Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Figaro52 pisze:Dziewczyny jesteście wspaniałymi czarodziejkami , wczoraj Miko stanął na operowaną łapkę....i chodzi na niej![]()
Jeszcze tylko ta bezwładna...moze się uda
mawin pisze:Figaro52 pisze:Dziewczyny jesteście wspaniałymi czarodziejkami , wczoraj Miko stanął na operowaną łapkę....i chodzi na niej![]()
HUUUUUUURRRRRRRAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mówiłam, że będzie dobrzeja w to wierzyłam od początku
Figaro52 pisze:Dziewczyny jesteście wspaniałymi czarodziejkami , wczoraj Miko stanął na operowaną łapkę....i chodzi na niej![]()
jessi74 pisze:też sie cieszymy! baaardzo baaardzo!
ale jak to zawsze, żeby nie mogło byc wszystko zbyt dobrzemamy mały problem - dla kotków Figaro potrzebny jest Faliway, czy jak to się tam pisze, chodzi o feromony kocie
trochę to pomoże uspokoić emocje rezydentowi i tytmczaskom
nie będziemy pisać o szczegółach, żeby nikogo nie martwić - sytuacja do opanowaniatyle że przydałby się jakiś bazarek na ten preparat
![]()
kurcze, ciągle coś
Figaro52 pisze:Miko jest bardzo grzeczny i raczej nie zanosi się na to by walczył z innymi kociastymi.Natomiast musimy zweryfikować Monę.Panienka ma około 7 m-c a nie 4( ma już wszystkie stałe zęby i to już od jakiegoś czasu).Zweryfikować oczywiście tylko wiek.U nas jest bardzo proludzka, natomiast kompletnie nie umie nawiązać kontaktu z innymi kotami. Mona nadaje się do domu , gdzie będzie tą jedną , jedyną, bardzo potrzebuje swojego ludzia
O Kacperka też nikt nie pyta
Agness78 pisze:jessi74 pisze:też sie cieszymy! baaardzo baaardzo!
ale jak to zawsze, żeby nie mogło byc wszystko zbyt dobrzemamy mały problem - dla kotków Figaro potrzebny jest Faliway, czy jak to się tam pisze, chodzi o feromony kocie
trochę to pomoże uspokoić emocje rezydentowi i tytmczaskom
nie będziemy pisać o szczegółach, żeby nikogo nie martwić - sytuacja do opanowaniatyle że przydałby się jakiś bazarek na ten preparat
![]()
kurcze, ciągle coś
Mogę pożyczyć wtyczkę ale wkładu nie mam niestety
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości