Część XI Kocia Przystań Sosnowiec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 04, 2012 11:49 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Tak, informujemy, że Kairek, jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem i nie zacznie na nic chorować (odpukać!!) pojedzie w czw do domu.

Berci się nalezy. Za dzielność powinna dostać najwspanialszych duzych :)

vaylei

Od: Pt wrz 21, 2012 9:49

Post » Wto gru 04, 2012 11:58 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

raport z dyżuru
wszystkie koty dostały immunodol z mokrym ( te w szafce na dole) i wszystkie tez zjadły mokre z wczoraj- najmniej zjadł dzik w boskie nr 2 i na dodatek u niego w kuwecie były robaki ;/
przejrzałam wszystkie puszki z mokrym i nie ma się co martwić o daty- najkrótsze mają 2014 więc nie ma obaw o przeterminowanie
zrobiłam porządek- zbrojone szyby odpowiednio zabezpieczyłam i położylam na szafki - tu nie będa przeszkadzac i nie ma strachu że sie obsuną i spadną
powiesilam tez klatkę lapkę i klatkę kenelową na hakach w przedsionku- zrobiło sie trochę więcej miejsca
jutro badź w czwartek postaram się dokończyć dzielo
w czarnej papierowej torbie juz któryś tydzień leżą ubrania- podejrzewam że mialy iść na ocieplenie do schroniska więc warto je zabrać, ewentualnie dziewczyny które chodzą na BO mogą tam zajrzec bo widziałam że jest jakaś kurtka zimowa więc może ktoś ją zabrać i mieć jako "odzież roboczą' do schronu
za jakiś czas trzeba będzie zakupić immunodol bo jeśli tak jak teraz będziemy go podawać codziennie to się skończy za ok miesiąc

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Wto gru 04, 2012 19:39 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

mam do wydania takie oto szafki chcemy na kociarnie :?: :?: :?:

Obrazek

Obrazek

w realu wyglond maja nieco gorszy uzytkownikiem byl mlody wiec rozumiecie w tych poleczkach spokojnie rudy sie miescil :)
wymiary szafka z drzwiami:45 szeroka 81 wysoka 42,5 gleboka
z polkami 19 szeroka 82,5 wysoka 47 gleboka.

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Wto gru 04, 2012 19:48 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

No ja sprawdziłam puszki w ostatnim tygodniu. Są w górnej półce saszetki z proszkiem, one są przeterminowane, ale nie wyrzuciłam bo Brundzia powiedziała, że pare miesięcy po przeterminowaniu można podać, a ja to się tam nie znam :D
Na dyżurku - dziki nie zjadły nic, Edytka też nie. Więc znów podałam immunodol do mokrego. Viktor zadziałał strzykawkami, więc leki będą podawane, dzięki Basiu :)

Apropos... wszystkiego najlepszego dla naszych trzech Basieniek :1luvu: I wszystkich Barbarek w dniu ich święta :piwa: :dance2: :dance: :balony:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Wto gru 04, 2012 20:58 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Dziękować za życzenia :)

Idę dalej pracować :wink:
MIKUŚ

Post » Wto gru 04, 2012 21:22 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

herzpl pisze:mam do wydania takie oto szafki chcemy na kociarnie :?: :?: :?:

w realu wyglond maja nieco gorszy uzytkownikiem byl mlody wiec rozumiecie w tych poleczkach spokojnie rudy sie miescil :)

musimy wymierzyć na kociarni gdzie by to weszło
a szafka z drziwczkami w środku jest jaka? taka na ubrania na wieszaki czy ma półki?

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Wto gru 04, 2012 21:38 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

aange pisze:
herzpl pisze:mam do wydania takie oto szafki chcemy na kociarnie :?: :?: :?:

musimy wymierzyć na kociarni gdzie by to weszło
a szafka z drziwczkami w środku jest jaka? taka na ubrania na wieszaki czy ma półki?

jak na wieszaki ? ma jedna polke w srodku

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro gru 05, 2012 9:27 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

mój tymczasowy tymczas o imieniu Browar coraz pewniej czuje sie w mieszkaniu. Juz nie chce siedziec w lazience, zwiedza i zje wszystko, co sie napatoczy :twisted: trzeba z nim bardzo uwazac. kazdy gwaltowny ruch, podniesienie glosu, nawet szybki krok powoduje w nim panike i syczenie i nastroszenie- wtedy jest gotowy ugrysc. Dzis zabieram go do weta. Mam nadzieje, ze oboje to przezyjemy. W wekend zabieram sie za jego futro. Do wekendu na czas kiedy mnie nie ma w domu jest zamykany w sypialni. nie wiem jak by reagowal z moim Stasiem, a Stasiu to panikarz, wiec nie chce go narazac na stresy. na razie Browar ignoruje drugiego kota.

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Śro gru 05, 2012 13:33 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Kciuki za Browara :ok: :ok:
A jak nasze wolierowce?
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Śro gru 05, 2012 13:53 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

A nie macie tego Kalm Aidu gdzieś, może by zjadł, skoro wszystko je i taki nerwowy? Taki duży kocur może nieźle poharatać :/ Zresztą może dziecko komuś pogryzł i wywalili czy coś w tym stylu...
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro gru 05, 2012 13:54 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Browar :mrgreen: śliczne imię mu dałaś Hidi :1luvu:

Brunhilda

Od: Pon paź 08, 2012 7:34

Post » Śro gru 05, 2012 14:37 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Axa76 pisze:A nie macie tego Kalm Aidu gdzieś, może by zjadł, skoro wszystko je i taki nerwowy? Taki duży kocur może nieźle poharatać :/ Zresztą może dziecko komuś pogryzł i wywalili czy coś w tym stylu...

był kalm aid, ale chyba poszedl z jakims kotem. dzis sprawdze na kociarni, ale to juz po wizycie u weta, wiec nie wiem czy dozyje :mrgreen:

hidi

Post » Śro gru 05, 2012 14:39 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

To Relanium :P
Obrazek

Axa76

Post » Śro gru 05, 2012 15:35 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Axa76 pisze:To Relanium :P

dla niego czy dla mnie? :P

hidi

Post » Śro gru 05, 2012 17:09 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Dla niego, ale jeśli potrzebujesz, o czemu nie :P Chociaż może jednak jakieś plastry i coś przeciwbólowego na wszelki wypadek będzie lepsze :P
Hmm, a może jak on tak je, to hoduje w sobie panterę? :P
Obrazek

Axa76

[poprzednia][następna]