Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 26, 2010 17:15 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Zofia&Sasza pisze:Kolejne koty w drodze do IKI 6 :(

Witt-1981 pisze:
Zofia&Sasza pisze:
Proszę, nie rób tego :(

słuchaj w co Ty kobieto grasz ze mną!? jeśli piszesz do mnie na priva to pisz na priva, tak się zresztą ze mną umówiłaś a i jeszcze przypominam jeśli koty nie znajdą domu to tak jak weterynarz radził znajdą się ale w schronisku a tego z całego serca chcę uniknąć!!! ale jeśli nie będzie już innego ratunku tak też się stanie:( byłem na tym wątku stek bzdur, kłamstw, mieszania brudów i ataków czyli norma Forum Miau tak zresztą było w przypadku wątku Rudaska i dziewczyny która atakowana na tym forum popełniła samobójstwo!

Ps. Adoptujesz moją dwójkę kotów którą wcześniej uratowałem od bezdomności i śmierci !? czekam z niecierpliwością na wszelakie propozycje

To cytat z wątku - viewtopic.php?f=1&t=113362&p=6241251#p6241251
A chodzi o koty z wątku - viewtopic.php?f=1&t=113252&p=6132609#p6132609

Ja już chyba nie mam sił... :(

Wit nikomu nie wierzy :( , inaczej interpretował moją pomoc w adopcji jednego z jego kotów, wszystko mu się mieszało :strach: , nikomu nie chciał zaufać i cały czas atakował :|

O boże :!: :!: :!: :!: :o :o :o :o on odda te koty, cholera zróbcie coś :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Pon lip 26, 2010 17:16 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

A co tu można zrobi? :(
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon lip 26, 2010 17:17 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Zofia&Sasza pisze:
mar9 pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:A ja chciałabym sie zapytac co robia osoby jakie tam koty wydały, bo jedna na pewno twierdzi,ze nie ma mozliwosci kota nigdzie zabrac, a wczoraj proponuje DT innemu kotu..tak gwoli złośliwości.

:?: :?: :?:

A właśnie... Ciekawe.

Dowiesz sie Zosiu , bo jak sie mówi'uderz w stół....to MOZE NOZYCE SAME SIE ODEZWĄ"...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 26, 2010 17:19 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Pon lip 26, 2010 17:28 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Zofia&Sasza pisze:A co tu można zrobi? :(

To ja poleciłam Witkowi dom u Krysi nim ta cała afera nie wyszła.Napisałam do niego w tej sprawie.

Niestety dziewczyny faktem jest ,że nie ma On gdzie tych kotów umiescić :(
Jesli któras da im tymczas obiecuje jakies wsparcie na ich utrzymanie....Nie wiem co powiedziec...Mam nadzieję ,że dom dla nich sie znajdzie...Ja mam maksymalne zakocenie,sztuk nascie kotów...Nie dam rady ich do mnie wrzucic na czas szukania im domu...
Maluszka w izolatce krótkiej z klatka wsadze, ale 2 dorosłych kotów nie moge przyjać, tymbardziej ,ze TEMID jest chory i nie moge ryzykować.Wyczuły dziwne zachowanie tego kota i jakis zaczał mi sikac u córki na łózko...i pod schody... :(
:roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 26, 2010 17:36 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Witt-1981 pisze:
Zofia&Sasza pisze:

słuchaj w co Ty kobieto grasz ze mną!? jeśli piszesz do mnie na priva to pisz na priva, tak się zresztą ze mną umówiłaś a i jeszcze przypominam jeśli koty nie znajdą domu to tak jak weterynarz radził znajdą się ale w schronisku a tego z całego serca chcę uniknąć!!! ale jeśli nie będzie już innego ratunku tak też się stanie:( byłem na tym wątku stek bzdur, kłamstw, mieszania brudów i ataków czyli norma Forum Miau tak zresztą było w przypadku wątku Rudaska i dziewczyny która atakowana na tym forum popełniła samobójstwo!

