Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:Nigdy nie słyszałam o tym, aby kot od tak sobie kogoś zaatakował
JaEwka pisze:Może te koty tak zareagowały bo miały zle doświadczenia z psami? Zagryzienie kociąt ?
Edit: Gibutkowa ale ona się na Ciebie rzuciła bo przytaszczyłas jej wczęsniej kota do domu
Dieselka pisze:a ad transportów to ja niestety nie pomogę bom niezmotoryzowana
Gibutkowa pisze:Dieselka pisze:a ad transportów to ja niestety nie pomogę bom niezmotoryzowana
To tak jak ja. Chyba czas najwyższy zrobić prawo jazdy
Gibutkowa pisze:viris pisze:No niestety Imani zrobił nam w nocy masakrę totalną. Koło 3 zaczął marudzić, piszczeć i miauczeć. Chciałam go trochę pogłaskać, uspokoić. Niestety przypłaciłam to głębokimi udrapaniami. Ewidentnie tej nocy postanowił być kotem dzikim.
A dałaś mu na noc Kalm Aida? Daj mu dziś na noc też.
viris pisze:Gibutkowa pisze:viris pisze:No niestety Imani zrobił nam w nocy masakrę totalną. Koło 3 zaczął marudzić, piszczeć i miauczeć. Chciałam go trochę pogłaskać, uspokoić. Niestety przypłaciłam to głębokimi udrapaniami. Ewidentnie tej nocy postanowił być kotem dzikim.
A dałaś mu na noc Kalm Aida? Daj mu dziś na noc też.
Dałam, dziś też dam. Trzymam kciuki abyś wróciła w całości.
NIECH KTOŚ ode mnie zabierze Hrabiszonaaaaaaa i zawiezie do STOLYCY....... bo ja już płaczę jak na nią patrzę.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], HerbertPrade, puszatek i 152 gości