Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Tosza, Miszelina nie chce się pchać na parking, po którym się jeździ w kółko szukając miejsca a ludzie z nerw wychodzą. Dlatego ja np staję na tym dworcowym i przechodzę kładką do galerii. Zajmuje to o wiele mniej czasu niż oczekiwanie na możliwość wjazdu w ogóle
Pętelka pisze:A ja sie strasznie cieszę, że Miko zobaczyłam. Juz dawno żadnych wieści o nim nie miałam. Co u koteczka?
anna09 pisze:Tweety, na transport niedzielny w moim wykonaniu można liczyć, tylko proszę o podanie mi jakichś godzin, bo dyżury kotów chyba nie do końca pokrywają się z ludzkimi i ja się pogubiłamJeśli tych kursów nie ma jakoś dużo, to mogę też wziąć jakiś dyżur w galerii. Jestem dyspozycyjna w niedziele mniej więcej od południa. Mogę też być 11.12 z Edytą na tym ostatnim dyżurze, więc jeśli osoba, która ma wtedy dyżur może wziąć w innym terminie, możemy coś pozmieniać
Tweety pisze:anna09 pisze:Tweety, na transport niedzielny w moim wykonaniu można liczyć, tylko proszę o podanie mi jakichś godzin, bo dyżury kotów chyba nie do końca pokrywają się z ludzkimi i ja się pogubiłamJeśli tych kursów nie ma jakoś dużo, to mogę też wziąć jakiś dyżur w galerii. Jestem dyspozycyjna w niedziele mniej więcej od południa. Mogę też być 11.12 z Edytą na tym ostatnim dyżurze, więc jeśli osoba, która ma wtedy dyżur może wziąć w innym terminie, możemy coś pozmieniać
tylko do 17-stej ludzkie dyżury pokrywają się z kocimi.
czyli mogło by byc tak, że:
- byłabyś zamiast Kasumi z Edytą i Leonem 11.12
- 12.12. niedziela:
2. Truskawka z kociarni g. 13-15
3. Negra od Kingi Warmijskiej z ul. Warmijskiej (niedaleko kociarni) g. 15-17
4. Elma z kociarni g.17 do końca, wraca kotowozem i może tutaj też Twój dyżur? (o ile to nie za dużo na jeden dzień)
miszelina pisze:Tweety pisze:anna09 pisze:Tweety, na transport niedzielny w moim wykonaniu można liczyć, tylko proszę o podanie mi jakichś godzin, bo dyżury kotów chyba nie do końca pokrywają się z ludzkimi i ja się pogubiłamJeśli tych kursów nie ma jakoś dużo, to mogę też wziąć jakiś dyżur w galerii. Jestem dyspozycyjna w niedziele mniej więcej od południa. Mogę też być 11.12 z Edytą na tym ostatnim dyżurze, więc jeśli osoba, która ma wtedy dyżur może wziąć w innym terminie, możemy coś pozmieniać
tylko do 17-stej ludzkie dyżury pokrywają się z kocimi.
czyli mogło by byc tak, że:
- 12.12. niedziela:
4. Elma z kociarni g.17 do końca, wraca kotowozem i może tutaj też Twój dyżur? (o ile to nie za dużo na jeden dzień)
E, coś chyba nie tak:
dyżury ludzkie: 1: 11.00-14.00, 2: 14.00-17.00, 3: 17.00-20.00
dyżury kocie: 11-13, 13-15, 15-17, 17-20.
Miałaś na myśli chyba od 17.00 do 20.00
Tweety pisze:anna09 pisze:Tweety, na transport niedzielny w moim wykonaniu można liczyć, tylko proszę o podanie mi jakichś godzin, bo dyżury kotów chyba nie do końca pokrywają się z ludzkimi i ja się pogubiłamJeśli tych kursów nie ma jakoś dużo, to mogę też wziąć jakiś dyżur w galerii. Jestem dyspozycyjna w niedziele mniej więcej od południa. Mogę też być 11.12 z Edytą na tym ostatnim dyżurze, więc jeśli osoba, która ma wtedy dyżur może wziąć w innym terminie, możemy coś pozmieniać
tylko od 17-stej ludzkie dyżury pokrywają się z kocimi.
czyli mogło by być tak, że:
- 12.12. niedziela:
4. Elma z kociarni g.17 do końca, wraca kotowozem (i może tutaj Twój dyżur o ile to nie za dużo)
- 19.12 niedziela:
2. Elma z kociarni
3. Truskawka z kociarni
4. Hania ode mnie, z powrotem wraca kotowozem
anna09 pisze:Tweety pisze:anna09 pisze:Tweety, na transport niedzielny w moim wykonaniu można liczyć, tylko proszę o podanie mi jakichś godzin, bo dyżury kotów chyba nie do końca pokrywają się z ludzkimi i ja się pogubiłamJeśli tych kursów nie ma jakoś dużo, to mogę też wziąć jakiś dyżur w galerii. Jestem dyspozycyjna w niedziele mniej więcej od południa. Mogę też być 11.12 z Edytą na tym ostatnim dyżurze, więc jeśli osoba, która ma wtedy dyżur może wziąć w innym terminie, możemy coś pozmieniać
tylko od 17-stej ludzkie dyżury pokrywają się z kocimi.
czyli mogło by być tak, że:
- 12.12. niedziela:
4. Elma z kociarni g.17 do końca, wraca kotowozem (i może tutaj Twój dyżur o ile to nie za dużo)
- 19.12 niedziela:
2. Elma z kociarni
3. Truskawka z kociarni
4. Hania ode mnie, z powrotem wraca kotowozem
Mnie wszystko pasuje. Najwyżej padnę na pysk
_namida_ pisze:Można uwzględnić Re i Portosa w grafiku?
Pisałam, że są w pełni dyspozycyjni - jeśli Magdy nie będzie w domu, to będą jej współlokatorzy.
Tylko potrzebna pomoc transportowa.
Tunisia pisze:wiadomo co z Milą, udało się tą łapkę złożyć?
Tweety pisze:_namida_ pisze:Można uwzględnić Re i Portosa w grafiku?
Pisałam, że są w pełni dyspozycyjni - jeśli Magdy nie będzie w domu, to będą jej współlokatorzy.
no właśnie gdyby była dodatkowa, bo to jedyne kociaki, które są zupełnie gdzie indziejDobrze by było gdyby też mogły się pokazać. Tyle, ze to dość rosłe chłopy, do noszenia 2 godziny
![]()
![]()
Miszelina dla odmiany chce paść na wszystko:) ale wedle życzeń drogie panie
miszelina pisze:Tweety pisze:_namida_ pisze:Można uwzględnić Re i Portosa w grafiku?
no właśnie gdyby była dodatkowa, bo to jedyne kociaki, które są zupełnie gdzie indziejDobrze by było gdyby też mogły się pokazać. Tyle, ze to dość rosłe chłopy, do noszenia 2 godziny
![]()
![]()
Miszelina dla odmiany chce paść na wszystko:) ale wedle życzeń drogie panie
To może - skoro kotów jest tak dużo - rozważyć mozliwość drugiego kota w klatce (skoro klatka i tak będzie) i pokazywać na zmianę? Tylko kto przywiezie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Marmotka, Tundra i 1435 gości