WRO KOCIE PODZIEMIE cz IV.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 30, 2013 10:44 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz III. 6 maluchów ze schronu pilnie

Agness78 pisze:Szukam pilnie DT/TDT dla rudej kotki znad morza :oops:
viewtopic.php?f=13&t=156189&p=10069727#p10069727
Proszę o pomoc w szukaniu kąta dla niej :(

O małym rudasku napiszę więcej w weekend.... padam na twarz :oops:
Jego stan jest znacznie poważniejszy niż wyglądało :( .... ale musi być dobrze :ok:

:!: moze ktoś mógłby pomóć, choćby do czasu znalezienia domu tymczasowego :(

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt sie 30, 2013 18:07 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz III. 6 maluchów ze schronu pilnie

Gibutkowa pisze:Poczeba mi sklejki (lub deski) kwadratowej 24x24 [cm] (może być mniejsza ale nie mniej niż 20cm). Ma ktoś może niepotrzebną, jakiś odpad budowlany czy cóś? Nie obraziłabym się teą gdyby miała centralnie wywierconą dziurę tak ok. 0,5 cm ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob sie 31, 2013 7:31 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz III. 6 maluchów ze schronu pilnie

jessi74 pisze:
Agness78 pisze:Szukam pilnie DT/TDT dla rudej kotki znad morza :oops:
viewtopic.php?f=13&t=156189&p=10069727#p10069727
Proszę o pomoc w szukaniu kąta dla niej :(

O małym rudasku napiszę więcej w weekend.... padam na twarz :oops:
Jego stan jest znacznie poważniejszy niż wyglądało :( .... ale musi być dobrze :ok:

:!: moze ktoś mógłby pomóć, choćby do czasu znalezienia domu tymczasowego :(

jessi74

Post » Nie wrz 01, 2013 17:10 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz III. 6 maluchów ze schronu pilnie

Nie wiem za bardzo do kogo się zwrócić, ale w każdym razie do kogoś, kto zarządza ogłoszeniami. Otóż mam prośbę odnośnie tego ogłoszenia: http://tablica.pl/oferta/sliczne-puchat ... 17312907b5 Gosiu pewnie Ty dodałaś mój numer w momencie gdy szukałyśmy na gwałt DT dla małego rudaska. On jest w tej chwili bezpieczny u Agness i Dominiki ale póki co jeszcze nieadopcyjny. Tak więc zwracam się z prośbą o usunięcie mojego numeru z ogłoszenia, bo jestem zalewana telefonami w sprawie rudego kotka (bo na zdjęciach jest zdrowy, śliczny Gapcio), a małego dziurawego kotka jeszcze czeka dłuuuugie leczenie :( Póki co przekierowuję do Ulv, gdzie jest kotek biało-rudy i do Agness, bo ona szuka DT/DS dla tego Rudego kotka/kotki wyrzuconego z auta. Z góry dziękuję!

Edit: Turkawka już zmieniła :1luvu:

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Nie wrz 01, 2013 21:51 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz III. 6 maluchów ze schronu pilnie

michalinadzordz pisze:Nie wiem za bardzo do kogo się zwrócić, ale w każdym razie do kogoś, kto zarządza ogłoszeniami. Otóż mam prośbę odnośnie tego ogłoszenia: http://tablica.pl/oferta/sliczne-puchat ... 17312907b5 Gosiu pewnie Ty dodałaś mój numer w momencie gdy szukałyśmy na gwałt DT dla małego rudaska. On jest w tej chwili bezpieczny u Agness i Dominiki ale póki co jeszcze nieadopcyjny. Tak więc zwracam się z prośbą o usunięcie mojego numeru z ogłoszenia, bo jestem zalewana telefonami w sprawie rudego kotka (bo na zdjęciach jest zdrowy, śliczny Gapcio), a małego dziurawego kotka jeszcze czeka dłuuuugie leczenie :( Póki co przekierowuję do Ulv, gdzie jest kotek biało-rudy i do Agness, bo ona szuka DT/DS dla tego Rudego kotka/kotki wyrzuconego z auta. Z góry dziękuję!

tak, to ja dodałam, pisałam Ci o tym i wtedy było ok - dobrze, kasuję ogłoszenie
dobrze że nie napisałaś do mnie przez Ambasadę w Waszyngtonie :wink:

jessi74

Post » Pon wrz 02, 2013 9:24 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz III. 6 maluchów ze schronu pilnie

jessi74 pisze:
michalinadzordz pisze:Nie wiem za bardzo do kogo się zwrócić, ale w każdym razie do kogoś, kto zarządza ogłoszeniami. Otóż mam prośbę odnośnie tego ogłoszenia: http://tablica.pl/oferta/sliczne-puchat ... 17312907b5 Gosiu pewnie Ty dodałaś mój numer w momencie gdy szukałyśmy na gwałt DT dla małego rudaska. On jest w tej chwili bezpieczny u Agness i Dominiki ale póki co jeszcze nieadopcyjny. Tak więc zwracam się z prośbą o usunięcie mojego numeru z ogłoszenia, bo jestem zalewana telefonami w sprawie rudego kotka (bo na zdjęciach jest zdrowy, śliczny Gapcio), a małego dziurawego kotka jeszcze czeka dłuuuugie leczenie :( Póki co przekierowuję do Ulv, gdzie jest kotek biało-rudy i do Agness, bo ona szuka DT/DS dla tego Rudego kotka/kotki wyrzuconego z auta. Z góry dziękuję!

tak, to ja dodałam, pisałam Ci o tym i wtedy było ok - dobrze, kasuję ogłoszenie
dobrze że nie napisałaś do mnie przez Ambasadę w Waszyngtonie :wink:

