Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Jest nas dużo.....Szczecin.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 29, 2012 7:53 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakvecie

Megana pisze:Krakvet nigdy nie przekazuje telefonu do odbiorcy paczki. :|

Pod tym względem są niereformowalni :?
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Śro lut 29, 2012 9:59 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakvecie

Megana pisze:
iza71koty pisze:
Megana pisze:Kurier do mnie dzwonił, że stoi pod Izy drzwiami, więc mam nadzieję, że worek jakoś dotarł...

Niestety nie widziałam się z Kurierem. :| Musiałam dzisiaj kupić karmę.Szczęście że było za co. :1luvu: :D Szkoda ze nie miał telefonu do mnie. :|

Krakvet nigdy nie przekazuje telefonu do odbiorcy paczki. :|

Kochana. :D Wczoraj dotarł worek Whiskasa :1luvu: i piasek dla Gwiazdeczki. :1luvu: Oj bardzo była potrzebna ta karma.Bardzo.Dziękujemy z Całego Serca :1luvu: :D :1luvu:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro lut 29, 2012 10:04 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakvecie

270 Głosów. :1luvu: Bardzo Dziękujemy Kochani. :1luvu: :D :1luvu:

iza71koty

Post » Śro lut 29, 2012 16:09 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakvecie

iza71koty pisze:
Megana pisze:
iza71koty pisze:
Megana pisze:Kurier do mnie dzwonił, że stoi pod Izy drzwiami, więc mam nadzieję, że worek jakoś dotarł...

Niestety nie widziałam się z Kurierem. :| Musiałam dzisiaj kupić karmę.Szczęście że było za co. :1luvu: :D Szkoda ze nie miał telefonu do mnie. :|

Kochana. :D Wczoraj dotarł worek Whiskasa :1luvu: i piasek dla Gwiazdeczki. :1luvu: Oj bardzo była potrzebna ta karma.Bardzo.Dziękujemy z Całego Serca :1luvu: :D :1luvu:

Uff, cieszę się. :)
A jutro pierwszy i pójdzie rata za Gwiazdeczkę.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro lut 29, 2012 22:24 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakvecie

Byłam na działce, gdzie był ten niebieski koteczek.To jednak jest młody kotek i półdziki. Jest ich w sumie osiem. Dwa niebieskie i sześć czarnych. Była właścicielka działki. Powiedziała, że ona je dokarmia i taki starszy pan z drugiej działki, który im gotuje skrzydełka i ( o zgrozo 8O ) ziemniaki z tłuszczem. Dałam im Purinkę, ale nie za dużo , bo nie sądziłam,że tyle ich tam jest. Dwa duże koty , w tym jedna z nich, to matka, a reszta to kilkumiesięczne kociaki. Wszystkie niestety wpółdzikie i zarobaczone. Muszę spotkac się koniecznie z tym starszym panem i porozmawiać o ich odrobaczeniu i może namówię go na sterylizację chociaż tej matki. Może jemu udało by się złapac jakies młode, to bym próbowała znaleźć mu dom. Zobaczymy :(
ObrazekObrazek

bodzia_56

Od: Czw paź 20, 2011 21:55

Post » Czw mar 01, 2012 0:10 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakvecie

gratuluję naszym wspaniałym Zwyciężczyniom :1luvu: :1luvu: :1luvu:
:dance: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :balony:
Ostatnio edytowano Czw mar 01, 2012 0:24 przez skarbonka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Czw mar 01, 2012 0:12 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakvecie

bodzia_56 pisze:Byłam na działce, gdzie był ten niebieski koteczek.To jednak jest młody kotek i półdziki. Jest ich w sumie osiem. Dwa niebieskie i sześć czarnych. Była właścicielka działki. Powiedziała, że ona je dokarmia i taki starszy pan z drugiej działki, który im gotuje skrzydełka i ( o zgrozo 8O ) ziemniaki z tłuszczem. Dałam im Purinkę, ale nie za dużo , bo nie sądziłam,że tyle ich tam jest. Dwa duże koty , w tym jedna z nich, to matka, a reszta to kilkumiesięczne kociaki. Wszystkie niestety wpółdzikie i zarobaczone. Muszę spotkac się koniecznie z tym starszym panem i porozmawiać o ich odrobaczeniu i może namówię go na sterylizację chociaż tej matki. Może jemu udało by się złapac jakies młode, to bym próbowała znaleźć mu dom. Zobaczymy :(

