TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 02, 2013 22:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

bylam dzis u Justy, mialam wpasc na chwile... :roll: jak zawsze-przy jej zwierzakach nie ma mozliwosci byc na chwile-czas tak szybko leci przy nich.... :1luvu: Gaja pieknie chodzi, coraz czesciej widuje ja chodzaca na wszystkich lapkach i coraz sprawniej jej to idzie :ok: Wielkie brawa, dziewczyny! :1luvu: Gaju-tak trzymac! Justa-ta praca, to poswiecenie Twoje-ciezka praca, ale bez watpienia bylo to wszystko tego warte! :1luvu: I niech nikt nie mowi, ze masz zaniedbane zwierzeta, bo to jest jeden z najlepszych przykladow na to, ze jest w 100% odwrotnie!
Wincenty coraz czesciej -chyba nieswiadomie nawet- podwija tylnie lapki pod siebie, probuje na nich stawac, chodzic...

Psiaki i kociaste mnie dzis wymizialy, wycalowaly :1luvu: Sama slodycz :1luvu:
Fibi trzyma sie dzielnie, jak na swoj wiek-jest dobrze. Ale te lapki jego juz coraz czesciej posluszenstwa odmawiaja, nie chca go niesc... Z trudem sie na nich trzyma staruszek...

Przynioslam Juscie narzute, ktora mielismy wyrzucic juz, miala byc dla futer... ale Justa ja zachomikowala dla siebie :D
Nie widzialam dzis Kiki ani Primy

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lip 02, 2013 22:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

zapomnialam dopisac:

sprawa wyjazdu Justy do W-wy i opieki w tym dniu nad jej zwierzakami nadal aktualna. Ja bede na pewno, godzina jest mi obojetna-tu moge sie bez problemu do innych dostosowac, choc najlepiej odpowiadalo by mi po poludniu. Natomiast jesli nie bedzie nikogo na rano-to ok-nie ma najmniejszego problemu, zebym wziela np "pierwsza zmiane" :wink:

Kociara82

Post » Śro lip 03, 2013 20:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Dziewczyny bardzo dziękuje za chęć pomocy gdy miałam jechać na pikiety , bardzo chciałam ale nie pojadę ponieważ dziś trafił do mnie pies a dokładniej szczeniak około 9 mies po ciężkim wypadku który miał miejsce około 10 dni temu , niestety ma złamany kręgosłup i przerwany rdzeń :cry: , do tego ma brak czucia głębokiego co oznacza że będzie już do końca swych dni na wózku , aktualnie jest na lekach przeciw bólowych ( do czasu zrośnięcia sie kręgosłupa ) i jest w klatce kennelowej , ma tez liczne odparzenia na łapkach i podbrzuszu .
Wiem że takie psy się usypia , ale tez wiem i znam psy na wózkach i sobie radzą , i nie umiałam podjąć decyzji o uśpieniu , ale tez wiem ze opieka nad nim nie będzie prosta , i dlatego błagam pomóżcie mi znaleźć dom dla Sary która jest zdrowa , młoda a i tak nikt jej nie chce :( Bo czy Maksiu znajdzie dom :? :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lip 03, 2013 22:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Oj Justyś, Ty dobra duszyczko, jak Ty sobie z tym wszystkim dasz radę :roll:

Ogłoszenia Sary już zaczęłam, więc kciuki jak najbardziej można już zaciskać :ok: :ok: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro lip 03, 2013 22:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Rany... Biedny psiak :( Taki młody a już tak strasznie doświadczony :(
Fifi [*] 14.07.2011

meg80

Od: Śro lut 06, 2013 21:08

Post » Śro lip 03, 2013 22:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

dana.b pisze:Oj Justyś, Ty dobra duszyczko, jak Ty sobie z tym wszystkim dasz radę :roll:

Ogłoszenia Sary już zaczęłam, więc kciuki jak najbardziej można już zaciskać :ok: :ok: :ok:

Jest ciężko , ale nie możemy sie poddawać ...
Bardzo dziękuje za ogłoszenia Sary , ona musi znaleźć dom , jest zdrowa , młoda , ładna ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lip 03, 2013 22:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

meg80 pisze:Rany... Biedny psiak :( Taki młody a już tak strasznie doświadczony :(

Bardzo biedny , on tak bardzo chce żyć ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lip 03, 2013 22:39 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Maksiu :(

Obrazek

Obrazek

Rentgen, na którym widać złamany kręgosłup :(

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro lip 03, 2013 22:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kochana mordeczka.
Justyś kocham Cię za to "szaleństwo" , ja bym nie dała rady.
Powodzenia psiaczku, lepiej trafić nie mogłeś :ok:

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Śro lip 03, 2013 22:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Doczytałam.
Oj dzieje się, dzieje. :(
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw lip 04, 2013 12:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

:ok: :ok: za Maksia :ok: :ok:

A ja już wiem kto mi co i rusz zostawia "smierdziele" koło kuwety, tuż przy biurku - Justin jr został dzis przyłapany in flagrante delicto. Wstawiłam do kuwety, ale zdążył wszystko uwalic na torebkę. Więc dzis do pracy pojechała z plecaczkiem :roll: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lip 04, 2013 16:22 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Justa&Zwierzaki pisze:
dana.b pisze:Oj Justyś, Ty dobra duszyczko, jak Ty sobie z tym wszystkim dasz radę :roll:

Jest ciężko , ale nie możemy sie poddawać ...
Bardzo dziękuje za ogłoszenia Sary , ona musi znaleźć dom , jest zdrowa , młoda , ładna ...

fakt, Sara jest sliczna, pelna energii, bardzo ufna, przyjazna i do ludzi i do zwierzat... Domki sie powinny o takiego psa zabijac.

Maksiu :1luvu: sliczna mordeczko :1luvu: Za co Cie to spotkalo! :cry:
Jesli by byly jakies plakaty Sary to moge je porozwieszac.

Kociara82

Post » Czw lip 04, 2013 20:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Słuchajcie trochę się pogubiłam odnośnie tej demonstracji przeciwko ubojowi rytualnemu. Ona jest 11 lipca, tak? Czy Justa jest zdecydowana jechać? Jeśli nie to może ja dałabym radę. Jeśli tak, mogę pomóc przy kotach.

Myślałam że demonstracja jest 12.
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Czw lip 04, 2013 20:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Tak, demonstracha jest 11 lipca, głosowanie w sejmie jest 12 lipca :)
Justyna nie da rady pojechać z powodu kolejnej powypadkowej bidy, którą musi się zająć :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw lip 04, 2013 20:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Aha... Dobrze, dziękuję za info.
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

[poprzednia][następna]