Poproszę wtorek wieczór (i czwartek wieczór o ile Teresa mogłaby mi go oddać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anett84 pisze:chciałabym poinformować,że podjęliśmy rodzinnie decyzje,że Alunia zostaje u nas
dlaczego tak, ponieważ już ją dobrze poznaliśmy, ona nie robi większych postępów, jeżeli chodzi o jej zaufanie względem człowieka, a nas widać polubiła, nie boi się tak bardzo, widać,że jest rozluźniona, to wprawdzie dalej kot nocny,ale nam to nie przeszkadza i w takiej sytuacji nie wyobrażam sobie,żeby miała na nowo przechodzić traumę związaną z poznawaniem nowego domu, to nie jest młody kot i ja osobiście nie miałabym zamiaru jej tego zafundować.....
także proszę zaznaczyć na stronce,że Alunia znalazła dom na całe swoje kocie życie
i chciałabym również serdecznie podziękować wirtualnemu opiekunowi Aluchny za wsparcie i okazane serce
p.s
to teraz przydałby się jakiś tymczas
masKotka? pisze:Piątek i sobota wieczór. (i środa odbiór Soni od weta - czy ja coś potrzebuję, czy tylko jadę, zabieram i odstawiam do klatki? Tak przedmiotowo to zabrzmiało)
Od poniedziałku wracam do pracy po moim L4. Niedziela i poniedziałek rano odpadają definitywnie na stałe. Reszta na bieżąco.
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 11.03.2013r. do 17.03.2013 r.
11.03. pon. rano brak wiecz. Teresa
12.03. wtorek rano Beatka wiecz. Mara
13.03. środa rano brak wiecz. Teresa
14.03. czwartek rano Mirka wiecz. Mara
15.03. piątek rano brak wiecz. Kasia
16.03.sobota rano brak wiecz. Kasia
17.03 niedziela rano brak wiecz. brak
balbina38 pisze:terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 11.03.2013r. do 17.03.2013 r.
11.03. pon. rano brak wiecz. Teresa
12.03. wtorek rano Beatka wiecz. Mara
13.03. środa rano brak wiecz. Teresa
14.03. czwartek rano Mirka wiecz. Mara
15.03. piątek rano brak wiecz. Kasia
16.03.sobota rano brak wiecz. Kasia
17.03 niedziela rano brak wiecz. brak
Pani Mirko czy mogłaby pani w inny dzień.? Mam wolne jeszcze w czwartek i przyszłabym rano.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, misiulka, muza_51, puszatek i 326 gości