PJD-Operacja ZABIEG - zapraszamy do NOWEGO WĄTKU s. 100 :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 30, 2013 14:21 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

No właśnie, ja też nie do końca zrozumiałam, ale staram się teraz co miesiąc te 10 zł wpłacić, bo na pewno się przydadzą, sterylek u nas jak na razie nigdy dość...
PS 244 Sylwia F. to ja :P
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Sob lis 30, 2013 17:12 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Axa76 pisze:PS 244 Sylwia F. to ja :P

Dzięki, już poprawiłam. 8)

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Sob lis 30, 2013 20:01 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Zosik pisze:Pandziocha po sterylce!
Zawiozłam ją już do domku, będzie dochodzić do siebie w ciepełku, pod czujnym okiem chłopaków, którzy lenią się dzisiaj w domu :D
Dzisiaj wyślę wszystkie papciochy.

Tymczasem wracam do pracy... :roll:

Super, Zosik! :lol:

A Buba nadal się nie pojawia ? :ok:

Chiara

Post » Sob lis 30, 2013 22:53 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Chiara pisze:
Zawiozłam ją już do domku, będzie dochodzić do siebie w ciepełku, pod czujnym okiem chłopaków, którzy lenią się dzisiaj w domu :D

Buba jest, chodzę do niej codziennie. Dzisiaj ją głaskałam! Ale tak naprawdę!
Więc jestem blisko złapania jej za kark i będzie moja!
Żebym tylko tego nie spierniczyła, bo wtedy będzie robota od nowa...
Uprzedziłam doktora, że jak ją złapię, to będę dzwoniła o dziwnej porze, że potrzebuję sterylkę na następny dzień rano. Zgodził się :D
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Sob lis 30, 2013 22:57 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Zosik pisze:
Chiara pisze:

Uprzedziłam doktora, że jak ją złapię, to będę dzwoniła o dziwnej porze, że potrzebuję sterylkę na następny dzień rano. Zgodził się :D

Wspaniali weterynarze współpracują z Operacją Zabieg. Co za szczęście! :D

Trzymam za Was! :ok: :ok: :ok:

Chiara

Post » Nie gru 01, 2013 19:57 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Pożegnaliśmy listopad. Kolejny miesiąc, w którym Operacja Zabieg intensywnie sterylizowała w wielu miejscach. Dzięki Wam i Waszemu wsparciu nie musiałam odmówić żadnemu kotu - każdy zgłoszony mógł liczyć na pomoc. I każdy pewnie chętnie by Wam podziękował osobiście. :flowerkitty:

Magdalena H., VeganGirl85, Andrzej L., Batka, Anna B., Monika L., Monika M., Axa76, Marta Ch.-J. Magdalena D., mb, Magdalena A. wsparli Operację Zabieg w listopadzie.

Oprócz tego Sarah DeMonique poprowadziła bazarki, z których dochód stanowi ogromne wsparcie i bardzo dziękuję wszystkim, którzy wzięli w nich udział.

Każda sterylizacja Operacji Zabieg to Wasz sukces - pamiętajcie o tym! :1luvu:

Obrazek

Chiara

Post » Pon gru 02, 2013 12:23 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Pon gru 02, 2013 15:25 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

na przyszłość wolałabym zostać Moniką J. :) potem ludzie piszą do mnie privy z prośbą o wsparcie, a czasy prosperity chwilowo się skończyły :(

obiecane wydarzenie:

https://www.facebook.com/events/569077739829565

zapraszam i zapraszajcie znajomych :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon gru 02, 2013 16:08 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

VeganGirl85 pisze:na przyszłość wolałabym zostać Moniką J. :) potem ludzie piszą do mnie privy z prośbą o wsparcie, a czasy prosperity chwilowo się skończyły :(

Możesz być nawet anonimowa tylko muszę być o tym poinformowana zanim uzupełnię wpłaty.

Chiara

Post » Pon gru 02, 2013 16:10 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Chiara pisze:
VeganGirl85 pisze:na przyszłość wolałabym zostać Moniką J. :) potem ludzie piszą do mnie privy z prośbą o wsparcie, a czasy prosperity chwilowo się skończyły :(

Możesz być nawet anonimowa tylko muszę być o tym poinformowana zanim uzupełnię wpłaty.

