K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 04, 2011 17:08 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

vanja pisze:Tweety, ustalone bylo, ze na zmiane z Robertem i tak mial przekazac Miszelinie. Ja ogolnie mam popoludnia zajete, ale na prosbe Roberta i znajac atrakcje jego etetu zgodzilam sie, ze moge z nim miec poniedzialki, gdyby on mial jakis obowiazek, tylko mial mi wczesniej dawac znac abym ja wszystko mogla sobie poustawiac. Takze wolalabym zostac na skoczka, nie wazne gdzie mieszkam. Poprostu mnie jest tak lepiej nie wprowadzajac zamieszania w swoj rozklad dnia.

ale pracujesz po południu więc gdzie chcesz skakać? :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto sty 04, 2011 17:13 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Leone pisze:
Kocuria pisze:czy ktoś bywa, mieszka, przejeżdża, może wpaść do podkrakowskich proszowic? mamy stamtąd fanty na bazarek, ale darczyńca nie ma jak ich dostarczyć

a czy osoba, która ma fanty, ma też może aparat?
jeśli nie da się tam jakoś podjechać, można zrobić zdjęcia, Ty zajmiesz się bazarkiem etc, a darczyńca po prostu będzie wysyłać je od siebie?

nie ma aparatu niestety :( proponowałam takie rozwiązanie.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Wto sty 04, 2011 17:45 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Leone pisze:
Tweety pisze:
vanja pisze:To nie tak, ze wpycham sie za kogos i go ruguje, Leone. Po prostu mialam byc na zasadzie skoczka w poniedzialki na zmiane z Robertem, gdyz zadko mam popoludnia wolne. A skoro wy jestescie pewniakami na popoludniu to lepiej dla mnie i Roberta, ze nie bedziemy sobie wisiec na telefonie kto da rade przyjsc. Sprawa wynikla zapewne dlatego, gdyz mieliscie odebrac od Roberta klucze, a nikt sie po nie nie zglosil. Tak ze z checia wracam do poprzedniego grafiku. Nie deklarowalam sie do dyzurow Miszelinie, gdzyz wiem, ze u mnie roznie bywa z dostepnoscia czasowa, a nie zamierzam nikomu robiac zamieszania w ostatniej chwili.

zwariować idzie, czyta czasem ktoś co ja piszę?

Vanja, ustalone było dopiero co, że będziesz w poniedziałek, mieszkasz dalej, pracujesz głównie po południu więc Ty na awaryjne zastępstwo się nie nadajesz. To zostawmy dla Ciebie poniedziałki a Leone z doskoku.
Możemy zatwierdzić taką opcję?

Tweety, nie martw się, wychodzi na to, że mnie też nikt nie czyta.
vanja, my NIE MAMY ŻADNYCH PRETENSJI.
nie uważamy, że się wpychasz, ani rugujesz. litości.
zobaczyliśmy zmianę w grafiku, która dotyczy nas, a o której nic nam nie było wiadomo, dlatego chcieliśmy to wyjaśnić. po prostu WYJAŚNIĆ. a nie nikogo opieprzać i dawać jakieś baty.

Tweety, możemy mieć i poniedziałek, i być skoczkiem w razie awarii. nie ma problemu.

Obstawmy na razie Wasze skoczkowanie a ja sobie dogram sprawę i dam znać :wink:

Tweety

Post » Wto sty 04, 2011 18:08 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

lutra pisze:A Kminek, Sezam, Majeranek i Tymianek - dotarli?

Majeranki i Kminki są. Madame przyszła jakiś czas temu - o ten tekst chodzi?
Acha, nie wiem, czy ktoś ma ten sam problem, ale od pewnego czasu nie mogę otworzyć pojedynczych zdjęć w waszych galeriach. Widzę tylko całość folderu i cyluję, które zdjęcie jest ładne i to ściągam. Komentarzy miszeliny pod zdjęciami więc nie widzę - tak że za ewentualne pomyłki przepraszam :wink:

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Wto sty 04, 2011 19:17 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Czy ktoś z Was spotkał się kiedyś z kastrowanym kotem, u którego testosteron we krwi był na poziomie niekastrowanego kota?
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto sty 04, 2011 19:18 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

anna09 pisze:Czy ktoś z Was spotkał się kiedyś z kastrowanym kotem, u którego testosteron we krwi był na poziomie niekastrowanego kota?

faceci....
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto sty 04, 2011 19:34 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Z Kocimskiej:

Katia chyba lubi RC Dental, chrupała przy mnie. :ok:

Majerankowi wystarczy leki podawać w miseczce, sam wylizuje. Znaczy proszek na jelita smaczny :wink: Majeranek mruczy i barankuje jak wściekły :)

Zuzi dałam miseczkę na posłanko, troszkę liznęła.

