Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 30, 2012 19:17 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

wiiwii pisze:
Kasia89 pisze:Jeśli nie ma nikogo chętnego na poniedziałek wieczór to mogę wziąć ten dyżur. Jest tylko jedna kotka dzika ale w transporterze więc sobie chyba poradzę :)

27.08 /pon/ aange Kasia89
28.08 /wt/ Marcisz VICTOR
29.08 /śr/ Marcisz SYLWIA
30.08 /czw/ Ilka HIDI
31.08 /pt/ brak LadyStardust
01.09 /sb/ wróbelek VICTOR
02.09 /ndz/ Evik75 MARZENA

Dzięki! Czy Ty masz, Kasiu już klucze?

jesli to jest ostatni aktualny (bo na pierwszej stronie nie jest) to nikt

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw sie 30, 2012 19:24 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

To ja podjade i tak karmicielce klatkę łapkę oddać.Poszukajcie proszę jakiejś promocji mokrego dla kotów bo zaczyna brakować jedzenia na kociarni,jakby też ktoś mógł coś zakupić z wlasnych środków mile widziane

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw sie 30, 2012 19:26 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

jeszcze coś a prppos grilla, w sumie najważniesze technicznie- czy ktoś mógły zgarnąć grilla od marcisz i przywieźc i wegiel tez? na wegiel sie zrzucimy, tylko potrzebny transport :roll: i co tu robic

hidi

Post » Czw sie 30, 2012 19:26 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

hidi pisze:
wiiwii pisze:
Kasia89 pisze:Jeśli nie ma nikogo chętnego na poniedziałek wieczór to mogę wziąć ten dyżur. Jest tylko jedna kotka dzika ale w transporterze więc sobie chyba poradzę :)

27.08 /pon/ aange Kasia89
28.08 /wt/ Marcisz VICTOR
29.08 /śr/ Marcisz SYLWIA
30.08 /czw/ Ilka HIDI
31.08 /pt/ brak LadyStardust
01.09 /sb/ wróbelek VICTOR
02.09 /ndz/ Evik75 MARZENA

Dzięki! Czy Ty masz, Kasiu już klucze?

jesli to jest ostatni aktualny (bo na pierwszej stronie nie jest) to nikt

Ja bedę koło 17.00 bo będę jechać prosto po pracy. martika zadzwonić do ciebie jak dojade na kociarnię?
Może bym coś kupiła jedzonko dla maleńkasów jadąc, skoro mają biegunkę... wiiwii mówiła, że u niej się też zdarzały, ale to chyba z przejedzenia... nie znam się :(
Kasiu daruje sobie komentarz na temat losu Poli :|
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Czw sie 30, 2012 19:35 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kasia89 pisze:
hidi pisze:
elape pisze:A czy na 17 spotkanie pod dinozaurem byłoby możliwe? Zanim się zejdziemy, dojdziemy i zorganizujemy to minie trochę czasu, a wieczory są już wczesne i stosunkowo chłodne. Może by tak przyspieszyć? Wydaje mi się, że 16, ostatecznie 17 to dobra pora. Po nocy plątać się po nieznanych działkach? 8O :strach:

jak dla mnie 17 spoko :) rzeczywiście szybko się ciemno i zimno robi.

Marcisz- jak z tym grillem? i czy ktos ma pomysl na wegiel? :P

Skoro grill tak wcześnie będzie to ja również bym się chętnie wybrała z Wami :)

Spoko grila Wam pożyczę ale jak mówiłam pracuje więc albo podrzucę na kociarnie albo Basi, jak już Wam pasuje
"Na zaufanie kota trzeba sobie zasłużyć"

Marcisz

Od: Wto lip 24, 2012 19:47

Post » Czw sie 30, 2012 19:51 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Dagmara to zdzwonimy się mój dyżur nie będzie wczesniej niż ok godz 11,jezeli ktoś wczesniej może podjechać to oki.Szkoda że wczesniej nie wiedziałam że będę to bym jakiegoś ptaka kotom ugotowała:/
'
Jedzonko dla maluchów wskazane,mamy 4 szt w klacie,Józię i malucha od angee.

PAMIĘTAJ O ZAOPATRZENIU LEKOWYM DLA JÓZI!!ROZPISKA NA TABLICY!

mar_tika

Post » Czw sie 30, 2012 20:04 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:Dagmara to zdzwonimy się mój dyżur nie będzie wczesniej niż ok godz 11,jezeli ktoś wczesniej może podjechać to oki.Szkoda że wczesniej nie wiedziałam że będę to bym jakiegoś ptaka kotom ugotowała:/
'
Jedzonko dla maluchów wskazane,mamy 4 szt w klacie,Józię i malucha od angee.

PAMIĘTAJ O ZAOPATRZENIU LEKOWYM DLA JÓZI!!ROZPISKA NA TABLICY!