Ps. Adoptujesz moją dwójkę kotów którą wcześniej uratowałem od bezdomności i śmierci !? czekam z niecierpliwością na wszelakie propozycje

Przepraszam, za offa, ale chcialabym sie dowiedziec czy to prawda czy jakies pomowienia ?? 8O

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Pon lip 26, 2010 17:45 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Angel_napisała"Przepraszam, za offa, ale chcialabym sie dowiedziec czy to prawda czy jakies pomowienia ?? 8O"

To chodzi o watek "Layla-niestety bez Łapka'Na pewno splot wydarzeń spowodował taki straszny koniec...tymbardziej ,ze rodzina Asi ma za złe ludziom z miau...To o to chodzi....

Niestety uważam ,ze zaszczuwanie ludzi na forum nie słuzy niczemu dobremu i jest to niestety coraz częstsze zjawisko.
Uwazam,ze jesli ktos wchodzi na MIAU i szuka domu swoim kotom jest traktowany jak pajac i "morderca'...Sama nie popieram tego ,zeby koty oddawac, ale jesli ktos podjał taka decyzje to po co mu jeszcze dokopac/Jednego ..przepraszam nagonka"wali',inny mysli ,ze jest nikim...Znam kilka przykładów ludzi ,którzy odeszli z forum przez takie nagonki, ale tez sa osoby jakie nie chca tu byc tylko dlatego ,ze w ramach miłosci do kota niszczy sie ludzi... :(
Ostatnio edytowano Pon lip 26, 2010 17:49 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 26, 2010 17:46 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:

Jesli któras da im tymczas obiecuje jakies wsparcie na ich utrzymanie....:

...ja też obiecuję...

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Pon lip 26, 2010 17:51 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:

To ja poleciłam Witkowi dom u Krysi nim ta cała afera nie wyszła.Napisałam do niego w tej sprawie.

Niestety dziewczyny faktem jest ,że nie ma On gdzie tych kotów umiescić :(
Jesli któras da im tymczas obiecuje jakies wsparcie na ich utrzymanie....Nie wiem co powiedziec...Mam nadzieję ,że dom dla nich sie znajdzie...Ja mam maksymalne zakocenie,sztuk nascie kotów...Nie dam rady ich do mnie wrzucic na czas szukania im domu...
Maluszka w izolatce krótkiej z klatka wsadze, ale 2 dorosłych kotów nie moge przyjać, tymbardziej ,ze TEMID jest chory i nie moge ryzykować.Wyczuły dziwne zachowanie tego kota i jakis zaczał mi sikac u córki na łózko...i pod schody... :(
:roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops:

A czy mogłabyś napisać PW do tej osoby
i wyjaśnić ze myliłaś się i nie należy tam kotów umieszczać ?
Bo jak sadze tylko Tobie ufa.
Obrazek
Tęsknię za tobą moja Kruszynko :(

millkaj

Od: Śro lut 25, 2009 14:25

Post » Pon lip 26, 2010 17:55 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:Niestety uważam ,ze zaszczuwanie ludzi na forum nie słuzy niczemu dobremu i jest to niestety coraz częstsze zjawisko.
Uwazam,ze jesli ktos wchodzi na MIAU i szuka domu swoim kotom jest traktowany jak pajac i "morderca'...Sama nie popieram tego ,zeby koty oddawac, ale jesli ktos podjał taka decyzje to po co mu jeszcze dokopac/Jednego ..przepraszam nagonka"wali',inny mysli ,ze jest nikim...Znam kilka przykładów ludzi ,którzy odeszli z forum przez takie nagonki, ale tez sa osoby jakie nie chca tu byc tylko dlatego ,ze w ramach miłosci do kota niszczy sie ludzi... :(

Tez się z tym zgodzę, niektóre ataki na oddających koty są lekko przesadzone.
Przemawia w nich tylko chęć dokopania, kpina i ironia.
A można pewne rzeczy powiedzieć w inny - delikatny sposób.
Obrazek

millkaj

Post » Pon lip 26, 2010 18:11 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Zofia&Sasza pisze:Kolejne koty w drodze do IKI 6 :(