Napisałam tutaj, bo czasem są u kogoś kupowane pakiety albo Natalia dodaje ogłoszenia, czy ja nieraz dodaję dla Figarowych maluchów, także nie wiedziałam kto akurat dodał to ogłoszenie ;)

michalinadzordz

Post » Pon wrz 02, 2013 13:45 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz III. 6 maluchów ze schronu pilnie

potrzebny dt dla chorych maluszków viewtopic.php?f=1&t=156273

jessi74

Post » Pon wrz 02, 2013 13:47 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz III. 6 maluchów ze schronu pilnie

Błagam o pomoc dla nich, chociaż dla tych odwodnionych, z mocnym kk :cry:
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Pon wrz 02, 2013 14:14 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz III. 6 maluchów ze schronu pilnie

zapraszam na bazarek na spłatę długu za ratowane maluszki z wrocławskiego schroniska , które są w dt u martki i u mnie, oraz niestety za sekcję zwłok maleńkiej kocinki :( której nie udało się uratować, martka ma w spłaty w lecznicy dług kilkaset złotych :(
viewtopic.php?f=20&t=156282

jessi74

Post » Wto wrz 03, 2013 7:15 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz III. 6 maluchów ze schronu pilnie

viewtopic.php?f=20&t=156296

tu będzie też duży bazarek - 5 zł z każdego sprzedanego ciuszka - na wrokoty!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro wrz 04, 2013 10:05 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz III. 6 maluchów ze schronu pilnie

nasza koleżanka Beata ( nie mam jej na forum) wczoraj złapała oswojoną kotkę do sterylizacji, ale Beata ma pilny wyjazd w czwartek i w związku z tym szuka tymczasowej możliwości przetrzymania kotki od czwartku, a najlepiej od dzisiaj , do soboty kotka ma około 1 rok, jest miła, grzeczna i oswojona, ja pod nieobecność Beaty będę chciała pomóc w sterylizacji kotki
sama niestety nie mogę wziąć do siebie
kontakt w tej sprawie bezpośrednio z Beatą , numer telefonu podam na pw

jessi74

Post » Śro wrz 04, 2013 10:13 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz III. 6 maluchów ze schronu pilnie

Dzień dobry. Chciałabym wziąźć od Pana/i tego prześlicznego kotka. Ile taki kot by kosztował i czy jest możliwość dostarczenia tego kotka na Kotlinę Kłodzką.. ?

Zablokuj użytkownika .Data: wczoraj, 14:32 Twoja odpowiedź .

Witam, a o którym kotku Pani pisze? o tym czarnym?

Data: wczoraj, 19:05 .............. Ogłoszenia tego użytkownika .

no tak

Zablokuj użytkownika .Data: wczoraj, 23:46 Twoja odpowiedź .

O ile doszłoby do adopcji , gdyż chcielibyśmy wiedzieć gdzie kotek miałby trafić , coś więcej o Pani, czy w domu są inne zwierzaki, to adopcja kotka jest bezpłatna. Kotek jest szczepiony, więc oczekujemy zwrotu kosztów szczepienia, no i oczywiście , jeśli to wolonatriusz miałby zawieźć kotka- zwrotu kosztu dojazdu do Kłodzka i z powrotem. pozdrawiam, Małgosia

Data: dzisiaj, 09:44 ................Ogłoszenia tego użytkownika .

no są..

.Data: dzisiaj, 09:44 ........................Ogłoszenia tego użytkownika .

cooo? Że ja mam niby zwracać koszty szczepień?
Chyba Was popierdoliło.Twoja odpowiedź .

Nie droga Pani, cieszę się że wyjawiła się przez to jedno zdanie cała Pani kultura osobista i teraz już nie mam żadnych watpliwości że żaden kociak nie powinien do pani trafić i dodam, że od pierwszego maila miałam takie wrażenie:) nie omieszkam ostrzec innych wolonatriuszy
pozdrawiam! Małgorzata

jessi74

Post » Śro wrz 04, 2013 10:21 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz III. 6 maluchów ze schronu pilnie

Co za ludzie! :x :evil: :evil: :evil:
Chyba ją popi...liło :evil:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Śro wrz 04, 2013 10:27 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz III. 6 maluchów ze schronu pilnie

ludzie jeszcze długo będą nas zaskakiwać... ;)

michalinadzordz

Post » Śro wrz 04, 2013 10:30 Re: WRO KOCIE PODZIEMIE cz III. 6 maluchów ze schronu pilnie

już widzę siebie jak pakuję Gapę( tego prześlicznego kociaka) i pędzę z nim na życzenie tej pani do Kłodzka :evil: , ciekawe co by zrobiła jak ten Przesliczny kociak zrobiłby kupę do brodzika - co się niestety zdarza temu Prześlicznemu kociakowi :twisted:

o tych kosztach to tak jej napisałam żeby ją zbyć , nie pojechalabym z Gapą nawet za 200zł
zawiozłam już kiedyś pociągiem starszą kotkę z działek aż do Częstochowy ( to chyba moja najlepsza w życiu adopcja) i nie wzięłam ani złotówki za bilet

i pojechałyśmy kiedyś z Figaro52 gdzieś dośc daleko w Karkonosze, aby zawieźć taką biedulkę Mikę ze schroniska, kotka ma wspaniały dom, jest szczęśliwa i spokojna

ale rudych kociaków nie rozwożę , niech ta pani sobie gdzie indziej frajera poszuka :evil:

jessi74

[poprzednia][następna]