PAKT CZAROWNIC XV - trwa lipcowe głosowanie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 10, 2010 17:00 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

psiama pisze:Jeeee, olamichalska, odważna babo, trzym się :ok: :ok: :ok: Jesteśmy z Tobą !

Ważne, że dała znać!! Dzielna Ola! :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob lip 10, 2010 17:01 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Siostry Czarowne!!
Naprawdę już ostatnia szansa na fajny szampon z UK!! Idealny na te upały!!
viewtopic.php?f=20&t=113564&start=0
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Sob lip 10, 2010 17:02 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Można się też załapać na fajny kubek i to niepowtarzalny, bo wygrzebany na angieskim pchlim targu!
viewtopic.php?f=20&t=113666&start=0
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Sob lip 10, 2010 17:04 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

jo... Odwazna.. SRAM OGNIEM I CISNIENIE MI ROSNIE.. Do wtorku z nikim nie gadam bo sie rozkleje... Przeczytalam jednym okiem juz wszystkie wprosty polityki forumy angory neswiki.. Ksiazke doroty suminskiej ´zwierz w lozku´ ale zabawna.. I zastanawiam sie co robic jutro..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Sob lip 10, 2010 17:05 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Ola a gdzie Ty leżysz??
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Sob lip 10, 2010 17:08 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

he he , wierzę, że mysli ciężko opanować. Ale dasz radę. Jak nie masz pojęcia jak mysli zająć, to np. zacznij w głowie urządzać na nowo mieszkanie albo co tam innego :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Sob lip 10, 2010 17:08 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

w bszczy w klinicznym
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Post » Sob lip 10, 2010 17:10 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Szkoda, że tak daleko bo bym Ciebie odwiedziła... Trzymaj się dzielnie.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Sob lip 10, 2010 17:12 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

mialam w sierpniu malowac ale pewnie bede musiala to odlozyc.
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Post » Sob lip 10, 2010 17:15 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

A z całkiem innej flanki ...

Becia przygarnęła najgrzeczniejszego kota na świecie. Szuka mu domu. Zerknijcie, podbijcie, a może jakby jaka miała pomysła jak kota podlansować, to bardzo mile widziane :ok: .Wąt jest TUTAJ .
Obrazek

Przyszedł …
Nikt nie wie skąd.
Przyszedł i jest.
Sam jeszcze nie wie czy chce być kotem czy psem. No bo tak fajnie przynosi się kuleczki z papieru i chodzi za Dużym Człowiekiem. A morda sama się śmieje na jego widok. A spać najlepiej jest czterema łapami do góry. Bo to najszczęśliwsze cztery łapy pod słońcem kiedy obok jest Człowiek.
I tego Człowieka, który pokocha na dobre i na złe szukamy dla kota :D . Zwie się
Klex.
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Sob lip 10, 2010 17:22 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

psiama pisze:A z całkiem innej flanki ...

Becia przygarnęła najgrzeczniejszego kota na świecie. Szuka mu domu. Zerknijcie, podbijcie, a może jakby jaka miała pomysła jak kota podlansować, to bardzo mile widziane :ok: .Wąt jest TUTAJ .
Obrazek

Przyszedł …
Nikt nie wie skąd.
Przyszedł i jest.
Sam jeszcze nie wie czy chce być kotem czy psem. No bo tak fajnie przynosi się kuleczki z papieru i chodzi za Dużym Człowiekiem. A morda sama się śmieje na jego widok. A spać najlepiej jest czterema łapami do góry. Bo to najszczęśliwsze cztery łapy pod słońcem kiedy obok jest Człowiek.
I tego Człowieka, który pokocha na dobre i na złe szukamy dla kota :D . Zwie się
Klex.

