Myszka.xww pisze:Może następnym razem?![]()
Do licha
Ja i tak zresztą w Krakvecie zawsze głosuję, jak mi nakazuje serce, a nie tzw. "większość"
Taki mam charakter
Moderator: Estraven
Myszka.xww pisze:Może następnym razem?![]()
EwKo pisze:Ło. Il wieści...
A ja świnia jestem. Właśnie odmówiłam przyjęcia miesiecznego kociaka, burasaka - takiego Nanka... Sasiad nastolatek z dziewczyną pod lasem znaleźli, na drogę, pod koła wylazł.
Jego rodzice mówią kategorycznie nie, jej rodzice - nie wiadomo. Pewnie też. Jutro mogą uderzać do schronu w Rybniku
Dałam żarcie, bo mały ewidentnie głodny. Fajne oczyska, żadnych katarów.
Mam kaca jak stąd do Moskwy
Kasiorka jest nam bardzo potrzebna, bo właściwie już musiały byśmy kupić wykładzinę PCV do CC, a z uwagi na przyszłych użytkowników nie może to być najtańsza wykładzina. Góra prawie gotowa. Jeszcze tylko wymalować i położyć wykładzinę na podłogę. Z dołem będzie gorzej. Tam po tym co przeszłyśmy ze ścianami w pomieszczeniu na górze stwierdzamy, że trza będzie zbić tykni, lub położyć płyty na to co jest. Same tego nie zrobimy, a do tego wszelkie materiały dodatkowe kosztują.

Zresztą nie tylko oni. Weci bardzo się przejęli rolą i rewelacyjnie się współpracuje z nimi pomimo, że dorzuciliśmy im trochę obowiązków i papierkowej roboty

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], Malgo Dzwo i 84 gości