SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 19, 2012 8:51 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Jaaga a ty masz jakies gotowe do adopcji kocieta?
bo jakbys miala jakies fotki to jutro w auchanie bysmy je pokazały jak cos :lol:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pt paź 19, 2012 9:04 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Czarna kotka i Tłuszczka, czyli bura z białym są do adopcji i dorosła mama Myszka. Ich zdjęcia są na stronie schroniskowej. Jak cos, to mogę przesłać mailem. Byłoby fajnie, jakby można je ludziom pokazać. Są zaszczepione wirusówką.
Nowe małe mają zdjecia, ale one jeszcze są karmione ze strzykawki, a największa nie ma apetytu, więc nie ma jej co wydawać.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Pt paź 19, 2012 14:32 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

PILNE :!: Potrzebuję domu dla szczurzycy.
Moglibyście popytać znajomych?
Tak się składa, że spotkałam dzisiaj dzieciaki znęcające się nad szczurem i zwierzak trafił w moje ręce. Niestety nie mogę go zatrzymać.
Sprawa jest bardzo pilna.

Plotkara

Od: Pon gru 05, 2011 18:22

Post » Pt paź 19, 2012 14:45 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Tak się zastanawiam, czy nie można by zrobić jakiegoś apelu o wsparcie finansowe na Lukrecję po wypadku? Mam faktury od chirurga i neurologa na stowarzyszenie. Może udałoby się nazbierać na pokrycie kosztów weterynaryjnych?
Macie koty na FB, prawda? Można ją tez tam dodać? Lukrecja jest pampersowana. Nie wiadomo, czy i kiedy odzyska sprawność ruchową. Na razie jesli pełza, to tylko w kółko. Głównie śpi.

Przesłałam zdjęcia moich kotów do MarKotek na wystawienie w Auchan. poprosiłam także o wstawienie ich tu. Ta trochę większa buraska nadal nie ma apetytu :( .

Ze złych wieści, wrócił znowu grzyb. Po sterylizacji i antybiotykach u Myszki są zmiany na uszach. Małpka w międzyczasie już zaraziła się. Konieczne są szczepienia tych czterech, które mam w domu. Nowe mieszkają na strychu, więc nie mają kontaktu.

Jaaga

Post » Pt paź 19, 2012 15:21 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Kociaki u Jagi :
1 bura kotka,
2 bura szylkretka
3 bura kotka
4 szylkretka
5 szylkretka
6 Lukrecja

miniaturki po kliknięciu otworzą się w oryginalnym formacie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt paź 19, 2012 18:02 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Pięknie dziękuję za wstawienie fotek. Przesłałam fotki Lukrecji, czy nie dałam do załączników :oops: ?

Jaaga

Post » Pt paź 19, 2012 18:26 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Jaaga pisze:Pięknie dziękuję za wstawienie fotek. Przesłałam fotki Lukrecji, czy nie dałam do załączników :oops: ?

A ja myslłam że Lukrecja to ta na dole :D - ostatnie zdjęcie
no fakt jest jeszcze jedno zdjęcie czarno białego kotka - czy to Lukrecja

Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt paź 19, 2012 21:37 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

umie ktos zrobic plakat z ty kotkiem od jagi chorym i z apelem o wsparcie ?
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pt paź 19, 2012 21:38 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Dorota Wojciechowska pisze:
Jaaga pisze:Pięknie dziękuję za wstawienie fotek. Przesłałam fotki Lukrecji, czy nie dałam do załączników :oops: ?

A ja myslłam że Lukrecja to ta na dole :D - ostatnie zdjęcie
no fakt jest jeszcze jedno zdjęcie czarno białego kotka - czy to Lukrecja

Obrazek

wg zdjec ktore ja mam to Lukrecja
śliczna jest :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pt paź 19, 2012 21:38 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Plotkara pisze:PILNE :!: Potrzebuję domu dla szczurzycy.
Tak się składa, że spotkałam dzisiaj dzieciaki znęcające się nad szczurem i zwierzak trafił w moje ręce. Niestety nie mogę go zatrzymać.

oswojona?czy dzika?
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pt paź 19, 2012 22:12 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

No i dobre wieści :D cała piątka schroniskowych maleńtasów, które w niedzielę przywiozłam ze schronu do Kociej Chatki- dziewczyny się śmiały, że to kaczki bo takie obżarte :) teraz są , od dziś w prawdziwym domku tymczasowym, zabrała je Aneta która adoptowała ze schroniska kotka czarnego Cezara - zaoferowała im domek tymczasowy dziękujemy bardzo :D jeszcze troszkę i kociaki będzie można wyadoptowywać :)
To schroniskowe mikrusy, które dziś trafiły do DT.
Obrazek
Obrazek

Jak je zabierałam w niedzielę wyglądały jak obraz nędzy i rozpaczy :(
Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Pt paź 19, 2012 22:18 przez terenia1, łącznie edytowano 2 razy

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt paź 19, 2012 22:15 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

MarKotek pisze:

oswojona?czy dzika?

Oswojona.

Plotkara

Post » Pt paź 19, 2012 22:16 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Plotkara pisze:
MarKotek pisze:

oswojona?czy dzika?

Oswojona.

czekaj zaaz zapytam siostre
a masz jakas klatke pozyczyc :?;
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pt paź 19, 2012 22:17 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

aha ja jutro zabieram tylko czarna kotke
kocurek pojechal dzis do domu :)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pt paź 19, 2012 22:21 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

MarKotek pisze:
Plotkara pisze:
MarKotek pisze:

oswojona?czy dzika?

Oswojona.

czekaj zaaz zapytam siostre
a masz jakas klatke pozyczyc :?;

Mam. Trochę mała, ale jest.

Plotkara

[poprzednia][następna]