Dobrze. Czy ktoś wie czy ona dostaje jakieś osłonowe na brzuszek leki w końcu? Bo się nie doczytałam...

LadyStardust

Post » Czw sie 30, 2012 20:11 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Marcisz pisze:
Kasia89 pisze:
hidi pisze:
elape pisze:A czy na 17 spotkanie pod dinozaurem byłoby możliwe? Zanim się zejdziemy, dojdziemy i zorganizujemy to minie trochę czasu, a wieczory są już wczesne i stosunkowo chłodne. Może by tak przyspieszyć? Wydaje mi się, że 16, ostatecznie 17 to dobra pora. Po nocy plątać się po nieznanych działkach? 8O :strach:

jak dla mnie 17 spoko :) rzeczywiście szybko się ciemno i zimno robi.

Marcisz- jak z tym grillem? i czy ktos ma pomysl na wegiel? :P

Skoro grill tak wcześnie będzie to ja również bym się chętnie wybrała z Wami :)

Spoko grila Wam pożyczę ale jak mówiłam pracuje więc albo podrzucę na kociarnie albo Basi, jak już Wam pasuje

tylko mamy problem- kto tego grilla plus wegiel nam przewiezie :| czy ktos ma jakis pomysl?

hidi

Post » Czw sie 30, 2012 20:24 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Co do imion dla kotek to może być Didi (kotka matka) i Zuzia ( mała) takich chyba jeszcze nie było
Józia ma dostawać osłonę min pól godziny od zjedzenia dalacinu do mokrego żarcia (chyba po pół kapsulki będzie ok ale nie wiem jak sie powinno dawkować dla takiego kota :?: )
wiemy kto się na grillu zjawi ? i czy ktoś z samochodem? ewentualnie jak ten griil jest mały i składany to można przytaszczyć w rękach a węgiel można kupić w żabce i zanieść w rękach ( na wysokości przystanku tramwajowego jest)
btw czy na tej działce jest jakaś altanka bo podobno w sobote ma padać :|
mnie się zdawało że więcej mkrego jest dla maluchów na kociarni niż dla dużych kotów
w puszce ostatnio było 120 zl więc można by tego kupić puszki

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Czw sie 30, 2012 20:36 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

a taki widok ujzalam jak oko otworzylam
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Czw sie 30, 2012 20:37 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

aange pisze:Co do imion dla kotek to może być Didi (kotka matka) i Zuzia ( mała) takich chyba jeszcze nie było
Józia ma dostawać osłonę min pól godziny od zjedzenia dalacinu do mokrego żarcia (chyba po pół kapsulki będzie ok ale nie wiem jak sie powinno dawkować dla takiego kota :?: )
wiemy kto się na grillu zjawi ? i czy ktoś z samochodem? ewentualnie jak ten griil jest mały i składany to można przytaszczyć w rękach a węgiel można kupić w żabce i zanieść w rękach ( na wysokości przystanku tramwajowego jest)
btw czy na tej działce jest jakaś altanka bo podobno w sobote ma padać :|
mnie się zdawało że więcej mkrego jest dla maluchów na kociarni niż dla dużych kotów
w puszce ostatnio było 120 zl więc można by tego kupić puszki

hmm ok, jak jest napisane na kartce który to lek to ok, może dam jej pół, bo to takie małe kicioleństwo, chyba że ktoś się wybiera do weta niedługo, i może spytać? Ja na grilu będę... dobry pomysł co do węgla, a sam gril nie mam pojęcia, jam nie jest zmotoryzowana :?

LadyStardust

Post » Czw sie 30, 2012 20:37 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

aange a ile jest tabletek osłonowych dla Józi?

Z tym grillem to kurde jakiś on wielki czy co że trzeba samochód :?:
Jutro sprawdzę puszkę i teraz trzeba się zorientować w promocjach.Poszperacje gdzie tanio coś można zdobyć.

Ja najwyżej jutro zawiozę kociastym mojego osobistego royala ,to też będzie jakaś gratka dla nich.Dziś dowiozłam kolejne 6 kg suchej karmy z lecznicy

mar_tika

Post » Czw sie 30, 2012 20:39 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Herz, super :1luvu:

na działce jest zadaszenie i mała altanka, ale mysle ze nie bedzie potrzebna- dezczu ma byc malo i raczej do polowy dnia (tzn co bedzie to bedzie, bo z pogoda nigdy nie wiadomo ;)

hidi

Post » Czw sie 30, 2012 20:48 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

herzpl pisze:a taki widok ujzalam jak oko otworzylam
Obrazek

Obrazek

Marta na koniec mojego galopującego dnia powiem że piękny widok :1luvu:
A teraz idę spać :oops: Jasny gwint od 2 lat może kilka nocy przespałam bez wstawania :evil:

mar_tika

[poprzednia][następna]