W cat-roomie wszystko ok.

P. Bożena przyjdzie oglądać Klarcię w piątek, bo w tym tygodniu pracuje przed południem i musiałaby pół dnia na mnie czekać. W piątek ja wychodzę wcześniej.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto sty 04, 2011 19:37 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

anna09 pisze:Czy ktoś z Was spotkał się kiedyś z kastrowanym kotem, u którego testosteron we krwi był na poziomie niekastrowanego kota?

nie wiem czy nasz Rufin tak nie ma sądząc po tym jak usiłuje ostatnio zamordować Frania :evil: i jeszcze do mnie z zębami się rzuca gdy go odciągam od Francika drącego się w wniebogłosy, umierający koteczek :twisted:

Tweety

Post » Wto sty 04, 2011 20:35 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Akima pisze:

faceci....

:lol:

Ale - czy on na pewno dobrze wykastrowany? Nie był/jest przypadkiem wnętrem? Znaczy się z jajkiem ukrytym wewnątrz? Bo to by mogło tłumaczyć taki poziom hormonu.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto sty 04, 2011 21:08 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

miszelina pisze:P. Bożena przyjdzie oglądać Klarcię w piątek, bo w tym tygodniu pracuje przed południem i musiałaby pół dnia na mnie czekać. W piątek ja wychodzę wcześniej.

Kciuki mocne !!!
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Wto sty 04, 2011 22:51 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Szukam dobrego weterynarza (chodzi o sterylizację) najchętniej w okolicach Górki Narodowej, Prądnika, itp. ale może być dalej byleby faktycznie godny polecenia. W końcu chodzi o sterylkę Stefki i Gacka, jednych z moich pierwszych tymczasów :) Będę wdzięczna za podpowiedź.
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Wto sty 04, 2011 22:57 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

dr Monika Boroń na Rusznikarskiej?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto sty 04, 2011 23:00 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

o, mój ulubiony Żabojad się pojawił :1luvu:
paniusia już na walizkach? ćwiczy machanie rączką? :wink:

Tweety

Post » Wto sty 04, 2011 23:09 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tweety pisze:

nie wiem czy nasz Rufin tak nie ma sądząc po tym jak usiłuje ostatnio zamordować Frania :evil: i jeszcze do mnie z zębami się rzuca gdy go odciągam od Francika drącego się w wniebogłosy, umierający koteczek :twisted:

hmm, Niko ostatnio znowu chciał zgwałcić Leona - prawie trzy lata po kastralcji :P

Bardzo bym chciała parę plakatów, ale...
jak pisałam ostatnio, nie mam nowego klucza na kocimską. Czy ktoś mógłby mi taki dorobić a ja zwrócę za to np. na imprezie?
Lub czy mogłabym sobie pożyczyć od kogoś klucz do dorobienia?

i jeszcze ... czy potrzeba magnesów i/lub pocztówek?
Jesli na dzień kota by się przydały, to muszę już powoli zamawiać.
Mogłabym zrobić jakiś wzór walentynkowy...

no i o co chodzi z moją Norką-siuśką??
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Wto sty 04, 2011 23:14 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

kosma_shiva pisze:
Tweety pisze:

hmm, Niko ostatnio znowu chciał zgwałcić Leona - prawie trzy lata po kastralcji :P

Bardzo bym chciała parę plakatów, ale...
jak pisałam ostatnio, nie mam nowego klucza na kocimską. Czy ktoś mógłby mi taki dorobić a ja zwrócę za to np. na imprezie?
Lub czy mogłabym sobie pożyczyć od kogoś klucz do dorobienia?

i jeszcze ... czy potrzeba magnesów i/lub pocztówek?
Jesli na dzień kota by się przydały, to muszę już powoli zamawiać.
Mogłabym zrobić jakiś wzór walentynkowy...

no i o co chodzi z moją Norką-siuśką??

tak, rób koniecznie, bo magnesów nie ma wcale a kartki mocno zubożały ilościowo

Nora będzie prawdopodobnie będzie na stronie promującej 1%

Tweety

[poprzednia][następna]