K-ów, czyli jak 30 kotów jechało kuligiem, potrzebna karma!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon sty 16, 2012 14:19 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

miszelina pisze:
Tweety pisze:wieści od Moniki K.: Tosia już wczoraj w pełni wyluzowana zwiedziła całe mieszkanie

Mówiłam, ze Jej Wysokość nie lubi pospólstwa :mrgreen:

no ok, ok, już się poprawiam;
Jej Wysokość Księżniczka Antonina dostojnym krokiem obeszła nową rezydencję rzucając łaskawym spojrzeniem na otaczające ją sprzęty i ... nowych poddanych ;)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto sty 17, 2012 11:13 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

zajrzałam chwilkę na kociarnię wczoraj wieczorem, Ibu co prawda trochę uciekała ale dała sie złapać, umieścić na kolanach i ładnie sie rozmruczała i rozluźniła :) Strong troszkę niechętnie na ręce (posykuje) ale jak już był to się wtulił, rozmruczał i skończył podwoziem do góry wyciągając sie tak aby go absolutnie wszędzie wydrapać :D Grzebyk i Kapsel także wymiziani, Katka wolała zabawę z wędką :)
Jak wychodziłam wchodziła Monika więc pewnie kociarstwo załapało sie na drugą rundę mizianka :)

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Wto sty 17, 2012 12:28 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

witam
wiem, ze Chrzanów/ŻArki, to nie Kraków (chyba jest ponad 40 km) ale może akurat macie jakiś pomysł
mały, czarny kotek z chorym oczkiem viewtopic.php?f=1&t=137994&p=8453120#p8453120

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto sty 17, 2012 12:41 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

annakreft pisze:zajrzałam chwilkę na kociarnię wczoraj wieczorem, Ibu co prawda trochę uciekała ale dała sie złapać, umieścić na kolanach i ładnie sie rozmruczała i rozluźniła :) Strong troszkę niechętnie na ręce (posykuje) ale jak już był to się wtulił, rozmruczał i skończył podwoziem do góry wyciągając sie tak aby go absolutnie wszędzie wydrapać :D Grzebyk i Kapsel także wymiziani, Katka wolała zabawę z wędką :)
Jak wychodziłam wchodziła Monika więc pewnie kociarstwo załapało sie na drugą rundę mizianka :)

hehe to ja byłam pewnie chwile przed Tobą :D
Kapsel od razu władował mi sie na kolana i mruczał, mruczał i mruczał :D , Grzebuś siedział przy mnie, co by było mi go wygodnie głaskać. Strong i Ibu latały po rurach a Katunia siedziała po środku i czekała na zabawę :D

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Wto sty 17, 2012 13:59 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

gertaaa pisze:
annakreft pisze:zajrzałam chwilkę na kociarnię wczoraj wieczorem, Ibu co prawda trochę uciekała ale dała sie złapać, umieścić na kolanach i ładnie sie rozmruczała i rozluźniła :) Strong troszkę niechętnie na ręce (posykuje) ale jak już był to się wtulił, rozmruczał i skończył podwoziem do góry wyciągając sie tak aby go absolutnie wszędzie wydrapać :D Grzebyk i Kapsel także wymiziani, Katka wolała zabawę z wędką :)

hehe to ja byłam pewnie chwile przed Tobą :D
Kapsel od razu władował mi sie na kolana i mruczał, mruczał i mruczał :D , Grzebuś siedział przy mnie, co by było mi go wygodnie głaskać. Strong i Ibu latały po rurach a Katunia siedziała po środku i czekała na zabawę :D

To wymiziane są za wszystkie czasy :wink: :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto sty 17, 2012 22:18 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Allegro usunęło mi właśnie wszystkie aukcje.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto sty 17, 2012 22:55 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Tu ktoś szuka kotka, tyle że to daleko :roll: wątek whiskasów: macie takiego?
ciekawa.swiata pisze:Witajcie, mam chętny domek na szarego kotka.
Państwo mieli kotka z szarym grzbietem i białym brzusiem, stracili go i bardzo tęsknią, dlatego córka szuka dla nich podobnego kociaka :)
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto sty 17, 2012 23:00 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

queen_ink pisze:Allegro usunęło mi właśnie wszystkie aukcje.

raczej ktoś "uprzejmie doniósł", zresztą nie pierwszy raz, niż zrobili to sami z siebie ... różni miłośnicy zwierząt mają to do siebie, że nie patrzą komu najbardziej szkodzą. I niech się bujają, oni mają problem, nie my.

Asiu, podeślę Ci namiary do fundacyjnego konta na allegro, jako fundacja mamy prawo sprzedawać zwierzaki, nie tylko za 1 z, jakbyśmy się uparli :wink:

Kirył poszedł do domu :D zamieszkał w domu po moim Wasylku. Dobrze mu tam będzie

Tweety

Post » Wto sty 17, 2012 23:01 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

ametyst55 pisze:Tu ktoś szuka kotka, tyle że to daleko :roll: wątek whiskasów: macie takiego?
ciekawa.swiata pisze:Witajcie, mam chętny domek na szarego kotka.
Państwo mieli kotka z szarym grzbietem i białym brzusiem, stracili go i bardzo tęsknią, dlatego córka szuka dla nich podobnego kociaka :)

ale mam nadzieję, że nie zgubił się lub go rozjechało?

Tweety

Post » Wto sty 17, 2012 23:32 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

też mam taką nadzieję :?
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro sty 18, 2012 6:14 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Tweety pisze:

raczej ktoś "uprzejmie doniósł", zresztą nie pierwszy raz, niż zrobili to sami z siebie ... różni miłośnicy zwierząt mają to do siebie, że nie patrzą komu najbardziej szkodzą. I niech się bujają, oni mają problem, nie my.

Bo nadgorliwość to jest gorsza od faszyzmu :evil:
23 stycznia rano weźmie Vanja :D
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro sty 18, 2012 6:52 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

miszelina pisze:
Tweety pisze:

Bo nadgorliwość to jest gorsza od faszyzmu :evil:
23 stycznia rano weźmie Vanja :D

Chyba nikt nie doniósł, bo mnie też zdjęli, a ogłaszam bez związku z afn.
Dodatkowe warunki (umowa adopcyjna) są wbrew regulaminowi.
Zresztą sprzedawać też nie można z tej racji, że nie ma zarejestrowanych hodowli kotów rasy europejskiej.

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Śro sty 18, 2012 8:22 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Może po prostu zabrali się za analizowanie dokładne ogłoszeń według nowych zasad :roll: No i tak wypadło...

mahob

Post » Śro sty 18, 2012 8:32 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

Ja miałam na myśli nadgorliwość serwisu allegro.
Bo jakoś ogłoszenia typu "sprzedam smycz za 500 zł i dodam psa za darmo" trzeba było pokazywać palcem, sami niekoniecznie zauwazali. :twisted:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro sty 18, 2012 9:42 Re: K-ów, oby Nowy Rok był po prostu dobry, dla wszystkich ...

miszelina pisze:Ja miałam na myśli nadgorliwość serwisu allegro.
Bo jakoś ogłoszenia typu "sprzedam smycz za 500 zł i dodam psa za darmo" trzeba było pokazywać palcem, sami niekoniecznie zauwazali. :twisted:

No tak, to rzeczywiście trochę wybiórcze potraktowanie tematu :evil:

mahob

[poprzednia][następna]