kocurzyca41 pisze:To pakuj te stóweczki w
wielkieeee torbe i gnaj do właściwej chałupy.Tam gdzie mieszka Ciotka Oki.I nie wydajcie wszystkiego.

a po co jej te stuwecki?
się rozpuści, o skromności zapomni.
jeszcze se sukienusie różową kupi. kokardki dla koteckuf, buciki na łobcasie. pójdzie do jacykowa. albo i do solarki jak jaki lepper.. i nie zauważymy aż stanie się jak jaka Doda czy inna barbie..
nie,nie i jeszcze raz nie! Żadnych stuwecek w reklamufce. Oki ma konto a nie jak jaki prezes w reklamufce będzie nosić. a poza tym bogactfo rozpieszcza.
a tak jako dumna przedstawicielka pokolenia 1500 jest zahartowana, gotowa na wyzwania, pełna siły. po prostu jest wzorem dla nas fsystkich... i dla koteckuf tyż...
no po prostu aż miło popatrzeć i się pośmiać.
I sama zobacz.no na ten przykład Ty? jakbyś miała 2 melony złotych to nadal byś chciała jeździć do pijanych i poturbowanych nieść pomoc i ulgę w cierpieniu? we dnie i nocy? i w słońcu i w deszczu? i nie rzuciłabyś tego fsystkiego w pi... znaczy w cholerę?
a tak: przez cierpienie i ubustfo do gwiazd.....
kocurzyca santo subito za 1500 brutto. :mrgreen:
No sama widzisz..........
nie każdy potrafi tak jak ja . mieć kaskę i nie zmieniać się. ja zawsze byłem pełen dobrego egoizmu. nawet jak już będę miał kaskę dalej będę. . nawet jak będę bardzo bogaty to nigdy o sobie nie zapomnę i zafsze będę o sobie myślał...