekst (z doświadczenia nieźle się sprawdza tekst z ciemniejszą ramką - wtedy dobrze widać i na jasnych i na ciemnych fragmentach)![]()
aczkolwiek - w życiu bym nie wpadła, że to twój pierwszy plakat w życiu![]()
dobra robota![]()
![]()
technicznych rad udzielać mogę, ale hasła bym w życiu nie wymyśliła, przynajmniej takiego nadającego się do publikacjiTanundA pisze:Dzięki za rady, spróbuję poprawić![]()
Teksty/hasła są łatwe dla mnie, a zdjęcia piękne - korciaczkowe, ja też już mam aparat więc nic tylko ćwiczyć. Chodziło mi właśnie o sprawy techniczne, te ramki, dobranie kolorów, rodzaj czcionki itd
TanundA pisze:Charm jak się wykurujesz wpadaj do nas koniecznie! Tęskno tu za Tobą![]()
A i fotki by się przydały od jeszcze jednej osoby![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 65 gości