Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 08, 2010 14:19 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie [']

villemo5 pisze: Na pocieszenie mogę powiedzieć, że wygrałaś lipcowe głosowanie Czarownic. Czekamy teraz na raport Siostry Skarbniczki, ale jeszcze w tym miesiącu możesz oczekiwać od nas przelewu! Proszę podaj mi dane do wpłaty na pw. I przyjmij moje gratulacje!!

Bardzo dziękuję villemo5 za dobrą wiadomość :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Muszę Myszczce chyba zrobić badania, bo nie chce jeść, lub zje malutko. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie sie 08, 2010 14:33 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie [']

Lenka i Lesiu czują się dobrze.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie sie 08, 2010 15:16 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie [']

SecretFire pisze:Jak moja Mama mowi: Grosz do grosza to pol kosza. I takim sposobem trzeba chyba myslec. Kazda pomoc jest potrzebna.

Super, ze czarownice zaglosowaly tak.

Też się cieszę, że trochę mamusia zostanie odciążona od wydatków. :)

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Nie sie 08, 2010 17:33 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie [']

Zeby tak wiecej dobrych dusz gdzies znalesc. To naprawde by bylo latwiej jeszcze.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Nie sie 08, 2010 17:56 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie [']

villemo5 pisze:Aniu, ale pomoc z krakvetu to nie kasa, za którą można ciachać, tylko karma dla kotów. Wiem, że to też cenna pomoc, dlatego nie wolno tracić wiary!! Nie tym razem, to następnym! Kciuki mocne trzymam :ok:

Na pocieszenie mogę powiedzieć, że wygrałaś lipcowe głosowanie Czarownic. Czekamy teraz na raport Siostry Skarbniczki, ale jeszcze w tym miesiącu możesz oczekiwać od nas przelewu! Proszę podaj mi dane do wpłaty na pw. I przyjmij moje gratulacje!!

SUPER :D

Dzieki Czarownice za pomoc kasi86 :D
nadal z miauczykotkiem:-) http://www.miauczykotek.pl

maskota

Od: Czw wrz 17, 2009 22:33

Post » Nie sie 08, 2010 19:48 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie [']

A ja się cieszę bo Lesiuchna piękne kupy już robi i nie ma sraczusi, i oby już tak zostało. :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie sie 08, 2010 19:49 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie [']

kasia86 pisze:A ja się cieszę bo Lesiuchna piękne kupy już robi i nie ma sraczusi, i oby już tak zostało. :ok: :ok:

:ok:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie sie 08, 2010 20:13 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie [']

I oby kupki nie byly powalajace z zapachu! Znowu zaczyna sie czas zimny i okna czesciej zamkniete. Po Emilu to idzie siekiere wieszac...
Dla Twojego stadka dobrej nocki.

SecretFire

Post » Nie sie 08, 2010 20:39 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie [']

Gratulacje! za piekne Kupki i wygrana! :D
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Pon sie 09, 2010 19:12 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie [']

Dzisiaj byłam z kotkami - Lenką i Lesiem u wetki.
Lenusia bez zastrzeżeń i ciocia Agatka powiedziała, że ona jest już duża.
Lesiowi oczka łzawią, może rzeczywiście ma zapchane kanaliki :roll: dostał Catosal i maść do oczu Cusi Erythromycin 0,5% do smarowania 3 razy dziennie.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon sie 09, 2010 20:53 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Jutro wielki dzień!

Czas do nowego domku i nowej mamusi... :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto sie 10, 2010 7:01 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Jutro wielki dzień!

Aniu :ok: :ok: :ok:

A co do kasy, to już Ci pisałam, że w przyszłym miesiącu znowu Cię zgłoszę :)
A narazie Cioteczki, musimy zrobić wszystko, żeby Ania została sreberkiem w głosowaniu.
Pomożecie, prawda?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sie 10, 2010 9:39 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Jutro wielki dzień!

Ale jak to idzie? Bo ja probowalam znowu glos dac i nie idzie drugi raz.

SecretFire

Post » Wto sie 10, 2010 9:50 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Jutro wielki dzień!

SecretFire pisze:Ale jak to idzie? Bo ja probowalam znowu glos dac i nie idzie drugi raz.

Dorotko, to apel do tych Cioteczek, które jeszcze nie głosowały.
Musimy jak najwięcej głosów oddać na Anię, żeby została sreberkiem, czyli zajęła drugie miejsce.
Sreberko też dostaje pomoc z Miau.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sie 10, 2010 10:06 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Jutro wielki dzień!

A to tak! Tylko ze ja oprocz Was nie znam tu duzo ludzi.

Zeby jutro wszystko poszlo dobrze przy przeprowadce podlotkow.

SecretFire

[poprzednia][następna]