Witt-1981 pisze:
Zofia&Sasza pisze:

To cytat z wątku - viewtopic.php?f=1&t=113362&p=6241251#p6241251
A chodzi o koty z wątku - viewtopic.php?f=1&t=113252&p=6132609#p6132609

Ja już chyba nie mam sił... :(

Niestety niektórym nawet 73 stronicowy watek nie otwiera oczu :evil:
Obrazek

millkaj

Post » Pon lip 26, 2010 18:14 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Angel_ pisze:
Witt-1981 pisze:
Zofia&Sasza pisze:

Przepraszam, za offa, ale chcialabym sie dowiedziec czy to prawda czy jakies pomowienia ?? 8O

Myślę, że na dniach się dowiemy ;)
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Pon lip 26, 2010 18:55 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Nic...
Jak kto chce upchnąć koty byle gdzie to i tak to zrobi, Zosiu :roll:
Ani forum, ani nikt mu nie przeszkodzi.
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Pon lip 26, 2010 20:02 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Dziewczyny...
Ja osobiście jestem ta sprawa zmęczona...z kilku powodów osobistych...
-Napisałam do Witka, wyglada na to,ze szkaluje Krysie tutaj, a wiadomo,ze mi sie dostało i dostaje , bo nadal JEJ BRONIE Tak ,dla mnie zawsze była dobra i nie zawiodła mnie w niczym...
-Niestety zdjecia jakie umiesciła Iweta dobiły mnie konkretnie, zgłupiałam i bardzo to przeżywam
-U Krysi nigdy nie byłam w domu,ale widziałam te koty na zdjeciach w wielu watkach na e-mailu i wygladały slicznie.Dlatego taki obrót spraw mnie dobił i to konkretnie.
-Chciałabym ,żeby mnie juz w ta sprawe nie mieszac...Za telefony mi nikt nie zwróci, a zrobiłam duzo w tej sprawie.Uwazam ,ze osoby jakie Krysi powierzyły koty powinny sie tym zainteresować i napisac po ustaleniu co mysla.Ja w tej sprawie wiem jedno, co napisała Liwia_,ze koty 3 jakie wysłano do DS pojechały tam zadbane i zdrowe, nie mozna sie czepnac niczego.Dla mnie to jest wazne, ze były zadbane....Zdjecie Omara ukazało sie juz na stroie schroniska...
-Nie bede zabierac głosu juz ani w sprawie Krysi, ani kotów Witka i teraz wycofuje sie z checi wsparcia DT ...Tak Przestało mnie to juz obchodzic.Ja chce żyć

-co do watku Layli i smierci Asi,to jesli sie kłamstwem okaze to co napisano,ze sobie zycie odebrała to juz ich sprawa.Sama ja opłakiwałam i nie mogłam zrozumiec jak tak mozna....No cóz...
-uważam ,ze tworzenie apeli pomocowych dla kotów w niektórych przypadkach to jawne "przegiecie'...Potem człowiek sie dowiaduje,ze to jakas sciema jest...tak własnie taka scieme znowu przyszło mi zobaczyc na własne oczy i kolejny raz jestem "jeleniem rogaczem łatwowiernym, który takiemu apelowi uległ'..

Rozważam opuszczenie tego forum poważnie...za dużo złego sie tu działo i dzieje... :(

i jeszcze teraz dowiedziałam sie ,ze kot jaki jest u mnie od niedawna JEST KOTEM FORUMOWYM, MA SWÓJ WATEK...tak sie robi...oczywiscie adoptując go i "RATUJAC' o tym nie wiedziałyśmy
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 26, 2010 23:41 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Zapraszam na bazarek, który wystawiłam na pokrycie długu za leczenie maluchów viewtopic.php?f=20&t=114905&start=0
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

[poprzednia][następna]