Cmentarz Brwinów.Są kocięta.Jest źle,potrzebna karma,głodne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 17, 2011 14:01 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

Anna Rylska pisze:Dzień dobry :)

Bardzo proszę o karmę dla brwinowskich kotów i materiały do domków -choć taśma monterska, worki.
Jeżdżę je dokarmiać 2-3 razy w tyg., pociągiem ( to specjalna dla mnie, dodatkowa trasa). Zawsze zostawiam jedzenie z małym zapasem, by zjadły, te których akurat nie było. Ale nie ukrywam, że nie jest to proste, bo mam swoje koty - grodziskie ( w podobnej liczbie 40-stu) i tymczasy, chore koty w domu.
Czasami bywa, że jestem tam częściej - jeśli trzeba coś zawieść, teraz przed zimą.
Są potrzebne ( planowo) jeszcze 3 budki na zimę.
Ja robię co mogę, ale trochę to mało...... sama zrobiłam do tej pory 18 zimowych budek ( stoi 16), karmniki, 4 letnie nadal stoją - te należało by wymienić. Są cieniutkie i prawie nie nie ocieplone.

Bardzo proszę pamiętajmy o cmentarnych brwinowskich kotkach. Szczególnie teraz potrzebuja naszej pomocy.

:!:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie gru 18, 2011 16:46 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/ ... 51&sk=wall Mała na już potrzebuje domu, pan, który uratował jej życie dwa dni temu ma psa i chce ją wypuścić... Warszawa!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Nie gru 18, 2011 19:37 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

Dziś już tak zimno i tak strasznie wieje ........

Kotki bardzo proszą o pamięć
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon gru 19, 2011 16:00 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

straszna tu cisza

potrzebne są 3 małe budki, jedynki - może choć z nimi ktoś pomoże i zrobi?

przypomnę, ok. 40 kotów prosi o karmę i budki

Anna Rylska

Post » Pon gru 19, 2011 19:25 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

Anna Rylska pisze:straszna tu cisza

potrzebne są 3 małe budki, jedynki - może choć z nimi ktoś pomoże i zrobi?

przypomnę, ok. 40 kotów prosi o karmę i budki

:!: :!: :!:
Kto pomoże :(
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto gru 20, 2011 0:28 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

Cały czas podczytuję. Mogę tylko zaoferować wyróżnione allegro ale ono już wisi od dłuższego czasu. Może były jakieś telefony w sprawie kotków ?
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Wto gru 20, 2011 8:38 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

Anna Rylska pisze:Dziś już tak zimno i tak strasznie wieje ........

Kotki bardzo proszą o pamięć

:!: :!: :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto gru 20, 2011 8:39 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

halbina pisze:http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/profile.php?id=100001483451251&sk=wall Mała na już potrzebuje domu, pan, który uratował jej życie dwa dni temu ma psa i chce ją wypuścić... Warszawa!

nie mam dostępu.O co chodzi?
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 20, 2011 9:28 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

itaka pisze:Cały czas podczytuję. Mogę tylko zaoferować wyróżnione allegro ale ono już wisi od dłuższego czasu. Może były jakieś telefony w sprawie kotków ?

telefony były dwa ale domy nie nadawały się
jest zastój

Anna Rylska

Post » Wto gru 20, 2011 13:37 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

Witam,
mam dla kotków trochę karmy. Gdzie mogłabym ją dostarczyć? ( jeśli chodzi o dojazd do brwinowa - to nie ma problemu).

1000

Od: Wto gru 20, 2011 13:35

Post » Wto gru 20, 2011 13:38 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

Witam pisze pw, dziękuję!

Anna Rylska

Post » Wto gru 20, 2011 13:42 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

Anna Rylska pisze:
itaka pisze:Cały czas podczytuję. Mogę tylko zaoferować wyróżnione allegro ale ono już wisi od dłuższego czasu. Może były jakieś telefony w sprawie kotków ?

telefony były dwa ale domy nie nadawały się
jest zastój

aniu wybrzydzasz w sprawie domow a tam koty z glodu i zimna zdychaja? to jest chore.
dobry chociaz dom wychodzacy niz zycie a raczej smierc i wegetacja na cmentarzu :roll:
gerardbutler

Post » Wto gru 20, 2011 13:44 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

gerardbutler przepraszam ale o co Ci chodzi?
nie wydaję "swoich"tymczasów do domów wychodzących i mam prawo do tego

Anna Rylska

Post » Wto gru 20, 2011 14:03 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

gerardbutler przykro mi ale wydając tymczasa do domu stałego, nie wezmę z cmentarza kolejnego kota ( na jego miejsce), zabrałam ich 8, dla mnie to dużo. Dla nich szukam dobrych domów, nie wychodzących, takich jak dom Miecia np - kocurka zabranego z cmentarza.
Cmentarnym kotom, tym co się nadają szukamy domów tymczasowych, ja więcej zrobić nie mogę.

Koty będą marzły (choć w tym temacie też wiele się już zrobiło), będą ginęły - pod samochodami ale świata nie da się zbawić.

Anna Rylska

Post » Wto gru 20, 2011 14:33 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

To nie dziwota i nic nadzwyczajnego ,ze "swojego" tymczasa wydaje się do DS niewychodzących. Tez tak robię.
Czy koty z cmentarza są ogłaaszane?Nie wiem. Jeśli tak, to dom z wychodzeniem byłby dobry. Ale kto chce kota z cmantarza? Z DT to inna historia.
Nie dziwię się Ani,że nie weźmie kolejnych. Każdy ma jakieś ograniczenia ,ktore nie pozwalaja na to. 8 kotów to pokaźna liczba.
Inne DT pilnie poszukiwane. Tylko większość z nich zawalona po kokardki. :cry:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]