OK, będę pamiętać :) niech będzie na przyszłość Monika z Warszawy, sporo u nas osób o tym imieniu. Jak mogę - pomagam, ale nie lubię czytać że zarabiam grubą kasę (a mam kilkaset zł poniżej średniej krajowej) i mam zapłacić z własnej kieszeni, a niestety mi się zdarzyło. Tylko dlatego :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon gru 02, 2013 16:13 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Zosik pisze:
Chiara pisze:

Będzie Twoja, to tylko kwestia czasu! :ok: :ok: :ok: :lol:

Chiara

Post » Pon gru 02, 2013 16:21 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

A Sylwia1982 oraz Pinokio udają się z kolejną misją sterylizacyjną. A sterylizują całe wsie, bo po co się rozdrabniać! :1luvu: Tym razem o pomoc poprosili mieszkańcy ze wsi Malinniki. :piwa: I tak około dziesięciu kotek pojedzie na zabiegi. :cat3: :catmilk: :cat3: :catmilk: :cat3: :catmilk: :cat3: :catmilk: :cat3: :catmilk: Póki mamy 1% dajemy radę utrzymać to tempo, a potem niech moc będzie z nami. :ok: Póki co - lancet w dłoń dla Sylwii i Pinokio. :dance: :dance2: :dance:

Chiara

Post » Pon gru 02, 2013 21:05 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Chiara pisze:A Sylwia1982 oraz Pinokio udają się z kolejną misją sterylizacyjną. A sterylizują całe wsie, bo po co się rozdrabniać! :1luvu: Tym razem o pomoc poprosili mieszkańcy ze wsi Malinniki. :piwa: I tak około dziesięciu kotek pojedzie na zabiegi. :cat3: :catmilk: :cat3: :catmilk: :cat3: :catmilk: :cat3: :catmilk: :cat3: :catmilk: Póki mamy 1% dajemy radę utrzymać to tempo, a potem niech moc będzie z nami. :ok: Póki co - lancet w dłoń dla Sylwii i Pinokio. :dance: :dance2: :dance:

dziś pinokio_ odwiozła do Starzyny dwie kotki po sterylkach i zgarnęła kolejne 2 kotki ze Starzyny (zdjęcia niebawem :), ja dziś byłam uziemiona :twisted:, zajmowanie się 3-letnim chłopcem nieźle daje w kość :twisted:

pinokio_ rozmawiała dziś z dziadkiem ze Starzyny, od którego dziś zgarnęła 2 kotki i dziadek powiedział,że w wiosce oddalonej około 2km od Starzyny jest 16 kotów 8O 8O :strach: :strach: i koty proszą o sterylki/kastracje :mrgreen: :mrgreen:, bo pocztą pantoflową rozeszła się wieść, że sterylki są teraz w modzie, ale jest pewien problem :oops: :oops:, nie mamy pieniędzy na paliwo, no i ja i pinokio mamy pytanie czy OZ udźwignie kolejne sterylki? :oops:
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Pon gru 02, 2013 22:24 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

sylwia1982 pisze:
Chiara pisze:A Sylwia1982 oraz Pinokio udają się z kolejną misją sterylizacyjną. A sterylizują całe wsie, bo po co się rozdrabniać! :1luvu: Tym razem o pomoc poprosili mieszkańcy ze wsi Malinniki. :piwa: I tak około dziesięciu kotek pojedzie na zabiegi. :cat3: :catmilk: :cat3: :catmilk: :cat3: :catmilk: :cat3: :catmilk: :cat3: :catmilk: Póki mamy 1% dajemy radę utrzymać to tempo, a potem niech moc będzie z nami. :ok: Póki co - lancet w dłoń dla Sylwii i Pinokio. :dance: :dance2: :dance:

dziś pinokio_ odwiozła do Starzyny dwie kotki po sterylkach i zgarnęła kolejne 2 kotki ze Starzyny (zdjęcia niebawem :), ja dziś byłam uziemiona :twisted:, zajmowanie się 3-letnim chłopcem nieźle daje w kość :twisted:

pinokio_ rozmawiała dziś z dziadkiem ze Starzyny, od którego dziś zgarnęła 2 kotki i dziadek powiedział,że w wiosce oddalonej około 2km od Starzyny jest 16 kotów 8O 8O :strach: :strach: i koty proszą o sterylki/kastracje :mrgreen: :mrgreen:, bo pocztą pantoflową rozeszła się wieść, że sterylki są teraz w modzie, ale jest pewien problem :oops: :oops:, nie mamy pieniędzy na paliwo, no i ja i pinokio mamy pytanie czy OZ udźwignie kolejne sterylki? :oops:

Mam wielką nadzieję, że tak. :ok: :ok: :ok: A przynajmniej spróbujemy. :lol: Skoro całe wsie chcą sterylizować i wprowadziłyście taką modę to MUSI nam się udać!!! 8)

Chiara

Post » Śro gru 04, 2013 21:38 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Kochani, wyjeżdżam i być może nie będę mieć dostępu do neta, także jeśli ktoś ma coś pilnego to pw odbieram do piątku. Wracam dopiero w styczniu. Jeśli ktoś chce zgłosić kotka na zabieg w tym miesiącu musi się pośpieszyć. Bardzo przepraszam za utrudnienia.

Za wszystkie sterylizacje w toku trzymam kciuki, niech moc będzie z Wami, wklejajcie zdjęcia. :1luvu:

Chiara

[poprzednia][następna]