Dzięki psiamo :1luvu:
ale jeśli już zagościla tu moja prywata to ja się pochwalę Kruszynką , która niedługo jedzie do Oli na tymczas . Jak się chwalić to się chwalić a co tam...
Obrazek
A tu link do wątku;)http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=113538
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Sob lip 10, 2010 17:35 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

takie dwa male gacki wielkouche. Slicznosci i cukiereczki. Siostry. Nie zastanawiac sie. Brac!
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Post » Sob lip 10, 2010 17:36 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Wreszcie weszłam, kompie dzięki :!: Coś się w nim psuje i dopuszcza mnie do internetu po uważaniu, ale nie będę naprawiać bo jak pisałam na PW do Psiamy dzięki awariom sprzętu mam dzieci "nadworne" a nie "przedkomputerowe".
Dzięki wspaniałomyślności Psiamy mogę raczyć się malinóweczką.
Psiamo jeszcze raz za to oficjalnie wielkie dzięki.
Bo to jest tak. Jak byłam młodym dziewczęciem miałam obowiązek w ramach wakacji u babci opielić maliny i zebrać maliny (0,25ha) - uważałam je za najgorsze owoce. Nie jadłam ich! A teraz stale mi się one marzą surowe i przetworzone.
Tak więc Siostro Prezes o dane poproszę, gdyby jakaś zwłoka była tzn nie dzisiaj i nie jutro tzn, ze do koleżanki muszę się udać przed działający sprzęt i kontakt z bankiem nawiązać.
Jeszczą wyślę PW do Kotki Doroty z propozycja przewiezienia i raczenia się u mnie nalewką. Moje koty przynajmniej pozna.
Jak dam radę to jeszcze zaległości doczytam.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Sob lip 10, 2010 18:21 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Olu, ja tez mialam witrektomie... soczewke wloza od razu i bedzie ok. Ja zaluje ze mi od razu soczewki nie wlozyli, teraz bym nie musiala sie meczyc, ale nie mogli. Najpierw musialam otrzymac gratis w postaci oleju :)

Ja Cie rozumiem tez bylam na liscie rezerwowych bo jakiegos pacjenta operowali dluzej potem kogos krocej potem cos tam cos tam i kolejka sie zmienila... A ja i taka pani Helga sralysmy ogniem i nie moglysmy nic jesc. Ale potem nas wzieli, tableta na nerwa, mila pani anestezjolog i poszlam spac szybciutko po tym jak mi dali gaz. O jak ja sie wyspalam wtedy genialne to bylo :)
Ola, bedzie dobrze. Ja Cie bardzo dobrze rozumiem, jednocze sie z Toba wszystkimi galkami ocznymi jakie posiadam :) :) :)

A ja mam dzis gorszy dzien troche, od rana zbieram sie zeby skonczyc porzadki w duzym pokoju. Mam juz wizje przerobienia szfy na gigantyczny drapak dla kotow :D
Dzis tez przyszla moja siostra. Otwieram jej drzwi, zobaczyla mnie w krotkich wlosach i pada "O Boze..." z taka mina jakbym jej podala pod nos zdechlego szczura... I jakos tak mi przykro sie zrobilo, niby jestem twarda baba i swoje wiem, ale sieklo mnie to troche.
Nikt nie lubi jak bliscy reaguja w ten sposob na niego. No moze prawie nikt, ale ja sie mieszcze w grupie statystycznej.
Ogolnie mam ciezki jakis czas, chyba za bardzo sie rodzina wtrynia w moj zwiazek z TZem. Ja rozumiem wszystko ale sa pewne granice ktorych bede bronic kosztem kazdym. Kotow tez bede bronic i swoich decyzji tez. Nawet jesli sa nietrafione... kazdy ma prawo popelniac blądy :P

Maliny...ech ale bym zjadla...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob lip 10, 2010 18:44 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

sol. Dzieki za wsparcie. Nie wiedzialam ze ta operacja to trwa 4 godz.powiedz mi ile dostalas zwolnienia po szpitalu? I ile lezalas jeszcze po operacji?
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

[poprzednia][następna]