Mruczeńka1981 pisze:Poszukuję białych myszek gratisów Royal Canin-moja Nokia tylko tym się bawi, a nigdzie nie mogę kupić
Mruczeńko, ja szyję myszki - co takiego mają te RC? Mogę jej RC wyszyć albo cuś. I wypcham czym trzeba

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Poszukuję białych myszek gratisów Royal Canin-moja Nokia tylko tym się bawi, a nigdzie nie mogę kupić
krynia08 pisze:a ja wlasnie spalilam gar z kasza dla psow az mi bezpiezniki wywalilo w domu i wentylator wygania dym z domu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
krynia08 pisze:a ja wlasnie spalilam gar z kasza dla psow az mi bezpiezniki wywalilo w domu i wentylator wygania dym z domu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JaEwka pisze:A ja nawet nie wiedziałam, że takie istniejąMoja Nina znów bawi się tylko jedną piłeczką
i patyczkami do uszu
Thorkatt pisze:JaEwka pisze:A ja nawet nie wiedziałam, że takie istniejąMoja Nina znów bawi się tylko jedną piłeczką
i patyczkami do uszu
Drogie ciocie, czyje koty nie zaznały zabawy z thorkatową myszą - zapraszam. Nasze- rodzime- wroclawskie.
viewtopic.php?f=20&t=110520
Tylko u mnie oryginalne myszy, na zamówienia i wg widzimisię i gustów najlepszych użytkowników.
I przypominam, że Kocia Skarbonka dużo grosików pomieści.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, puszatek i 407 gości