PS 244 Sylwia F. to ja

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Axa76 pisze:PS 244 Sylwia F. to ja
Zosik pisze:Pandziocha po sterylce!
Zawiozłam ją już do domku, będzie dochodzić do siebie w ciepełku, pod czujnym okiem chłopaków, którzy lenią się dzisiaj w domu![]()
Dzisiaj wyślę wszystkie papciochy.
Tymczasem wracam do pracy...
Chiara pisze:Zosik pisze:Pandziocha po sterylce!
Zawiozłam ją już do domku, będzie dochodzić do siebie w ciepełku, pod czujnym okiem chłopaków, którzy lenią się dzisiaj w domu![]()
Super, Zosik!![]()
A Buba nadal się nie pojawia ?
Zosik pisze:Chiara pisze:Zosik pisze:Pandziocha po sterylce!
Super, Zosik!![]()
Buba jest, chodzę do niej codziennie. Dzisiaj ją głaskałam! Ale tak naprawdę!
Więc jestem blisko złapania jej za kark i będzie moja!
Żebym tylko tego nie spierniczyła, bo wtedy będzie robota od nowa...
Uprzedziłam doktora, że jak ją złapię, to będę dzwoniła o dziwnej porze, że potrzebuję sterylkę na następny dzień rano. Zgodził się
VeganGirl85 pisze:na przyszłość wolałabym zostać Moniką J.potem ludzie piszą do mnie privy z prośbą o wsparcie, a czasy prosperity chwilowo się skończyły
![]()
Chiara pisze:VeganGirl85 pisze:na przyszłość wolałabym zostać Moniką J.potem ludzie piszą do mnie privy z prośbą o wsparcie, a czasy prosperity chwilowo się skończyły
![]()
Możesz być nawet anonimowa tylko muszę być o tym poinformowana zanim uzupełnię wpłaty.
Zosik pisze:Chiara pisze:Zosik pisze:Pandziocha po sterylce!
Super, Zosik!![]()
Buba jest, chodzę do niej codziennie. Dzisiaj ją głaskałam! Ale tak naprawdę!
Więc jestem blisko złapania jej za kark i będzie moja!
Żebym tylko tego nie spierniczyła, bo wtedy będzie robota od nowa...
Uprzedziłam doktora, że jak ją złapię, to będę dzwoniła o dziwnej porze, że potrzebuję sterylkę na następny dzień rano. Zgodził się
Chiara pisze:A Sylwia1982 oraz Pinokio udają się z kolejną misją sterylizacyjną. A sterylizują całe wsie, bo po co się rozdrabniać!Tym razem o pomoc poprosili mieszkańcy ze wsi Malinniki.
I tak około dziesięciu kotek pojedzie na zabiegi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Póki mamy 1% dajemy radę utrzymać to tempo, a potem niech moc będzie z nami.
Póki co - lancet w dłoń dla Sylwii i Pinokio.
![]()
![]()
sylwia1982 pisze:Chiara pisze:A Sylwia1982 oraz Pinokio udają się z kolejną misją sterylizacyjną. A sterylizują całe wsie, bo po co się rozdrabniać!Tym razem o pomoc poprosili mieszkańcy ze wsi Malinniki.
I tak około dziesięciu kotek pojedzie na zabiegi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Póki mamy 1% dajemy radę utrzymać to tempo, a potem niech moc będzie z nami.
Póki co - lancet w dłoń dla Sylwii i Pinokio.
![]()
![]()
dziś pinokio_ odwiozła do Starzyny dwie kotki po sterylkach i zgarnęła kolejne 2 kotki ze Starzyny (zdjęcia niebawem, ja dziś byłam uziemiona
, zajmowanie się 3-letnim chłopcem nieźle daje w kość
![]()
pinokio_ rozmawiała dziś z dziadkiem ze Starzyny, od którego dziś zgarnęła 2 kotki i dziadek powiedział,że w wiosce oddalonej około 2km od Starzyny jest 16 kotów![]()
![]()
![]()
i koty proszą o sterylki/kastracje
![]()
, bo pocztą pantoflową rozeszła się wieść, że sterylki są teraz w modzie, ale jest pewien problem
![]()
, nie mamy pieniędzy na paliwo, no i ja i pinokio mamy pytanie czy OZ udźwignie kolejne sterylki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, muza_51 i 112 gości