Osiem! 8O :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw mar 01, 2012 0:15 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakvecie

taizu pisze:
bodzia_56 pisze:Byłam na działce, gdzie był ten niebieski koteczek.To jednak jest młody kotek i półdziki. Jest ich w sumie osiem. Dwa niebieskie i sześć czarnych. Była właścicielka działki. Powiedziała, że ona je dokarmia i taki starszy pan z drugiej działki, który im gotuje skrzydełka i ( o zgrozo 8O ) ziemniaki z tłuszczem. Dałam im Purinkę, ale nie za dużo , bo nie sądziłam,że tyle ich tam jest. Dwa duże koty , w tym jedna z nich, to matka, a reszta to kilkumiesięczne kociaki. Wszystkie niestety wpółdzikie i zarobaczone. Muszę spotkac się koniecznie z tym starszym panem i porozmawiać o ich odrobaczeniu i może namówię go na sterylizację chociaż tej matki. Może jemu udało by się złapac jakies młode, to bym próbowała znaleźć mu dom. Zobaczymy :(

tak i co tu teraz czynic? :?
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Czw mar 01, 2012 0:27 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakvecie

Matko Dziewczyny.To się stało!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Stało się na prawdę. :1luvu: :D :1luvu: Jesteście Wspaniali!!!!!

:1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu: :D

Będzie Uczta.Jezu ale się ciesze.Nasze kociaki kochane ale się ucieszą!!!!!

Drugi raz jestem w szoku ,chociaż nie.... :roll: teraz ...jestem zdumiona.

Dziękuję Wam Kochani z Całego Serca.

To Wy to sprawiliście!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To Wy daliście Piękny Dar od Serca dla naszych kotków.To NIESAMOWITE!!!!! :1luvu: :D :1luvu:

iza71koty

Post » Czw mar 01, 2012 0:29 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakvecie

iza71koty pisze:Matko Dziewczyny.To się stało!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Stało się na prawdę. :1luvu: :D :1luvu: Jesteście Wspaniali!!!!!

:1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu: :D

Będzie Uczta.Jezu ale się ciesze.Nasze kociaki kochane ale się ucieszą!!!!!

Drugi raz jestem w szoku ,chociaż nie.... :roll: teraz ...jestem zdumiona.

Dziękuję Wam Kochani z Całego Serca.

To Wy to sprawiliście!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To Wy daliście Piękny Dar od Serca dla naszych kotków.To NIESAMOWITE!!!!! :1luvu: :D :1luvu:

:piwa: :ryk: :piwa: :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Czw mar 01, 2012 0:39 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakvecie

Będą sobie mlaskać.One tak cudownie mlaskają, :1luvu: jak coś im bardzo smakuje i ...patrzą wtedy z taką Ogromną Wdzięcznością. :D To Niesamowite uczucie. :1luvu:

Kiedy będą tak mlaskać, będziemy o Was Wszystkich :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: myśleć Bardzo Bardzo Gorąco. :D

iza71koty

Post » Czw mar 01, 2012 0:41 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakvecie

Bogusia ja Ci jutro odpisze.Musze myśli poskładać.Ja sie jakos dzisiaj na to wszystko wcale psychicznie nie przygotowałam. :oops: Kolacje spaliłam.Jutro pomyślę co Ci doradzić. :roll:

iza71koty

Post » Czw mar 01, 2012 0:48 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakvecie

Megana pisze:
iza71koty pisze:
Megana pisze:
iza71koty pisze:

Uff, cieszę się. :)
A jutro pierwszy i pójdzie rata za Gwiazdeczkę.

Dziękuję Aguś :1luvu: :D

iza71koty

Post » Czw mar 01, 2012 0:49 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakvecie

skarbonka pisze:
taizu pisze:

tak i co tu teraz czynic? :?

Sterylizować przede wszystkim.

iza71koty

Post » Czw mar 01, 2012 0:55 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Prosimy o Głosy w Krakvecie

Dziewczyny.Ja chodze bardzo pożno spać.Jestem zarobiona po łokcie.Czasem czas mi tak szybko ucieka ,że sama nie wiem kiedy jest początek, a kiedy koniec dnia. A raczej środek nocy. :|

Jakby co ,to niech mi Ktoś jutro przypomni że to PRAWDA.Bo dzisiaj jakoś do mnie nie dociera...... :oops: :roll:

iza71koty

[poprzednia][następna]