Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 24, 2010 12:42 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

cisza.... :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto sie 24, 2010 14:44 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

A czy w Warszawie ma potencjalny dt/ds?

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Wto sie 24, 2010 15:05 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

BOZENAZWISNIEWA pisze:Jesli załatwicie dowiezienie kota z Rudy do Katowic pojedzie do Warszawy....

Ja niestety odpadam, wyjeżdżam na urlop i już nie zdąże, zresztą jestem trochę mało mobilna :( Jeżeli mogę zasugerować - proście na śląskich wątkach. Mało jest zmotoryzowanych osób, ale może akurat ktoś będzie mógł?
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto sie 24, 2010 15:35 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

molly88 pisze:A czy w Warszawie ma potencjalny dt/ds?

i ja też dołączam się do zapytania molly :oops:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto sie 24, 2010 16:25 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Jakaś iskierka nadziei jest :ok: :ok:
Tylko żeby znowu życie nie przekreśliło szansy :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto sie 24, 2010 16:41 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Na moje stwierdzenie,ze myslałam,ze Czupurek jest w DS aamms napisała:
"Niestety nie pojechał..
Cały czas szukam transportu do Warszawy..
Jakby ktoś wiedział, jechał, to dajcie znać.. proszę.."

Więc wiedzac,że mój kolega forumowy jedzie przekazac mi swinki dla znajomych pomyslałam i zapytałam Jego czy Czupurka weźmie....No mysle ,ze pare złotych za paliwo mozna by było mu dac(to akuret moja sugestia,nie wie,ze to piszę :oops: )Wyjeżdża w piatek z Katowic i w piatek późno będzie w Warszawie....Ktos kto czeka na Czupurka mógłby go po dogadaniu odebrac,nie?

W każdym bądź razie ja zaklepuje na razie do jutra wieczorem miejsce Czupurkowi....
Ostatnio edytowano Wto sie 24, 2010 17:18 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 2 razy
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto sie 24, 2010 16:52 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

aamms możesz tu sie wypowiedziec? :oops: Bo dla mnie jest jasna spraw.. Trzeba załątwić ruda slaska- katowice transport i do DS w warszawie czeka... Chyba ze ds sie rozmyslil?

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Wto sie 24, 2010 18:17 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Ewentualnie Ruda Śl - Gliwice na jutro - będzie u mnie koleżanka z Warszawy, poprosiłabym ją o zabranie Czupurka.

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Wto sie 24, 2010 18:36 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

zapraszam na bazarek dla Puchatkowa - kolczyki z kotkami ;)

viewtopic.php?f=20&t=116232

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Wto sie 24, 2010 19:08 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

sisay pisze:Ewentualnie Ruda Śl - Gliwice na jutro - będzie u mnie koleżanka z Warszawy, poprosiłabym ją o zabranie Czupurka.

No to wspaniale...by było :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto sie 24, 2010 20:57 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

dom i transport dla Czupurka jest załatwiony. Dziekuję za uwagę i troskę.
Szczegóły wkrótce-jesli osoba zaangazowana w sprawę uzna to za konieczne.Wszyskim cierpiącym na niedoinformowanie i narzekającym na brak reakcji polecam kontakt na pw.
Puchatkowo prowadzimy tylko we dwie z Aamms-nie mamy czasu sledzić w napięciu każdy wpis na Puchatkowie. Zwłaszcza,że cisza na nim zapada głucha na dlugie tygodnie.Sernik
Ostatnio edytowano Wto sie 24, 2010 21:01 przez Serniczek, łącznie edytowano 1 raz
Serniczek

Post » Wto sie 24, 2010 21:00 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

no to super wiesci :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto sie 24, 2010 21:02 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

:ok: Super!

Szkoda ze tak tajemniczo... osoba zaangazowana w sprawę nie chciałaby się pochwalić nowym domownikiem? :roll: :wink:
Tyle osób kibicuje Czupurkowi, a tu tak wszystko po tajniacku... może szczegóły nie są konieczne, ale na pewno mile widziane :roll:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Wto sie 24, 2010 21:03 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Zgłaszam takiego kotka, może ktoś szuka? Kilka dni temu była sterylizowana, odrobaczona i odpchlona. Jest przemiła, grzeczna, miauczy do człowieka, żeby do niej podszedł i pogłaskał. Za kilka dni prawdopodobnie trafi z powrotem na działki, jeśli nic się dla niej nie znajdzie. Miejsce: Koteria, Warszawa.

Efcia1 pisze:A tu kolejne koteryjne bezdomniaki szukające dt/ds na wczoraj:

Piękna, półdługowłosa młoda koteczka, jest mega-miziakiem, ciężko jej zrobić zdjęcia, tak się wije do ludzia

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
http://yfrog.com/mxpicture023hjx
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto sie 24, 2010 21:16 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

sisay pisze::ok: Super!

Szkoda ze tak tajemniczo... osoba zaangazowana w sprawę nie chciałaby się pochwalić nowym domownikiem? :roll: :wink:
Tyle osób kibicuje Czupurkowi, a tu tak wszystko po tajniacku... może szczegóły nie są konieczne, ale na pewno mile widziane :roll:
gdybym mogła powiedziałabym.Ponieważ nie mogę -nie powiem.Poza tym dlaczego mam się tłumaczyć?Przekazałam stan faktyczny biorąc za dobrą monetę chęc pomocy. Lepiej pózno niż wcale-powiedziała babcia spózniając się na pociąg.... :lol:
Serniczek

[poprzednia][następna]