WRO,Baltazar nasz nowy i DROGI !!! nabytek S. 95

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 07, 2010 8:04 Re: dt Figaro,MIKO nie staje na przednie łapki,potrzebne finanse

brawo :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto gru 07, 2010 9:06 Re: dt Figaro,MIKO nie staje na przednie łapki,potrzebne finanse

8O 8O 8O 8O :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok: :ok: (tak się cieszę, że brak mi słów)
Obrazek Obrazek

Rudaa

Od: Pon maja 18, 2009 12:51

Post » Wto gru 07, 2010 9:57 Re: dt Figaro,MIKO nie staje na przednie łapki,potrzebne finanse

też sie cieszymy! baaardzo baaardzo!
ale jak to zawsze, żeby nie mogło byc wszystko zbyt dobrze :twisted: mamy mały problem - dla kotków Figaro potrzebny jest Faliway, czy jak to się tam pisze, chodzi o feromony kocie :) trochę to pomoże uspokoić emocje rezydentowi i tytmczaskom
nie będziemy pisać o szczegółach, żeby nikogo nie martwić - sytuacja do opanowania :ok: tyle że przydałby się jakiś bazarek na ten preparat :? :oops: kurcze, ciągle coś :?

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto gru 07, 2010 11:11 Re: dt Figaro,MIKO nie staje na przednie łapki,potrzebne finanse

Figaro52 pisze:Dziewczyny jesteście wspaniałymi czarodziejkami , wczoraj Miko stanął na operowaną łapkę....i chodzi na niej :1luvu: :1luvu: Jeszcze tylko ta bezwładna...moze się uda

HUUUUUUURRRRRRRAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mówiłam, że będzie dobrze :-) ja w to wierzyłam od początku :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto gru 07, 2010 11:14 Re: dt Figaro,MIKO nie staje na przednie łapki,potrzebne finanse

mawin pisze:
Figaro52 pisze:Dziewczyny jesteście wspaniałymi czarodziejkami , wczoraj Miko stanął na operowaną łapkę....i chodzi na niej :1luvu: :1luvu: Jeszcze tylko ta bezwładna...moze się uda

HUUUUUUURRRRRRRAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mówiłam, że będzie dobrze :-) ja w to wierzyłam od początku :-)

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
krynia08

Post » Wto gru 07, 2010 11:52 Re: dt Figaro,MIKO nie staje na przednie łapki,potrzebne finanse

popłakałam się :oops: :oops: :oops: :cry: aż boję się cieszyć.... kochany MIKO, bardzo mocno trzymam kciuki :ok: :1luvu:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto gru 07, 2010 11:53 Re: dt Figaro,MIKO nie staje na przednie łapki,potrzebne finanse

jessi74 pisze:też sie cieszymy! baaardzo baaardzo!
ale jak to zawsze, żeby nie mogło byc wszystko zbyt dobrze :twisted: mamy mały problem - dla kotków Figaro potrzebny jest Faliway, czy jak to się tam pisze, chodzi o feromony kocie :) trochę to pomoże uspokoić emocje rezydentowi i tytmczaskom
nie będziemy pisać o szczegółach, żeby nikogo nie martwić - sytuacja do opanowania :ok: tyle że przydałby się jakiś bazarek na ten preparat :? :oops: kurcze, ciągle coś :?

Mogę pożyczyć wtyczkę ale wkładu nie mam niestety :oops:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto gru 07, 2010 19:27 Re: dt Figaro,MIKO nie staje na przednie łapki,potrzebne finanse

Nie wiem , czy zdjęcie w pełni oddaje jak Miko dzielnie biega
Obrazek
Operowana łapka (ta z implantem) to ta bez gipsu :P
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Wto gru 07, 2010 19:35 Re: dt Figaro,MIKO nie staje na przednie łapki,potrzebne finanse

To ja teraz czekam na informację kiedy Miko zacznie duże koty walić gipsem po głowie, tak jak to robił Gacuś :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro gru 08, 2010 6:12 Re: dt Figaro,MIKO nie staje na przednie łapki,potrzebne finanse

Miko jest bardzo grzeczny i raczej nie zanosi się na to by walczył z innymi kociastymi.Natomiast musimy zweryfikować Monę.Panienka ma około 7 m-c a nie 4( ma już wszystkie stałe zęby i to już od jakiegoś czasu).Zweryfikować oczywiście tylko wiek.U nas jest bardzo proludzka, natomiast kompletnie nie umie nawiązać kontaktu z innymi kotami. Mona nadaje się do domu , gdzie będzie tą jedną , jedyną, bardzo potrzebuje swojego ludzia :oops:
O Kacperka też nikt nie pyta :(

Figaro52

Post » Śro gru 08, 2010 7:48 Re: dt Figaro,MIKO nie staje na przednie łapki,potrzebne finanse

Figaro52 pisze:Miko jest bardzo grzeczny i raczej nie zanosi się na to by walczył z innymi kociastymi.Natomiast musimy zweryfikować Monę.Panienka ma około 7 m-c a nie 4( ma już wszystkie stałe zęby i to już od jakiegoś czasu).Zweryfikować oczywiście tylko wiek.U nas jest bardzo proludzka, natomiast kompletnie nie umie nawiązać kontaktu z innymi kotami. Mona nadaje się do domu , gdzie będzie tą jedną , jedyną, bardzo potrzebuje swojego ludzia :oops:
O Kacperka też nikt nie pyta :(

trzymam kciuki za Monę :ok: :ok: żeby jakoś sie ułożyło :ok:

jessi74

Post » Śro gru 08, 2010 7:55 Re: dt Figaro,MIKO nie staje na przednie łapki,potrzebne finanse

Agness78 pisze:
jessi74 pisze:też sie cieszymy! baaardzo baaardzo!

Mogę pożyczyć wtyczkę ale wkładu nie mam niestety :oops:

weźmiemy z lecznicy na zeszyt :oops:

gdyby ktoś miał czas i ochotę bazarki porobić :ok: Agness78 przeznaczyła fajne ciuszki na bazarek! :ok:

jessi74

Post » Śro gru 08, 2010 9:56 Re: dt Figaro,MIKIzwichnięte dwie łapki s.65 ZBIÓRKA na operację

Figaro52 pisze:
Agness78 pisze:MONA 8O ta od mawin 8O szok...
Czyli trzeba DS bez innych kotków :oops: ?

Sądzę ,że tak. A to jeszcze raz Mona

Obrazek
Przed chwilą Mumbo został wyadoptowany. :1luvu: :1luvu: Domek fajny, będzie towarzyszem 4 letniej kotki ( on w każdej kotce widzi mamę i bardzo lgnie do innych kociastych)

Ogloszenia dla Mony (mam nadzieję że opis nie odbiega od rzeczywistości :wink: )
http://www.eoferty.com.pl/mloda_buraska ... 17028.html
http://allegro.pl/show_item.php?item=1359149580
http://www.morusek.pl/ogloszenie/38725/ ... UKA-DOMU-/
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z247206228
http://www.eoferty.com.pl/mloda_buraska ... 17028.html
http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/MONA,55899
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/9853229 ... _domu.html
i GW

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Śro gru 08, 2010 15:25 Re: dt Figaro,MIKO nie staje na przednie łapki,potrzebne finanse

Ale się cieszę, że Miki używa łapki!! :D :D :D
Z drugą też się uda :ok:

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Śro gru 08, 2010 19:13 Re: dt Figaro,MIKO nie staje na przednie łapki,potrzebne finanse

Natalia wielkie dzięki za ogłoszenia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Figaro52

[poprzednia][następna]